Sel kontra mimo postojnskega masakra....groza, ne vem kaj je bilo in kdo koga, a mi ni jasno kako sta v nedeljo in tem vremenu kolono nagazila povrh se dva tezka kamiona?
A je res tezko rampe cestnin zapret, ker sam se ne bo nihce izlocil
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Kot drugo. Generali IMA ODBITNE FRAN?IZE NA: divjad, stekla, svetlobna telesa, ogledala. Da, prav si prebral, v pogojih, s katerimi si se ob podpisu police strinjal, pi?e, da pri teh kombinacijah velja odbitna fran?iza, ?e se popravlja z original nadomestnimi deli. Odbitne fran?ize ni, ?e se del popravi ali pa nadomesti z neogirinalnim (?e ta obstaja). Glej prilo?eni izsek iz pogojev, malo naprej pa ?e pogoje same - 9. ?len. Jures, tvoje vetrobransko steklo je neoriginalno, ?e je bilo zamenjano (obstaja majhen procent mo?nosti, da za tvoj avto ne obstaja neoriginal nadomestni del in je vseeno original, preveri). Prav tako, ?e je bilo kak?no od zgornjih popravil narejenih zaradi posledice ?kode zaradi divjadi. Tako da, evo, prihranek 15 ? + bolj?i pogoji, trenutno rezultat ka?e v prid ZM. Generali ima take splo?ne pogoje ?e odkar so pri nas in imajo ?e dolgo relativno slab?e pogoje napram ostalim. Seveda pa je do cca 5 let nazaj veljalo tudi, da so bili zaradi tega cenej?i. Danes ?al ne ve?.
Marko, moj li?ar je ?el po steklo na Interclass, sploh ne pomisli na neoriginal, in Generali pla?a po ra?unu, ni? ne spra?uje (Mazda servis, in na vetrobranskem je Mazda CE znak in koda), in nikoli nisem v treh letih pla?al odbitne- tudi na to?o ne. Verjemi mi in lahko doka?em. Jaz navajam zgolj uporabni?ko izku?njo, ki je trenutno zelo pozitivna. Kot na primer AS za hi?o - nisem ?el na generali kljub popustom in paketnim zadevam, ker mi je AS kril ?e 2 poplavi in 5 stekel v zimskem vrtu, pa pla?am 105? ve? letno.
Na Mazdi 6 sem sam popraskal obe lu?i, ker sta bile totalno v k....ni? odbitne, original lu?i!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
No eto, nem?ki aftersales service tokrat na preizku?nji. V petek naro?il 2 NERF pi?toli za pod smrekco, danes dobil le eno, notri pa ra?un z 2 kos. Pisal sedajle, pa da vidimo....
Dear xxx,
Thanks for your mail.
Obviously you are right.
I told my help, to pack two of those in the parcel, but obviously she didn?t ((
I will sent the second one out tomorrow.
I am really sorry for the caused troubles.
Regards,
Marco.
- mk_tradings
No eto, nem?ki aftersales service tokrat na preizku?nji. V petek naro?il 2 NERF pi?toli za pod smrekco, danes dobil le eno, notri pa ra?un z 2 kos. Pisal sedajle, pa da vidimo....
ce si zavarovan z ZM niti priblizno ne mores biti na boljsem...
Podpis!
Vsi gledajo samo in zgolj denar, ne pa kaj dobis za to....
Zaradi mene je lahko Generali drazji 100? naslednje leto. Letos sem za 0? zrihtal:
Streho
Levi bok
Oba odbijaca
Vetrobransko steklo
Sovoznikova vrata
Toco
Vedno z original deli
Vsakokrat imel krit nadomestni avto.
Tako ful kasko kritje z asistenco brez kakrsnekoli odbitne me pride 680?
Enako je bilo pri AS.
Zadovoljstvo strank, aftersales service pa to....
Ne razumem kako je lahko nekdo za 15? Trenutnega placila na boljsem? To je zame marketinski nateg, ko se prodaja na moment, tako stranko lahko ohranis le ce ji bos naslednjic dal 10? manj, oz bo spi... Drugam za 5? popusta
Brez zamere Marko, nic osebnega, ampak nalijmo si cistega vina. Tvoja sluzba je skleniti zavarovanje, najlazje je dati na mizo 4 izracune in s pratom pokazati na najcenejsega, ne pa kaj stranka dejansko dobi v drobnem tisku. ZM ima na primer odbitno pri parkingu itd. Odbitna je 90? fiksno, max 3x koriscenje parkirisca letno. Tudi generali ima 3 letno, sem izkoristil - zastonj.
Pri ZM je to 3 x 90? = 270?
Torej kje je mojih neverjetnih 15??
Je pa res to, da si je treba dobro prebrati pogoje... 36 mesecev moras biti pri Generaliju... in ta ima verjetno kje v pogodbi tudi kaksno tocko o tem, da nikjer ne pise, da ne smejo spreminjati pogojev ... ... Teh 110? vam ne ?enkajo... ampak jih dobijo gotovo notri na drugem koncu
Itak. Ampak jaz pa kakor ves tud zavarovanje not dobim. Veckrat na let
Tole ni ve? za na cesto, niti pod slu?ajno ne. A ?al bo to nekdo kupil za 50-100e malo po?ravfal preobrnil kmje in dal ceno 1000-1500......KER TO LAHKO V SLO NAREDI!
V tujini so taki avti ocenjeni na totalko, in morajo v pre?o.
Ce prodajajo imajo zato ravno tako obveznosti... sploh za stvarno napako... odgovarja izkljucno trgovec... Pri garanciji pa lahko uveljavljas na prodajnem mestu ali na pooblascenem servisu ...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Booking je zakon tudi skenslat te ne morejo
Povezava za deljenje
Deli na druge strani