Skoči na vsebino
Električno kolo (e-bike, pedelec)
Napisano

Tole bo zanimiva tema, ker se sam tudi nagibam, da bi se malo elektrificiral. Tale nadgradnj je ekonomsko najbolj sprejemljiva, ampak v praksi pa dobiš kaj. Prednjih prestav ni več, a rabiš pol zadaj menjat zobnike, da dobiš ustrezen razpon obratov in da ne boš po rahlem klancu navzdol gonil ko opici, navzgor te bo pa še vedno zmanjkovalo, ker je prestavno razmerje prešvoh.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Serpentinška bi pa teli junaki obtožili, da je za en dan prepozno zaprl mejo v marcu pri parih okuženih. Plenko je pa tud podkupnine pripravljen talat naokoli in naši člani noriškega kraljestva so se pripravljeni iti globoko grlo in goltata, če se dobro plača - so že večkrat dokazali.

Je pa zanimivo kako zdajle poskušajo vlečt odločitev al bo kroatija imela menstro al le zlatenco. Pa smo vam hoteli povedali v soboto, pa v nedeljo, aja v torek se bo sestala vlada pa vam takrat povemo, zdaj bo verjetno mogoče jutri al pa v četrtek, tako da bo do sobote ... al pa ne rajš do nedelje do polnoči možna vrnitev brez karantene. Tole je komedija o butalcih - samo naj poskusijo pol septembra pa folk v Sloveniji terorizirat s kakšnimi idiotskimi ukrepi kot so bili zapiranje v občine in razkuževanje ograj v blokih in kljuk na vratih. 

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Alex, popolnoma prav imaš, ljudje zelo hitro pozabijo. V začetku tisočletja nekje 2002 in 2003 je bilo poletje, kjer je samo v LJ padala toča kar 9x in mi je 1x tudi avto kar dobro naluknjalo. Tudi v Bohinju sem nekaj let kasneje imel kar veliko škodo na avtu zaradi toče in to take, kot bi manjša jabolka dol letela.

Danes je pač zadeva taka, da ima vsak s sabo kamero v obliki pametnega telefona in se vse živo posname ter je folk že čist presran zaradi vremena. Včasih si samo slišal, da je nekje klestilo in naslednji trenutek pozabil. 

Za primer recimo, število tornadov v ZDA se vsako leto zmanjšuje in orkanov je tudi manj. Če se kdo spomni kakih 15 let nazaj jim je zmanjkalo abecede toliko jih je bilo v enem letu.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Zavarovanje za izlete v gore, al pa naj vsak plača sam... se bo privatniku s helikopterjem oreng splačalo, če bo tako. Dokler pa folk v hribe čisto kondicijsko nepripravljen in v opankah, ker je pač hoja v hribe IN... pol jih pa še zastonj rešujejo. Ja dokler bo tako bodo taki seznami reševanj krepko predolgi.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Ko sem bil jaz otrok so bila poletja tudi zelo vroča, sploh ponoči se ni shladilo. Se spomnim kolikokrat sploh nisem mogel spati zaradi vročine, klim pa takrat še nismo poznali.

Drugače je pa to vse fake news... letos je valjda eno najbolj vročih poletij sploh, Accuweather je napovedoval hude vročinske valove s temperaturami nad 40 stopinj.

WWW.24UR.COM

Vodilni slovenski spletni medij: aktualni dogodki iz Slovenije in tujine, športne novice ter ekskluzivni prispevki iz sveta zabave.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mobilna telefonija
Napisano

Čudno, jaz imam Samsunga še več kot dve leti pa posodobitve še kr redno prihajajo... po moje je neki telefon pokvarjen in ga bo treba na servis odnest.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 3 urami je NevLado napisal:

Že zjutrej, ko sm gledou tole, mi je v glavo šinla misel - a nima Boss iste kamere? :D

Če bi bil Boss bi lahko imel isto kamero, tako pa bi teoretično imel lahko le enako. (Grammar Nazi press)

Na severni lj obvoznici po mojem vedenju nikoli še nisem šel tako hitro kot tale, ki je snemal in istočasno s tem posnetkom ikriminiral samega sebe. Će se mene vpraša sta klele bumbarja kr oba.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.