Vedno več imam primerov sončnih elektrarn na hišah. In skoraj vsaka ima toplotno črpalko za ogrevanje. Ta današnja pa celo Tesla hranilnik el.energije. Vložek 30+k€. Vse skupaj en kp elektronike...
Stem sistemom je hiša skoraj neodvisna od omrežja.
No, kdaj se ti povrne investicija pa???
20 let, odvisno kakšno hišo imaš pa še sosedi dihajo bolj čisti zrak....
Dobr si(sta)jedel(la)...jaz sem nazadnje v "vaših"koncih jedel burger pri bohorju v rog.slatini in je bil tudi bomba👍😉, zgleda ste v tistih koncih dobri v tem....mislim da ostali kraji kar zaostajajo (tako kakovostno, kot cenovno...).
Sodelavci so me dali skoraj na ignore... "Ko jih j**e" si mislim.
Pride res luštna sodelavka do mene in mi vošči... Bog obstaja .. Me povabi k sebi domov.... Ok... V nasprotju z mojimi prepričanji,ampak ko je človek slabe volje...
Se nasmiha... Lepo gleda. Noro lepo oblečena... Mi reče da naj ji oprostim za minuto,saj gre v kopalnico...
Uf,pulz divja...
Čez minuto se sliši "happy birth day" iz kopalnice... Sekundo za tem pridejo starši,punca in sodelavci s torto v roki....
Jaz pa pomanjkljivo oblečen na sedežni s kondomom na .....
Potem ko se je 2x slikalo in ni točno vedelo a je šlo za zlom navikularke ali ne, je današnji RTG pokazal, da ni videti nikakršne poke ali posebnosti...
jaz sem se pa že pripravil na 3mesece bolniške...
Baje moram razgibavati desno zapestje. Nevem zakaj mi to vsi povejo z nekim čudnim nasmeškom...
Ko boš poročen 35let bo tudi tebi šlo na smeh..... 😊
@Boss, točno to, Twito tako lahkotno to počne že od nekdaj. Slej ko prej, bo narod obrnil en proti drugem... upam samo, da smo toliko pametni in ne bomo trznili.
Drugače pa mi dogodki v Italiji vlivajo malo upanja. Bom rekel, da kar dosti spremljam dogajanja na družbenih omrežjih in raznih YT kanalih in zgleda je pol Italije na nogah proti green passom.
Tale mi je huda:
Glede na to, da sem dolga leta hodil v Italijo na nogometne tekme, kar pogrešam tole strastno prepevanje:
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani