Za nekoga drugega se pa res nisem nikoli odlocal jaz... Ce nekdo nima niti toliko volje, da se sam odloci, potem je itak brezveze karkoli mu pomagat ...
Sicer sem se pa samo izjemoma oglasil v tej temi... in jo tudi prav tako hitro spet zapuscam...
Huh, k sem sam kupoval kapelco je ?lo pa se gladko od A do ? brez stresa - ?e najbolj stresen del je bil k sem moral dat denar iz denarnice :ne vem:
Jaz tudi dosedaj nisem imel nekih problemov s tem (sicer bolj v vlogi prodajalca)... Sedaj se itak vse uredi na enem mestu... Pred leti je to bilo precej bolj problematicno, ko si moral iskati neko komisijsko posrednistvo, da so ti v zamenjavo za nekaj denarja sprintali komisijsko pogodbo ... potem je bilo treba do Notarja (ki imajo delovni cas zelo kratek ) overit podpis ... potem pa iti na upravno enoto narediti prepis vozila ... Sedaj se to vse uredi pri enem okencu na tehnicnih pregledih ... ...
Jaz sem ravno prej?nji teden nesel HTC one ker ni ostril slik in po 6h dneh dobil nov telefon na Emonagramu.
Kon?no en servis za pohvalit zadnje dni....
Cez Emonagram je veliko slabih kritik... sem in tja se najde sicer tudi kaksna pozitivna, a vseeno je vec negativnih ... Ce si dobil nov telefon, ti morajo dati tudi novo 12 mesecno garancijo... ker je tako zakonsko predpisano ... A to vcasih naredijo, drugic ne... ali pa v nekaterih primerih sele po tem, ko dobijo dopis od TIRS-a ...
Sam imam tudi v sluzbi enega Della (Latitude D520 se mi zdi) ... Dobil sem ga septembra 2006, ko sem se zaposlil v sedanji firmi... in je se vedno v uporabi... Kar je bilo zamenjano, je baterija... in SSD disk... Se vedno ima samo 2 GB RAM-a... pa na njem laufajo Windows 8.1 brez problema ... ... Resda je v uporabi bolj kot sekundarni racunalnik... pac za tiste zadeve, ki delujejo samo v Windows okolju ... je pa prizgan vsak dan med sihtom... Nanj se povezujem preko RDP... sem in tja ga pa vzamem s seboj, ce mislim, da ga bom rabil na terenu ...
V zadnjih dneh naredil kar nekaj kilometrov pes po sejmu v Barceloni... Ce je verjeti trackerju, sem vceraj naredil dobrih 17.000 korakov oz. okoli 13 km... Prejsnji dan pa nekaj malega manj... Danes sem pa tudi ze presegel "goal", ki je postavljen na 10.000 korakov...
Od naslednjega cetrtka je v Hoferju en Canon, ki je v okviru tvojega budzeta (150?)... Skupaj s torbico in 4GB kartico in 3 letno garancijo...>> http://www.hofer.si/si/html/offers/58_38905.htm
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Za nekoga drugega se pa res nisem nikoli odlocal jaz... Ce nekdo nima niti toliko volje, da se sam odloci, potem je itak brezveze karkoli mu pomagat ...
Sicer sem se pa samo izjemoma oglasil v tej temi... in jo tudi prav tako hitro spet zapuscam...
lp
Thomas
mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Povezava za deljenje
Deli na druge strani