Pri zanimanju za cepljenje med vzgojno varstvenimi delavci in šolniki je zanimivo to, da z višjo izobrazbo narašča tudi interes za cepljenje. Nižja kot je izobrazba , večji je vpliv teorij zarot. In večji je izgleda tudi vpliv FB. 🤔
Zakaj, ne dovolijo, da bi izbiral cepivo in zakaj ti, do trenutka iniciranja sploh ne povedo s čim boš cepljen?
Ko sem peljal moja starša na cepljenje, so mi povedali, da bodo cepljeni z phaizerjem. Jutri dobijo drugo dozo.
Sem pa zasledil in tudi slišal od določenih oseb, da je sedaj v modi tu pri nas, da kolegi in znanci obiskujejo druge kolege in znance okužene z kovidom z namenom, da bi se okužili tudi sami z kovidom.
Prednosti?
- Ni vsakotedenskega testiranja, kjer je to potrebno,
- ni potrebno testiranje za smučanje,
- in tra ra ra... to je "naložba" za poletje, ko naj bi se potovalo z cepilnimi potnimi listi ali pa tako, da si prebolel kovid. In evo brez skrbi počitnice na hrvaškem. Kaj pa riziki?
Brezpredmetni. To so večinoma anticepilci in antikovidarji. 🤗
in vsi iz kluba mekih cur so zastrigli z ušesi... 🤪
Najnovejša dognanja o kovidu so tudi ta, da naj bi nekateri moški imeli večurno erekcijo, ko zbolijo za kovidom. Baje, da je že opaženo večje število moških, ki iščejo po oglasih obolele za kovidom zaradi prenosa. 😊
opala, a Jest je tud odvetnik - hmmm le kolk on računa? 😜
Ampak Alex, dej no, zakaj pretiravaš? Sem 100% prepričan, da tist smeško ni letel na to, da nekdo zabavlja čez umrle. Mislim, da tolk fuknjen pa folk tuki gor le ni. Po moje ti preveč po raznih greznicah tavaš, kjer dejansko obstajajo bolestna bitja in razne koprive, ki skrivajo svojo identiteto zato, da izživljajo najbolj temačne frustracije. Pol si pa prehitro tole povezal s tem forumom, kjer smo dokaj normalni.
Nikjer ne tavam. Zakaj pa bi taval po raznih forumih in prebiral bolestne komentarje raznih teorij zarot, če mi tega ni treba.😉 Sem samo napisal, da naj sam odgovori, če je že tako reagiral, kaj je s tem mislil. Ne rabimo ostali ugibati in se prepirati zaradi dvoumnih reakcij.😉
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Moji starši so bili danes drugič cepljeni in so dobili papir z podatki kakšno cepivo so dobili.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani