Jeb..i januar je mimo ,prihaja perspektivni februar....😊 Evropa se počasi odpira,mi pa kot ponavadi capljamo za njimi (se ve zakaj) zato se bomo odprli mesec dni za njimi,žal....☹️
Do volitev bomo ravno iz dreka potem pa na dopust.....
Se spomnite tega zapisa 🤔 Še slabše je sedaj za necepljene, cepljeni pa fraj (neprecenljivo) 😁
pred 12 minutami je Jest napisal:
Jaz tudi … Sem ravno v izolaciji… pozitiven PCR sem dobil vceraj… potrdilo o prebolevnosti velja od 9.2.2022 do 28.7.2022 … Zena pa nekaj dni manj… nima dostopa do ZVEM, zato mora enkrat v lekarno izpisat potrdilo…
Sreča pa taka, da se veseliš ko si okužen, da lahko greš potem na dopust....
Zanimivo mi je, kako imajo gonjo proti jedrskim elektrarnam, a pri vsem tem je pa jedrski reaktor 6 kilometrov od Koloseja, pa to nikogar ne moti - skoraj bi lahko rekel, da marsikdo tega sploh ne ve, čeprav se z avtoceste (Ljubljana - Maribor) lepo vidi.
Vemo, vemo, sem se vozil par metrov mimo, ko še ni bilo AC.
Najhitrejša pot iz Štajerske v Ljubljano takrat.... 🤪
Jaz v petek tak prehlajen. Tece iz nosu, mal me tko vse boli (nic kaj posebnega). V soboto isto. Naredim test in ... negativen.
V nedeljo sem tko 95% bolse (bi lahko rekel cist ok), ampak se zacne.
Prvi iz pisarne ob 12h napise da je nekaj bolan. Vrocina, vse ga boli ampak nima hitrega testa. Gre dons po teste naredi in je negativen.
Sodelavka (sedi zraven mene v pisarni), da ob 13h sliko testa in je pozitiven.
Drug sodelavec iz pisarne ob 15h napise da ma 39 vrocine in je cel svoh ampak dobi teste sele zvecer. No zvecer v nedeljo javi da je + na hitrem.
Se en (5 nas je v pisarni) pa je cisto ok.
No in dons prideva 2 v pisarno, grem za vsak slucaj po teste tacas drugi skuha kavo. Lepo pijeva kava narediva hitri test .... in njemu lepo pokaze +.
Sva lepo spila v miru kavo, se zmenila kaj bomo naredili in sla za 1 teden lepo na delo od doma On se je pa spotoma ustavil se v vojasnici v BTC za PCR test.
Saj bi zadeva še bila smešna, če ne bi bila tako prekleto resnična...
Lev je ustanovil firmo in zaposlil osle kot svoje delavce. Na začetku je vse potekalo odlično. Lev je vodil podjetje, osli so delali in firma se je razvijala.
Čez čas je lev spoznal, da so dobički tako visoki, da si lahko privošči managerja. Zaposlil je medveda.
Kot profesionalni manager je medved zahteval od oslov različna poročila, da bi lažje vodil podjetje in levu oddajal poročila. Lev je užival, medved je vodil firmo, osli pa so delali in za povrh še pisali poročila.
Seveda je medved prav kmalu uvidel, da porabi preveč časa za analizo teh poročil, zato je zaposlil tri volkove, kot poslovodje. Njihovo delo je bilo, da naredijo iz vseh poročil za medveda povzetek.
Da bi volkovi dokazali medvedu, kako so strokovni in dobri, so za osle uvedli še dodatno poročilo. To osle seveda ni osrečevalo, saj so morali ostajati v službi po službi, da so spisali vse, kar so volkovi zahtevali.
Medved je ugotovil, da morala v firmi pada, zato je zaposlil lisico, da dvigne razpoloženje. Ta je izvajala ankete, organizirala različne tečaje, dogodke, srečanja, … - vse to seveda izven delovnega časa – najraje med vikendi.
Osli so vedno bolj očitno izražali nezadovoljstvo. Imeli so vedno več dela in vedno manj časa. Motivacija je padla na dno.
Lev je uvidel, da dobiček firme drastično upada, zato je poklical na posvet medveda, volkove in pa lisico. Na sestanku je bilo določeno: potrebno bo odpustiti polovico oslov in tako zmanjšati stroške poslovanja, ostalim oslom pa znižati plačo za 20 odstotkov.
Bolj ko berem, bolj premišljujem, če res sodi v rubriko "Tole je pa kr smeh"...
Hm. .. pozitivni na HAGT in negativen na PCR? Poznam samo en tak primer izpred enega leta. Po drugi strani jih pa poznam kar nekaj, ki so negativni na HAGT in pozitivni na PCR.
Je točno tako kot praviš,če si na HAGT pozitiven je nad 80% PCR tudi pozitiven,vse druga je spet nakladanje,ker enim spet to ne paše....😉
Srčno upam, da res ne obstaja 99% ljudi, ki jim paše ta situacija.
Seveda virus ostaja in bo ostal - to smo nekateri razlagali že pred skoraj dvema letoma. Ostajajo vsi virusi, od virusov, ki povzročajo gripo, rinovirusi, raspiratorni sinicijski virusi, enterovirusi, edenovirusi, raznorazni koronavirusi, da ne naštevam v nedogled. Samo s prehladom je povezanih cca 200 vrst virusov.
