Skoči na vsebino
ZMAJ in ostala banda!
Napisano

Ja tale je res ena lep?ih, lepo okusno po?timanih! Dobra barvna kombinacija, lepe litke pa ?e lepi detajli. :bravo: Hauba ni prozorna, poglej ostale slike. Je le fotomonta?a. ;) Menda gre tale avto kot sneta sekira, serijsko je imela 75 konjev, z drugo dihtingo ?e skoraj 90, pa ?e kar nekaj dela in denarja je bilo vlo?enega tako, da naj bi imel preko 100 konjev. B) Kar je za avto z serijskimi 75 konji ?e kar oreng tuning in gre po moje bolje kot, ?e bi jih imel serijsko 100. Aja preden je prodal avto je ?e imel B16 ma?ino doma (VTi) in je avto prodajal skupaj z ma?ino samo potem ne evm kako to, da ni ?la noter. :(

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

TE?AJ ZA MO?KE

Te?aj se bo izvajal le v primeru zadostnega ?tevila udele?encev.

Popust se prizna vsem, ki se bojo odlo?ili za vsa predavanja.

Pedago?ki cilj te?aja je; informacijski te?aj, ki bo usposobil mo?kim tisti del mo?ganov, za katerega sploh ne vejo, da obstaja.

Modul 1: obvezni te?aj

1. Nau?iti se ?iveti brez mame. (2000 ur)

2. Moja ?enska NI moja mama. (350 ur)

3. razumeti, da je nogomet samo ?port. (500 ur)

Modul 2: ?ivljenje v dvoje

1. Imeti otroke brez ljubosumnosti. (50 ur)

2. Nehati govoriti bedarije, kadar ima moja ?ena obiske. (500 ur)

3. Premagati sindrom daljinca. (550 ur)

1. Ne uriniram mimo ?koljke. (100 ur + prakti?ni del)

2. Razumeti, da ?evlji ne morejo sami v omarico za ?evlje. (800 ur)

3. Kako priti do ko?a za perilo, ne da bi se izgubil. (500 ur)

4. Kako pre?iveti la?ji prehlad brez dramatiziranja. (100 ur)

Modul 3: prosti ?as

5. Zlikati srajco v manj kot dveh urah. (prakti?ni del)

6. Prebavljati brez riganja, medtem ko ona pere kro?nike. (prakti?ni del)

Modul 4 : te?aj kuhinje

7. stopnja (za?etniki): gospodinjski aparati. (prikaz z diapozitivi)

ON....vklop

OFF....izklop

2. stopnja (napredni): moja prva Maggi juha, brez da za?gem lonec. (prakti?ni del)

POGLOBLJENE TEME

Glede na kompleksnost in te?avnost tem, se lahko vpi?e najve? osem kandidatov.

TEMA 1: likalnik; od pralnega stroja do omare...ta misteriozni proces (vodeni ogledi)

TEMA 2: nevarnost pri polnjenju posodice za led (demonstracija in diapozitivi)

TEMA 3: ti in elektrika: ekonomske prednosti pri klicanju mojstra za popravila

TEMA 4: zadnja znanstvena odkritja: kuhanje in odna?anje smeti NE povzro?a impotence

TEMA 5: ?eprav si poro?en z njo, ji lahko ?e vedno kupi? ro?e (pogovor s psihiatrom)

TEMA 6: rolica toaletnega papirja: Ali raste papir v ?katli za toaletni papir?

TEMA 7: kako spustiti pokrov ?koljke- korak za korakom (video konferenca s Harvarda)

TEMA 8: detergenti: doziranje, uporaba (prakti?ni del se izvaja zunaj)

TEMA 9: osnovna razlika med ko?em za umazano perilo in tlemi (laboratorijski preizkus)

TEMA 10: mo?ki kot sopotnik- ali je genetsko mo?no da ne opozarja, ko ona parkira?

