Skoči na vsebino
Tole je pa kr smeh
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali vas pogled na nesrečo kaj spametuje?
Napisano

Vem, da sem te?en ampak vseeno je to zadeva, ki bo mogo?e marsikomu dala misliti.

Kolegica je imela svoj avto na servisu in dobila nadomestnega. No in ker je pa? dobra mamica je svojemu 25 let staremu sinu dovolila, da se je vozil s tem avtomobilom naokoli.

Do tukaj vse v redu ampak potem se je pa zgodilo. Sinko je naredil totalko na tem avtu in ?e na drugem v katerega je priletel. Ampak to je ?e najmanj - de?ko je med drugim tudi napihal. <_<

Zdej je pa mami ?isto iz sebe, ker zavarovalnica ne bo pokrila ni?esar in bo treba vse to pla?ati iz lastnega ?epa - dva avtomobila.

Ne glede da je sinko polnoleten bo jebala je?a tudi ona saj je pri prevzemu avtomobila podpisala, da bo ona voznik tako, da bo servis zahteval denar od nje.

V glavnem ?ista jeba sploh, ker je mama samohranilka z dvema nepreskrbljenima otrokoma, ki ?e nista v slu?bi in komaj se?tuka za?etek meseca s koncem.

Poanta vsega tega je, da marsikdo, ki sede za volan v rahlo omoti?nem stanju se boji samo, da ga policaj ne bo ujel. V bistvu je sre?a, ?e te samo policaj dobi in ?e najmanj?i problem saj je najve? kar lahko dobi? odvzem izpita in tistih 950? kazni. Si?a proti temu, kar ?aka kolegico saj je ?koda izredno velika. Na vrsti so odvetniki in ?e in ?e stro?kov tako, da se zna na koncu zgoditi, da bo morala prodati stanovanje in iti v najem, da bo pre?ivela.

u porkadu?, js nvem zakaj folk sploh rije za volan, ?e ve da je pil in da bo s tem ogro?u druge. Js sicer nism ve? mlad voznik, ampak vseen tut, ?e bom spil sam dva deci, ni ?ans, da me kir sprav za volan.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

sej pravm ... sre?o sm meu ve? k pamt ... ja poleg tega da sm biu zlo adrenalinski in naspideran od hitrosti ... ?e tko smo mel tisti vikend avtocross u tuncah in sm pr prjatlu ?e ?ravfu in sm biu ?ist med oblaki ... ?iu norc ubistvu ... v petek popoudne sm ga kupu v nedeljo ob 9h zve?er sm biu ?e na strehi v drevesu

to mi pa je bla ?ola ... mal draga ampak mal sm pa pr?u k pameti ;):zvizga:

Vsaka ?ola neki stane ane, sam da je blo s tabo vse uredu ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

mene je pa ve? al mn spametovala nesre?a ko sem kupu 1. avto ki sm ga meu 2 dni ... prevrnu sm se na sreho in zadev drevo pri histrosti okoli 80 km/h ... ?e dons sm veseu da sm pre?ivu tisto nesre?o ker sem biu nepripet in odprto voznikove in sovoznikovo ?ipo ...

evo ?e par fotk ...

Objavljena slika

Objavljena slika

Objavljena slika

Objavljena slika

Objavljena slika

Objavljena slika

od takrat naprej sm se pa navadu da obvezno ko se usedm v avto da se takoj pripnemin bol po?asi peljem ... ?eprov se kkdr ?e zmer nemorm upret da bi malo zahodu po kak?nemu preglednemu delu ceste ... druga? grem pa kr po pameti

Vidi? ene izu?i druge pa ne, js se grem ponavad na kak poligon mal zdivjat, priznam tut na stranskih cestah kjer je dost pregledno in kadar ne ogro?am drugih ga mal na?ponam.

Pa tut na takle na?in se hodmo zabavat :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Ja tole tudi mene moti, predvsem to da oni veselo telefonirajo po mobitelih in potem pri?akujejo da bomo dr?avljani delali druga?e?? ?e bolj kot to me pa moti to, da ko se policaj pelje iz slu?be oz. ni uradno na dol?nosti, ga boli patak za vse okrog sebe.

To?n tak, najprej bi mogl pr seb po?lihtat, sam kaj ?e? na cestah so "oni carji"

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Formulo bom za?el spremljat ?ele ko bo Mazda notr! Pa brez zamer, lp U

dvomim, da bomo kdaj do?ivel Mazdo u F1, bi pa z wanklom trgal asfalt od podna :P itak jim pa ziher nebi wankla dovolil

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Danes sem se peljal za policistom, on pa za kolono pred njim. Najprej ?ez ovinke kjer je omejitev 60 smo ?li 70. Potem ravnina, omejitev 60, mi smo pa kar lepo pospe?il do 75, potem pa smo spustili na 70. Ampak to na tak?ni ravnini kjer zelo radi merijo ker je ena tistih pripravnih cest kjer nih?e ne gre 60. :whatever:

Aja in obstaja video dokazni material. :P

Ko (sem imel ?e NXa in) sva s policajem po AC brez lu?k "divjala" 180 km/h pa nisem snemal. Tako kot tudi takrat, ko sem stal sredi no?i pred rde?im semaforjem in se mi je pribli?ala marica, pri?gala lu?ke, peljala ?ez rde?o pa ugasnila lu?ke. ?zmeden?

in taki policaji bi nam nej bli za vzor :vskalo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Prvi avto ki je imel multplex, za stekla,lu?i in podobne zadeve.

PS.?tromarji bodo vedeli kaj je to.

u ?it, ?ele zdej sm vidu, da sm temo falil :dudek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Si predstavlja?, da pelje? avto na servis in gre? z busom domou, potem pa vidi? kako mimo tebe pi?i tvoj avto :hohoho:

al pa presene?en dobi? kako polo?nco domu

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.