Skoči na vsebino
Formula 1
Napisano

Prva rahlo de?na dirka in ni bila nezanimiva. ?ebastian si je pa kar sam odvzel 25 to?k in jih podaril najve?jemu tekmecu. Hecen je bil pogovor Kimmija z ekipo; kaj naj jaz naredim?  :zvizga:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

?estitke doma?im aktualnim dr?avnim in pokalnim prvakom, ki niso zmo?ni dose?i gola, ?e 3 zaporedne tekme.  :rolleyes:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Imam 2 "nogometni" majici, ena je Brasil (modra), tadruga pa ATM z znamenitimi rde?e-belimi ?rtami, obe brez napisov zadaj. Zadnje dni raje nosim modro, da ne bi kdo mislil, da navijam za Hrvate oz. pred dobrim tednom sem na ?uranju nosil ravno to ATM in me nek poba (po zmagi nad Rusi tisti ve?er), vpra?a ?e je to majica Vrsaljko. Ga pogledam; Drsalko kaj?  :whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Francozi vse tekme kot da imajo gumb za program in odigrajo ravno toliko, da zadostuje za zmago. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Heh dans lokalne nevihte kar ve?krat poskusile Bmw spremeniti v jezero, zaradi rahlo odprtega stre?nega okna. Pa ni bilo neke poplave noter.  :zvizga:

Vreme pa taka driska kot da smo nekje v oktorbu, bljaaak!  :rolleyes:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Hrvatje doslej z obilo sre?e na prvenstvu in prvi te?ak nasprotnik in da je v formi jih doleti ?ele v finalu. ?e bodo imeli sre?o ?e naprej oz. Francozi slab dan, jim lahko uspe :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Pride mo?i?ek v va?ko gostilno: "A je ti kdo, mi misli, da je mo?nej?i od mene, pa da gremo malo ven?"

Pri bli?njem omizju se dvigneta dva mi?i?njaka in kreneta proti njemu: "A bi ti kaj rad?"

Mo?i?ek ves vesel: "Ja, sem pozabil ugasnit lu?i, pa bi rad, da mi avto porineta."

Ti je tok v?e?, da si ga podvojil, hehe

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

U?eri Angle?i ?e proti koncu 1. pol?asa pri?eli podajati ?ogo nazaj svojemu vratarju in sem se le ?udil kaj se dogaja. Drugi pol?as, kot d so jim odklopili elektriko.  :zvizga:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Kak?en jajc od tekme, sploh ne morem navijat za nikogar, ker tole je pa rev?na.  :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.