Ljudje smo zelo arogantna bitja in vedno mislimo kako bomo premagali naravo. Problem je da je ne moremo, ker bo vedno našla način, da nas zajebe in tresne z vso silo. Znanja moramo uporabiti, da se prilagodimo, da z naravo sodelujemo/sobivamo in ne da smo njeni nasprotniki. In ja naravni zakoni so pač glavni ne pa neki kvazi ukrepi kako bomo z njimi premagali naravo. Znanost bi morala temeljiti na tem, da naravne dogodke prepoznamo, ugotovimo kaj pomaga na osnovi dejanski strokovnih spoznanj in se prilagodimo tako, da ne škodujemo ne sebi in ne naravi sami.
In ja, da se vrnem nazaj na viruse - spoznanja imamo, da so manj mutabilni virusi premagljivi, da se jih lahko znebimo s cepljenjem enkrat za vselej, so pa taki, ki so zelo nagnjeni k mutacijam, tam pa pač cepljenje pomage slabo ali pa celo nič zato, dandanes recimo nimamo cepiva za prehlad. Zato je veliko bolj pomembno, da se zanesemo na svoj imunski sistem in sploh na to kaj je potrebno storiti, da ga ojačamo in kaj ne smemo, da bi ga oslabili. In tukaj smo več ali manj pogrnili na celi črti pa čeprav je to prva bojna linija.
Hvala 'onemu' , da nisem med temi procenti ki jim ne paše ne eno ne drugo znajo pa vse in pametujejo za nazaj, za naprej pa pojma nimajo... 🥴
Kaj mam jaz s tem? Predstavil sem samo uradne podatke, ki jih objavljajo po celi EU. Zdaj, če tudi njim ne verjameš pol se postavlja še vprašanje kdo je resnični teoretik zarot.
Kdo se odpira in kdo ne pa sploh ni stvar zdravstvene odločitve ampak zgolj in samo političnih. In ja marsikje potekajo hudi protesti, samo cenzura je tako močna, da zato danes ti ne veš kaj se dogaja s protesti v Belgiji, na Nizozemskem, Franciji, Danski, Italiji, da se je Trudeau v Kanadi zgodil tovornjakarski puč, da se Boris Johnson rešuje tako, da ukinja vse omejitve, da Izraelska vlada počasi ukinja obveznost cepljenja in 4. odmerek.
Turd beži
Tudi pri nas je 1% ljudi,ki jim ne paše čisto nič,upam,da hodijo volit,da bo kaj drugače....😊
Jaz sem najprej pomislil da bi bil to lahko jaz, ko se še ni vedelo od kod je srečni dobitnik. Potem sem pa ugotovil, da je potrebno loto najprej vplačati. 🙄
Takrat prvič nekje okoli 38-38.5 dva dni,če se dobro spomnim,sedaj pa nič vročine...😊
Začelo se je pa tako,da jo je treslo-zeblo in si je zmerila pa je bila temp.35.7 isto kot pri sodelavcu....🥶 Jo je tudi malo žgečkalo po grlu zato je en dan malo kašljala in to je vse kar je bilo.😃 Ja no pa tečnoba ni izginala.....😂🤣Sodelavca pa sedaj boli grlo,zelo kašlja in v hrbtu ga močno boli,zaenkrat🤔 Ni pa cepljen kar pa tako ni pomembno.....🤥🤥🤥
Po tvojih izjavah sodeč bi verjetno bili vsi mrtvi al pa vsaj tolk kot sta jih Krek in Trampuž napovedala.
Sem pa vseeno pričakoval, da nas razveseliš s podatkom, ker vem, da imaš ti ene posebne statistike in številke.
Drugač pa primerjaš neprimerljivo. Leta 2020 se je testiralo sila malo, ker je večino časa obstajal samo PCR test in HAG so bili na voljo šele kasneje v letu 2021. Nobenih testiranj v službah, vrtcih, šolah, pa za T pogoj, pa za tujino pa ne vem kaj še vse. Uradno so sami v NIJZ priznali, da je okuženih cca 5x več kot so jih dobili na PCR-ju.
Pa da vseeno vzamemo samo uradno izmerjene podatke v jeseni 2020, ko je bil najbolj smrten drugi val (spuščen virus v vse DSO-je) je bila smrtnost na število okuženih cca 1,6% (če vzamemo NIJZ razlago torej 0,3% ali trije na 1000 okužb).
Glej, če men ne verjameš si poglej uradne podatke na NIJZ al pa na Covid 19 sledilniku - tako, da please, dovolj je sejanja panike in manipulativnega strašenja, ker to res ne služi ničemur, še najmanj pa resnici in realnemu stanju.
Jaz pišem eno ti pišeš drugo, samo to še povej, da bi brez cepiva bilo manj umrlih pa si zmagal.... 👌
Jaz sem realn in imam odprte oči nisem pa črnogled in sem ti napovedal odprtje čez cca en mesec😉ni to super po dveh letih zapora.. 😁
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Točno tako,sem jo kupil 1 dec.in sem jo ponucal do danes za dva mesca....😉
Povezava za deljenje
Deli na druge strani