Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Avtomobili ki so zaznamovali zgodovino
Napisano

?e nebi na Top gearu testiral Zonde in Koeningsega jih verjetno noben nebi poznal :P

Ma nvem, sej sta ze vsepovsod omenjena

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Petarde
Napisano

Hvala vsem za uspe?ne in manj uspe?ne odgovore. Za styling avta sem dosti dal tako da ?e dam na avto ?e kaj bo ki?ast tako da se samo ?e z Mitjem zmeniva da bo kak?nega konji?ka dodal in to je to.

Vidim pa da ste zelo proti pokanju. To delam v bistvu na pro?njo mularije ki sama nekaj poizku?a in preizku?a svoje zmesi od karbida do ne vem kaj ?e vse in bom raje sam nekaj naredil da jih zadovoljim s pokanjem predno vsem potrga prste in se sre?ajo z gospo-gospodi?no Slivko da prste do konca po??ipa ali pa ?e bo sre?a pri?ije nazaj.

Lep pozdrav in Sre?no v Novo leto s pokanjem ali brez :bravo::bravo::D:D

Hvala enako ;) kar se pa stylinga ti?e se pa vedn kej najde, ?e ne drugje pa v notranjosti :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Avtomobili ki so zaznamovali zgodovino
Napisano

Tislte datsun zgleda pa tko sexy :D ,me skoraj malo spominja na kako shelby daytono (dolg pokrov motorja).Kar pa se ti?e AE86 Corolle bi pa dejal samo, da je to sigurno ena izmed legend (ravno tako kot prva generacija Rx7). ?e bi kakega Novodobnega "drifterja" (prej wanabe) vpra?al, bi verjetno rekel kak jajc je ta avto. V pravih rokah lahko naredi takale corolla ve? "?kode" kot pa do konca stunana rx7/200sx S15 ali supra.

Sigurno en izmed najbolj upravi?enih modelov za muzej avtomobilizma.

Edit:

Nikakor ne smemo pozabiti na Vse modele honde civic, ki je postal sinonim za tunerje(v Ameriki jih imajo zelo radi :P) in pa Honde NSX. Sicer nisem ravno ljubitelj hond, a NSX je bila res dobra, ?koda da so jih nehali delati. ?e pa grem bolj na eksoti?no stran avtomobilizma pa sigurno ne grem mimo koeningsegga. ?eprav se marsikdo prito?uje nad Ford ma?ino je le-ta dovolj dobra da pri 4.8L prostornine ob pomo?i dveh turbin proizvede zavidljivih 806 BHP (CCX model) ali 1018BHp (CCXR).zadnji deluje celo na biodizel.bom za?el doma gojiti koruzo in oljno repico pa bom nekaj prihranil pri gorivu :P ..

ko si ?e glih omenu eksoti?ne, js sigurn ne grem mimo Zonde :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Adrenalin
Napisano

jst bi bil pa 1x spredi 1x pa zadi :hohoho:

tale adrenalin je tud njami :

http://www.youtube.com/watch?v=XZxo7IznQnk

to ja :D s padalom skakat mam ?e tut dolg ?eljo it :D

druga? je pa tole tut zanimiv :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Petarde
Napisano

Ker vem da ste tukaj gor ljubitelji vsega kar obstaja me zanima kje bi dobil pirotehni?na sredstva predvsem tiste ki je efekt pok Imam sicer cobra33 :bravo: in me zanima sli obstajajo ?e mo?nej?e,da zbudim svojo zaspano vas ?zmeden?

Upam da to ne bere kak?en :policaj::policaj::policaj:

Lepo praznovanje... :D

kaj nisi pred parim mescim reku, bi ti lohk kako bombo z vojske prnesu :P

druga? si pa pla?ilko ubav, pa slepe ?use poki :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Matr, a ni blo najprej re?eno, da je podpisal samo za 1 leto? Woohoo, se pravi, da si moram zdej rezervirat nedelje za 3 leta vnaprej :D Me likes!

pa ?e sobote za treninge :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Wankel chat
Napisano

Mislim, da se nekje po avto.netu prodaja prva generacija mazde rx7 (NA seveda) ?e te toliko mika wanklca :P .ali pa raje spravi skupaj kakih 10K? pa si jo iz UK uvozi( z obnovoljeno ma?ino seveda, druga?e te bo kamlu bolela glava). Me pa zanima od lastnikov novih RX-ic(rx8 LOL) kako je z servisi in obnavljanjem ma?in pri nas. Sicer je ?e nekaj ?asa od tega a sm sli?al da pri nas sploh nimajo izurjenih mehanikov za wanklove zverinice.da pa kupim Rx7 ali Rx8 pa jo potem vozim na sevis v tujino....

Uf stalna uporaba me ne zanima glih, zanima me sam enkratno do?ivetje z Wanklcom :D Prvo??it si pa itak nemorem kej tajga, bom ?e kr neki ?asa vozu svojo 323C :ljubezen:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Wankel chat
Napisano

jaz imam bolj v planu nakup Rx-7 kot pa evo-ta. pa ?e to samo zato, da se bom lahko parkrat na leto peljal mal naokoli, pa mogo?e kak ovink po?ez zvozil :zvizga: .

:bravo: to je u?itek ja, tut mene zanima kak felling je kej Wanklca furat :zvizga:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ken Block
Napisano

Dobri sponozorji, veliko prakse pa precej talenta pa bo? mogo?e uspel kot on. Ali pa obudi? od mrtvih Toivonena, da te zapelje z morilsko ?ebelico(lancia delta S4) po korziki :bravo: .

bi ?e zdavni za?el z dirkanjem, ampak mi finance tega ne dopu??ajo, sm se ?e neki zanimu, mor? met svoj avto, ena PRK dirka pa stane 800?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.