Nisem se najdu urco cajta da jo peljem na en auspuh servis.
Pelko je hiter najdu problem skripanja, ji zavezu puncko cez auspuh in nama dal napotnico za auspuh servis....gibljiva cev ni vec gibljiva ampak ...je ni vec
Od nakupa sem slisal nek ropot ob speljevanju, cvikal na sklopko, pozimi mislil da smrdi webasto...no na koncu je pa ena rupa v auspuhu vse skupaj za par 10 ?
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Evo zanala?? spra?ujem na mazda forumu, ker bi morali praviloma biti neopredeljeni Razmi?ljam o menjavi avtomobila enkrat spomladi cena do max 20 k. Ker me boli k. za aktualen model in bla bla bla me vle?e ali pasat ali pa mondeo, ki sta ?la oba ven, Plan ga imam uvozit in za ta denar dobi? v GER VW pasata (?elja je highline zaradi odli?nih sede?ev ampak tisti so praviloma dra?ji) okol letnika 2013 in max 30 k prevo?enega, forda bi dobil 2014 in tudi okoli max 30 k prevo?enega z bistveno ve? opreme. Oboje karavan. Skrajna alternativa v tem cenovnem rangu je propeler 316 d karavan ampak to mi je malo premajhno... tourana ne dobi? ni ?ans. smax je prevelik. Mazda ?al odpade.
Cena registracije in zavarovanja je tam tam, cene servisov moram pa se preverit. Trenutno se nagibam k Fordu... Kar se ti?e vrednosti po xx letih mi je nekak vseen ker pri starosti 7 8 let ko bom avto prodajal je lahko razlike max jurja. To pa praviloma prihrani? skozi vso obdobje cenej?ih servisov. Res pa ford pije malo ve? po spritmonitorju.
?elja je predvsem dobit ?imbolj realna mnenja.
Kaj pa zadnja Octavia? Sigurno nudi vsaj isto kot Passat, cenej?a kot mondeo, dr?i ceno
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
A ni tko, da ?e zbri?e in nanovo nalo?i sistem, zahteva ios vpis prej?nega gesla za itunes? Lih to naj bi blo dodatna za??ita v primeru odtujitve, ?e pa pred tem uporabnik naredi erase all content and settings, pa to logi?no odpade.
je bypass preko service mode-a, kot tudi preko emergency call menija....;(
Sej to je problem ker ne vem kdo jo bo dobil. Je je nek "?vercer" uzel
da ni ?la dru?bo moji v Ni? delat?
jamranje: sunili telefon iz ?epa....somewhere, somehow v Merkurju. Po 5 min je bil ?e nedosegljiv. Kriza je saj razumem, ampak naj ukrade nezaklenjen telefon, da ga bo lahko vsaj uporabljal.
Tistele sledi spodaj ?ez bel pas, ko voda topi vijoli?no barvo in te?e dol... Hotel sem ti ?e omenit da barva za pirhe mogo?e ni bila najbolj?a izbira.
A ne ne, barva dr?i brez napake - je pa to barva, ki je bila preko sike, na siko se ne prime zato jo je spralo - moram samo s belo iti ?ez. ?e dobro pogleda? vidi? pod oknom 4 bele pike sike, sem dal za oja?itev 4 vijake z zunanje strani, za??itil s siko, pobarval....na pa se je spralo, ostalo je pa z robu nad napisom.
Ob strani je vse tip top, beli spodnji del je bel.
Da test je prestala! Znotraj se je grela, tako da je se je led stalno topil in voda tekla spodaj po sistemu zmrznjenega slapa, a notri vse ok! ?akamo odjugo, da za?nem notranji del.
Vsaj pri Renault Laguni je to?no to naredila ta??a. Kartica je bila v gara?i na polici. In Laguna odklenjena. Ona se je vsedla za volan, pritisnila start in v?gala motor. Vse lepo in krasno. Ko se je odpeljala iz gara?e in nekaj metrov po cesti, signal kartice ni ve? dosegel avta in motor je ugasnil. Ker ni vedela, kaj se je zgodilo, je posku?ala motor spet v?gat. ?ez nekaj ?asa so se zaklenila ?e vrata. Vzela je mobitel, poklicala tasta, in ta je za njo prinesel kartico iz gara?e. In ?e ko se je bli?al avtu s kartico v roki, se je avto odklenil...
Mazdo je nemogo?e v?gati ?e ni klju?a v avtu. Preverjeno na mazda 5 gta, cx7 in tudi 2 x Suzuki Swift keyless....
Lahko pa naredi? obratno - v?ge? s klju?em v avtu, ga potem da? ven in se vozi? brez njega dokler ne ugasne? avto
O?itno je nevede pritisnil na lock key - medtem ko kljukica za odpreti vrata ne odklene ve? avta- vsaj to pi?pe tukaj, potem je bila pa panika. Ampak ?lovek je pa pri?el do prtlja?nika in dvigalke
Amapk tale clanek je pa malo za lase privlecen... Oz. vsaj za Mazdo sem preprican, da je taka situacija prakticno nemogoca... Razen, ce jih je nekdo od zunaj zaklenil, ker se igral z "obeskom za kljuce" in ponesreci pritisnil gumb za zaklepanje, ta "obesek za kljuce" pa je bil dovolj blizu avtomobila, da g je signal dosegel... Ce je avto odklenjen, se ne zaklene kar tako sam... To se zgodi le, ce avto odklenes z daljincem in ne odpres nobenih vrat... V takem primeru se po dolocenem casu zaklene nazaj (ce je seveda v nastavitvah tako nastavljeno)... Cim odpres ena od vrat, se ne bo vec sam zaklenil... Lahko pa, da to na kaksnem drugem avtomobilu drugace deluje ...
sta ga pustila v hi?i, saj sta mislila, da gre le za kak?en obesek, glede n
v avto ne more? brez njega, oz ?e ni blizu, oziroma je bil avto odklenjen (potem bi moral on ro?no zakleniti avto na notranji kljuki - temu ?udu, ki ga je kao na?el po osmih urah). avto se ne more zakleniti sam, mogo?e je pritisnil gumb za centralno pa ni vedel (glede na to da je ?e ?isto nem?ka ta nova mazda, ga mogo?e ima)- nekaj so pa? pozabili dopisat
Torej osnovno - kako sta pri?la v avto?
Tole pa zna biti kar zanimivo. Dodam ?e 90? potnih stro?kov, pa malo zakro?imo in pridemo na 200? vsega skupaj... Tole pa zna biti kar zanimivo...
in ima? ?e nepozaben dru?inski izlet po magistrali, ki ga za?ini? za otroke tako, da gre? nazaj ?ez Pa?ki most in potem vzame? poceni trajekt nazaj na magistralo
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Mam preko 1000, samo skirco nabavil do sedaj, ma pa generali neke bone bake za zavarovanje...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani