Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

Zadnjih par dni vsak dan ?akal, da bo nek dan brez de?ja in se s kosilnico lotim doma?ega travnika. In je uspelo danes, no 5min kasneje DE?.  :rolleyes:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Odli?en ob?utek biti ponovno zaposlen v domovini (v zelo uspe?nem tujem podjetju) in spati v lastni rezidenci, da ne omenjam vseh ostalih razlogov za dobro voljo; ne samo narava in h?i.  :P

post-185-0-49167300-1533132165_thumb.jpg

post-185-0-17647900-1533132187_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Bottas je bil danes kot pravi Lolek in delal traparije ob prehitevanjih hitrej?ih.  <_<

Nem?ka komentatorja sta rekla, da zmagovalec Budimpe?te ?e nikoli ni postal prvak (zanimiv podatek), ki upam da ne dr?i.  :ouje:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Seveda, pri meni je idealno, imam pa pritisk 125/81 in pa v?eraj merjen utrip 60. Ko sem bil medvedjih dimenzij (cca. 115kg) sem imel tudi mejno hipertenzijo in takrat je bilo po?utje po odvzemu dejansko celo bolj?e kot pred tem (smo se hecali, da je treba za uvod pra?i?u malo krvi spustit, hehe).  :lol:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Fetl vsako drugo ali tretjo dirko naredi kak?no ve?jo traparijo in to se mu pozna v to?kovanju. Sre?o ima, da se mu obenem Fiat ne kvari :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Zakaj le? Saj je samo dirka, od katere nimamo ni?, morda le nekaj veselja, v tvojem primeru pa bi bilo ?kode.  :whatever:

Ko omenja? 2008, potem ti mora biti Hamilton res osovra?en voznik? 

Danes ga je res za pohvalit, ker ni bilo pesimizma in tarnanja ni? sli?at, le ti??al je dirkalnik do skrajnih meja.  :vesel:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.