Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

No da se pohvalim uspelo mi je zrihtat avto :jupiii::jupiii::jupiii: No ubistvu je drugim uspelo ampak zrihtan pa je :jupiii::bravo::danzoman:

hahahaha to

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

a pr seb? da se mi dol dal ve? migat? :hohoho:

ne zamenjaj baterije na vagi sem mislu :)

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

morm pohvalt mojo vago k me je kon?no nehala zajebavat z vedno eno in isto cifro ampak se je odlo?la za manj?o :jupiii::jupiii::jupiii::ouje:

moras baterije zamenjat :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Se moram pohvalit,da bomo po dolgem ?asu spet igrali v Ljubljani. :bravo:

vec info. potrebujemo :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

... d sm ?e ob 6.15 zutri (pred ?ihtom) odlaufu 8 krogov po Stade de Mekinje! :bravo::hohoho:

se bom se jaz pohvalil, da sem vceri zvecer naredu en krog do stade de Mek in to pes :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

jaz se bom pa pohvalil namesto Alexa:

njegov bend je tok dober, da ne mores verjet...alex je pa tud virtuoz

:bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

sam res kombinacija franci jerancic pa alisic...nekak tko:

MA: "franci zakaj je ferrari toliko hitrejsi?"

FJ: "to je zaradi tega, ker njihov V8 ima nizje tezisce, kar pripomore k boljsi legi..."

MA ga prekinja z " uuuuuuuuuuuuuuu prsata lepotica...no franci povej"

FJ "ja prsate lepotice so lepe zaradi pravilnih simetricnih oblik josk"

MA "ULALA ULALA flavio briatoretu so padle slusalke na tleh!!!

:vskalo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

se bolj pameten moz...prej umre pa ma mir...ne recejo brezveze pametnejsi odneha al kako ze :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Hja, moja mama je tud nehala gledat nogomet, ?e posebej na?o reprezentanco - pri 60 letih je zanjo tako pizdenje in sekiranje zaradi nesposobne?ev ?e lahko usodno - dohtar ne dovoli ;) .

Fotr gleda samo ?e jadranje (baje da pomirja) za hobi pa hodta z mamo tekmovat v lokostrelstvu - sam da ni nogometa doma pa je mir v hi?i, aleluja.

predlagam se nemsko prvenstvo v pikadu...vsi so zmagovalci, bitburger sploh

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

sam to je pa res katastrofa...po mestu se res ne dirka z maksimalno hitrostjo

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NU?A PRAZNUJE
Napisano

vozicek gre brez tezav v moj prtljaznik...ce mas recimo 5vratno, pa sploh ni problema...

zarad otroka kupovat kombija je samo trendovsko razmisljanje

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NU?A PRAZNUJE
Napisano

zarad otroka ni treba da je karavan...to je sam modna muha...tud v sedana gre vse mozno

ce je slo vse v zastavo 128 ko sem bil jaz pa sestra mejhna, bo slo tud v sedanko :)

recimo: bickl mi gre v mazdo v prtljaznik, pa podrem sam del zadnjega sedeza

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.