Skoči na vsebino
MOTO GP
Napisano

Tudi Lorenzo najhitrej?i na kvalifikacijah in to v razmerah, ko je bil vedno pravi evnuh, hehe

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Temni Senna, de?ni kralj. No sicer se to?ke za prvenstvo podeljujejo ?ele ju3, ampak uvod je odli?en.  :jupiii:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Kimmija bo menda nadomestil Leclerc (pa ne trgovina iz Francije). No bomo videli kako se bo odvilo in razpletlo.  :zvizga:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Odli?no vzdu?je in po?utje na delovnem mestu. :)

?e kdo i??e zaposlitev, lahko morda kaj pomagam, sicer pa kot pravi kolega Drago trenutno kdor ?eli kaj delat, hitro najde slu?bo, hehe

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Super,dbest. Ja,tale cesta ?ez sv.rok zgleda super,sam tole mi je Mal dale?... Bi bolj tale del okoli risnjaka probal za1x... Zmaj,iz kje pa ste ?tartali na platak?

Ampak Evo... Mazda Forum dbest. Sem spra?eval in gledal po kolesarskih forumih pa ni blo nekega pametnega odgovora. Med marsikaterimi specialkarji se ne (z)najdem ker pa? ne ?tejem gramov opreme in ker se mi bidoni vizuelno ne ujamejo z nogavicami, med mtb populacijo sem pa ?rna ovca,ker u?ivam med vzpenjanjem na hrib,navzdol pa cvikam. Tk d zgleda d je bols d sam ?e tle spra?ujem :)

Platak (smu?i??e) in veliko parkiri??e je bilo kar izhodi??e za planinski pohod na Risnjak, saj je do njega ?e kak?nih 15km skoraj ravninske hoje. Sem pa opazoval pred tem, da je zanimiva cesta za kolo in ne preve? prometna.  :jupiii:

Opis pa tule;

http://hribi.net/izlet/platak_veliki_risnjak_/33/921/1606

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Nejc, o?itno se preve? obremenjuje? z drugimi, poskusi po sistemu BMK in bo? lep?e ter dlje ?ivel :)

Zame pa danes idealen dan, pa brez piva in ostalih alkoholnih derivatov :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Filmi
Napisano

8-letnico pelju gledat Mamma Mia2 in te?ko re?t ali je bila bolj navdu?ena nad filmom ona ali njen fotr :)

(komur je bil prvi del v?e?, bo v drugem u?ival, zlasti ?e kaj poznate otok Vis, ker kar nekako podo?ivite vse te lepe kraje).  :jupiii:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.