TEMA 11: nadpovpre?na komunikacija: mentalne vaje za razumevanje, da je nekaj v predalu, ne da bi vpra?al...."v katerem predalu in v kateri omari

je predal"

TEMA 12: Ali skodelica kave lahko leti sama do lijaka? (prakti?ni del vodi David Copperfield

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

TEZA AVTOMOBILOV
Napisano

Pri meni pi?e nekaj pod tono, torej 960 kg. :P Pomoje res nima kaj ve?.

Zanimivo mi je pa to, da ima prijatelj na Nissan Primeri GT po prometni nekaj pod tono :hohoho: v resnici pa 1200 kg+. :hohoho: Da ne omenjam gluposti v stilu tega, da ima Marko MX-3ko pa pet sede?ev registriranih, nekateri pa 4..

Ali pa to, da ima "nek" avto po prometni 150 konjev, uradni podatki so pa 143. <_< Samo zato ker je bila podobna verzija motorja v drugem avtu mo?nej?a.

Glupost slovenskih uradnikov... :whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

270.000 let?
Napisano

"za vse ?ase zadala globoke du?evne rane"

Fukjeni Ameri?ani. :whatever: Kolikor jaz poznam 12letnike jim je bilo najbr? kar zanimivo ne pa, da si ne bodo opomogli od tak?nega ?oka. :hohoho:
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Tipi?ni hoda?i pa njihova blokada. :hohoho:

Pazi hec, moj bratranc je zadnji? menjal motor pri enenm Civicu 5. gen. 1.5 motor je prej?njemu lastniku ?el v maloro, jermeni so popustili. :blink: No in ga lepo zamenja, nakar un ugotovi, da itak nima dost ke?a, da naj obdr?i avto. Vses postylan (tipi?no: podalj?ki, Supra zadnji spojler, pa lexuske). Bratranec, itak avto ?e mal po?tima in ga da na net. Pride nekdo pogledat avto, avto pri?ge, malo po?aka, gleda vse, potem pa obvezno proba blokado! Hon-n-n-n-nda! :hohoho: Jasno motor je bil itak ?e hladen. No tut pol, ko je naslednji? po?timal papirje, in ga odpeljal je takoj hladnega gasa do daske, da je vse cvililo... In potem naj mi kdo re?e, da ti stereotipi o Honda?ih niso resni?ni. :whatever:
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ZMAJ in ostala banda!
Napisano

Ejga Redevil a si ti v?eraj slu?ajno malo iz ceste zletu, ko si ?el od mene? :P ?e nisi bil ti je bil pa SDI pomoje, tam na nekem U ovinku so ?rte kar naravnost. Pa ?e tam spodaj so neke sumljive ?rte, kot bi nekdo ?el gor z zadnjim pogonom pa ga je malo odneslo tik pred vrhom klanca. :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kako snemati glasbo iz interneta
Napisano

zato bom naslednji? 2x premislil predno bom komu kaj svetoval oz. pomagal ker na kuncu itaq jaz izpadem "the bad guy"..

Saj zato, itak ni prvi?. Najbolje je res biti tiho, eni smo ro ?e ugotovili, eni pa ?e ugotavljate! Objavljena slikaObjavljena slika
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Divja macka
Napisano

Evo Wildcat vse naj zate! :rozico: Pa, da bi ti modro nebo ?e dolgo "svetilo" skozi "streho", torej, da bo? ?e dolgo u?ivala v svojem roadsterju! :bravo: Pa Maja & Makavelija pozdrav. :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

AUDI TT
Napisano

Hehe boss k da bi zame ta izra?un naredu! :D

Sam sem si ga naredil v excelu. Da? v ?tartu koliko ima? na ra?unu in koliko na mesec zaslu?i?. podaj pa lepo dodaja? koliko zapravi? mese?no. Na koncu se?teje? koliko zapravi? teh vsakodnevnih stro?kov, in od?teje? od pla?e. In vidi? koliko lahko okvirno privar?uje? na mesec in tudi kje lahko najve? privar?uje?. ;)

Meni je koristilo, sem ugotovil, da sem ?isto preve? zapravljiv. :P

No, da se ne bo? matral sem kar uploadal moj obrazec, ti samo vstavljaj ?tevilke. :bravo:

Stro__ki.zip

Dando vama pa veliko sre?e naprej in upam, da bosta u?ivala s tem avtom. :rispekt:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

BOJ?
Napisano

BOJ? vse naj pa ?e na mnoga leta! :bravo:

Uklopko ti pa, da ga ne bo? preve? nadlegoval kdaj bo dal za pija?o!

