Ja tale je res ena lep?ih, lepo okusno po?timanih! Dobra barvna kombinacija, lepe litke pa ?e lepi detajli. Hauba ni prozorna, poglej ostale slike. Je le fotomonta?a. Menda gre tale avto kot sneta sekira, serijsko je imela 75 konjev, z drugo dihtingo ?e skoraj 90, pa ?e kar nekaj dela in denarja je bilo vlo?enega tako, da naj bi imel preko 100 konjev. Kar je za avto z serijskimi 75 konji ?e kar oreng tuning in gre po moje bolje kot, ?e bi jih imel serijsko 100. Aja preden je prodal avto je ?e imel B16 ma?ino doma (VTi) in je avto prodajal skupaj z ma?ino samo potem ne evm kako to, da ni ?la noter.
Pri meni pi?e nekaj pod tono, torej 960 kg. Pomoje res nima kaj ve?.
Zanimivo mi je pa to, da ima prijatelj na Nissan Primeri GT po prometni nekaj pod tono v resnici pa 1200 kg+. Da ne omenjam gluposti v stilu tega, da ima Marko MX-3ko pa pet sede?ev registriranih, nekateri pa 4..
Ali pa to, da ima "nek" avto po prometni 150 konjev, uradni podatki so pa 143. Samo zato ker je bila podobna verzija motorja v drugem avtu mo?nej?a.
Pazi hec, moj bratranc je zadnji? menjal motor pri enenm Civicu 5. gen. 1.5 motor je prej?njemu lastniku ?el v maloro, jermeni so popustili. No in ga lepo zamenja, nakar un ugotovi, da itak nima dost ke?a, da naj obdr?i avto. Vses postylan (tipi?no: podalj?ki, Supra zadnji spojler, pa lexuske). Bratranec, itak avto ?e mal po?tima in ga da na net. Pride nekdo pogledat avto, avto pri?ge, malo po?aka, gleda vse, potem pa obvezno proba blokado! Hon-n-n-n-nda! Jasno motor je bil itak ?e hladen. No tut pol, ko je naslednji? po?timal papirje, in ga odpeljal je takoj hladnega gasa do daske, da je vse cvililo... In potem naj mi kdo re?e, da ti stereotipi o Honda?ih niso resni?ni.
Ejga Redevil a si ti v?eraj slu?ajno malo iz ceste zletu, ko si ?el od mene? ?e nisi bil ti je bil pa SDI pomoje, tam na nekem U ovinku so ?rte kar naravnost. Pa ?e tam spodaj so neke sumljive ?rte, kot bi nekdo ?el gor z zadnjim pogonom pa ga je malo odneslo tik pred vrhom klanca.
Evo Wildcat vse naj zate! Pa, da bi ti modro nebo ?e dolgo "svetilo" skozi "streho", torej, da bo? ?e dolgo u?ivala v svojem roadsterju! Pa Maja & Makavelija pozdrav.
Sam sem si ga naredil v excelu. Da? v ?tartu koliko ima? na ra?unu in koliko na mesec zaslu?i?. podaj pa lepo dodaja? koliko zapravi? mese?no. Na koncu se?teje? koliko zapravi? teh vsakodnevnih stro?kov, in od?teje? od pla?e. In vidi? koliko lahko okvirno privar?uje? na mesec in tudi kje lahko najve? privar?uje?.
Meni je koristilo, sem ugotovil, da sem ?isto preve? zapravljiv.
No, da se ne bo? matral sem kar uploadal moj obrazec, ti samo vstavljaj ?tevilke.
Takole je s temi reklamami in z marsikaterimi zvezdnicami iz Holivuda. Malo pudra, malo ?minke pa so vse lepe. Potem pridejo pa mozolji pa napadajo fotografe, naj jih ne slikajo, ker niso lepe.
Enkrat sem imel nekje na disku eno sliko kako so iz predebelih, neurejenih ?ensk naredili same lepotice. ?e najdem sliko jo objavim, ker je res hecno pogledati gasilsko sliko lepotic, da dol pade? v okvir?ku zraven vsake je pa ?e manj?a fotka, kak?na je bila prej.
No hotel sem le povedati ReDevilu, da pri tistih ?lankih ne gre le za rihtanje ma?ine. Mislim, da gre tudi za podvozje (ok ?e ima? po?timano vem), hlajenje in kaj jaz vse ?e vem. Ni vrag (hehe, ni Devil) da ne bi na?el kaj zanimivega.
Zakaj ne? Res gre za reklamo, ampak ?e ga povabi? na Mazda meet, mogo?e celo ponudi kak?en procent popusta za prvse stranke... Je pa res, da itak nimajo veliko delov za ne-nem?ke avtomobile.
Sicer pa jaz pravim: ve?ja kot je konkurenca, ve? imamo od tega mi! Sploh, ?e bo tale konkurenca zadevo malo bolj resno prijela v roke, se bodo dr?ali rokov. Edino za moje pojme imajo premajhno ponudbo. Bi bilo ZELO dobro, da bi za?eli uva?ati ?e ?im ve? priznanih znamk (?isto naprimer kak Veil Side, Mazdaspeed, HKS, Apexi ) ne le neko znamko pa pika. No ampak saj verjamem, da to on ?e ve in da bo s?asoma postajal vse ve?ji.
ReDevil ravnokar sem opazil, da bo v naslednji ?tevilki Japanese Performance ?lanek, v stilu, kako natunat MX-5ko!
Ko bom kupil, ti jo bom posodil, bo? malo pre?tudiral. Pa mislim, da je imam ?e starej?i ?lanek, nekako v stilu 10 stvari, ki se jih spla?a porihtati na tem avtu. Bom poiskal.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ja tale je res ena lep?ih, lepo okusno po?timanih! Dobra barvna kombinacija, lepe litke pa ?e lepi detajli. Hauba ni prozorna, poglej ostale slike. Je le fotomonta?a. Menda gre tale avto kot sneta sekira, serijsko je imela 75 konjev, z drugo dihtingo ?e skoraj 90, pa ?e kar nekaj dela in denarja je bilo vlo?enega tako, da naj bi imel preko 100 konjev. Kar je za avto z serijskimi 75 konji ?e kar oreng tuning in gre po moje bolje kot, ?e bi jih imel serijsko 100. Aja preden je prodal avto je ?e imel B16 ma?ino doma (VTi) in je avto prodajal skupaj z ma?ino samo potem ne evm kako to, da ni ?la noter.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani