Po dolgem času bodo lahko spet rekli, da je tako kot v socializmu, ko se je šlo za en cel mesec na dopust... (14dni Hrvaške + 14 dni karantene press) 😎
Ah to pa ne... nič ne rabiš starega dol spirat, samo naneseš ponovno čez. Tole jaz uporabljam vsaj 15 let na tak način in na cca 3 mesece obnavljam nanos. 10min dela vseskup.
A je to prepisano iz kakega govora petkovih kolesarjev? Baje, da tudi oni uporabljajo garmin, da se ne izgubijo na kaki etapi po Ljubljani.Sicer pa, kdo pravzaprav ima trenutno roza majico na tem touru? A bo tudi kaka gorska dirka, ker to je že malo dolgočasno vse skupaj.😏🚴♀️🚴♂️
Mal si zadaj... to je maratonski triatlon. Kolesarjenje je zaključeno, zdaj so na vrsti teki, potem pride pa plavanje. Ampak ker ni v Lj dovolj velikega bazena pridemo vsi iz Lj k vam v Koper in odplavamo, do Pirana. Vmes še vse primorce okužimo in to je to. Zmagovalec pa dobi vikendico na Krku zraven Kacina in brezplačni golf tečaj na Mavricijusu. Smo pa vsi dobil Garmina brezplačno (Kuča(n) časti), ti si ga pa moral bogato plačati sam... jebeš to, drugič se nam raje pridruži, da še kako domačo skupaj zakrulimo. Juhej naprej.🤪
Če bi jo imel par dni, bi videl, da se izplača, kaj vse ti nudi. Mojo sem dobil v torek pa ni bila napolnjena do konca in jo stalno uporabljam pa piše gor na njej, da je baterija še za 15 dni.👍😁 Če bi telefonska baterija vsaj približno toliko trajala...
Mal več bolj resne uporabe pa ti ne bo zdržala dva dni. Je pa res, da za navadno uporabo pa res ne bo panike,.
A je že kdo doživel, da je za trenutek pomislil, da igra v kakšnem filmu/komediji?
Men se je včeraj dogajalo tako burleskno, da bi v primerjavi film "Home alone" izgledal bolj kot tragedija.
V glavnem greva včeraj s tamalo na pozno popoldanski sprehod in ker kot pravijo, ima v Bohinju dež mlade se je usulo kot iz kabla. Seveda brez marel, premočena skos in skos prideva nazaj. Dobesedno kot bi plavala v jezeru je teklo z naju. Da ne bi zmočila celo bajto cote dol na hodniku.
grem v kopalnico in mokre bose noge ter drseče ploščice izpred 50 let niso najboljša kombinacija .
- seveda mi zdrsne in z zadnjimi močmi se ujamem za umivalnik.
- ujel sem se tako močno, da sem skoraj umivalnik izruval s stene. Sicer je ostal nekako na nosilcu je pa potegnilo tiste trde kovinske cevi od pipe dobesedno ven iz ventila, da je voda pod pritiskom začela špricat naokoli. Po stropu, steni, skos vrata na hodnik. Seveda tudi v stensko luč, ki je samo odpizdila varovalko.
- ostanem v temi in iščem kako bi zaprl ventil pod umivalnikom, voda me pa zaliva kot v kakšnem aquaparku, ko se spustiš po toboganu.
- ko sem videl, da ne bo šlo je bila rešitev glavni ventil, ki pa je seveda v kleti, dostop je pa samo od zunaj.
- pridem na hodnik, komaj za las stopim, čez tamalo, ki je prišla pogledat kaj se dogaja in seveda ravno tako bosa odletela po poplavljenem hodniku. Ok otrok ne joka - v redu bo.
- prletim samo v gatah skozi vhodna vrata ven in točno tam z marelo stoji soseda/terciarka, zraven pa še verna za popizdit. Videl sem samo tisti pogled izbuljenih oči . In seveda mi izleti še najbolj neprimerna kletvica "jebemti boga".
- Ok letim dol, seveda pri tem butnem v strop kleti, ki je bila delana za ljudi manjše od 170cm. Ampak mi je že tako vseeno , da bolečine sploh ne čutim več.
- Zaprem glavni ventil in pridem nazaj v poplavljen hodnik in kopalnico.
- Tamala pravi, da je vmes še 1x padla in da jo zdaj boli glava - ja čuden res.
- Potem sem skoraj brez orodja - imel sem le ene k**** kitajske papagajke - nekako uspel popraviti umivalnik, in vodo ter vsaj približno posušiti hodnik. 2 uri jebe.
Sem pa potem, kljub temu, da mi je bilo strašno neprijetno, poiskat sosedo in ji razložit situacijo. Res ne bi rad, da bi se naokoli govorilo, kakšen neuravnovešenec sem. Bom pač še leta hodil v Bohinj pa ne bi rad bil deležen nekih čudnih pogledov.
Že že, ampak on bi moral kolesarja videti že, ko je vozil proti križišču, saj kolesar ni bil hitrejši od njega. Kako, da je potem nanj "pozabil" in ga dobesedno zgazil? Sploh ne bi rabil gledati mrtvega kota, ker bi moral vedeti, da je kolesar tam.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Pač zna....
Povezava za deljenje
Deli na druge strani