Ker ma, da pride v nedeljo pa kaj prinese seveda sabo. :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ni va?na embala?a ampak vsebina
Napisano

misl? re?t na?minkane babe?

aja,..btw Symon,..ho?? re?t da so kao une debele grdobe sam s ?minko spremenil u hude beybe? ?zmeden?

Jah ?minka, frizeraj, liposukcija, malo plastike in silikona tu pa tam... Budget: neomejeno! :hohoho:
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ZMAJ in ostala banda!
Napisano

Ni va?na kvantiteta ampak kvaliteta! Aja ups, sem ravnokar preveril in ugotovil, da imam s tem vred zdaj ?e 1,942 postov. :P

Ne o kruhu govoriti peku, pomoje ga ima polno. :hohoho:

ReDevil danes sem ?e mislil, da sem za teboj v koloni vozil ?ez Vir ?ele nato sem ugotovil, da je avspuh napa?en. :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ni va?na embala?a ampak vsebina
Napisano

Dobr so jo spimpali! Pimp my girlfriend! :P:blink:

Takole je s temi reklamami in z marsikaterimi zvezdnicami iz Holivuda. Malo pudra, malo ?minke pa so vse lepe. Potem pridejo pa mozolji pa napadajo fotografe, naj jih ne slikajo, ker niso lepe. :hohoho:

Enkrat sem imel nekje na disku eno sliko kako so iz predebelih, neurejenih ?ensk naredili same lepotice. ?e najdem sliko jo objavim, ker je res hecno pogledati gasilsko sliko lepotic, da dol pade? v okvir?ku zraven vsake je pa ?e manj?a fotka, kak?na je bila prej. <_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ZMAJ in ostala banda!
Napisano

mater sta nabila postov od v?eraj. :blink:

No hotel sem le povedati ReDevilu, da pri tistih ?lankih ne gre le za rihtanje ma?ine. Mislim, da gre tudi za podvozje (ok ?e ima? po?timano vem), hlajenje in kaj jaz vse ?e vem. Ni vrag (hehe, ni Devil) da ne bi na?el kaj zanimivega. :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ZMAJ in ostala banda!
Napisano

Zakaj ne? Res gre za reklamo, ampak ?e ga povabi? na Mazda meet, mogo?e celo ponudi kak?en procent popusta za prvse stranke... Je pa res, da itak nimajo veliko delov za ne-nem?ke avtomobile.

Sicer pa jaz pravim: ve?ja kot je konkurenca, ve? imamo od tega mi! :danzoman: Sploh, ?e bo tale konkurenca zadevo malo bolj resno prijela v roke, se bodo dr?ali rokov. Edino za moje pojme imajo premajhno ponudbo. Bi bilo ZELO dobro, da bi za?eli uva?ati ?e ?im ve? priznanih znamk (?isto naprimer kak Veil Side, Mazdaspeed, HKS, Apexi :P:hohoho: ) ne le neko znamko pa pika. No ampak saj verjamem, da to on ?e ve in da bo s?asoma postajal vse ve?ji.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ZMAJ in ostala banda!
Napisano

ReDevil ravnokar sem opazil, da bo v naslednji ?tevilki Japanese Performance ?lanek, v stilu, kako natunat MX-5ko! :bravo:

Ko bom kupil, ti jo bom posodil, bo? malo pre?tudiral. Pa mislim, da je imam ?e starej?i ?lanek, nekako v stilu 10 stvari, ki se jih spla?a porihtati na tem avtu. Bom poiskal. B)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.