Jaz pa pozdravljam to... ampak naj tud patruljirajo in ne samo hitrost gledat ampak vsa neustrezna dejanja. Varnostna razdalja, vožnja po prehitevalnem, skakanje iz pasu na pas brez, da se pogleda nazaj... kontrola kamionarjev in avtobusarjev, alkotesti. Bo hitro red.
Tudi jaz to močno pozdravljam. Da bi naredili red na prehitevalnem pasu in na, splošno po naših cestah.
Ne da vas strašim, a doktor, ki vam bo čez deset let opravil operacijo slepiča, sedaj opravlja on-line izobraževanje, sedi v gatah pred play stationom in je eurokrem.🤗
Alex, to pr vas so kolesarji iz Lj... so pršli, da te mal zajebavajo.
Drugače pa sem tudi sam bil presenečen, da je v Lj tak red. Nobene gneče v štacunah (tudi parkirišča prazna). So pa gneče pred poštami, kjer so znani, da živijo še vedno v nekih preteklih časih. Je pa zanimivo, da največja vrsta je pa na osebnem prevzemu na Mimovrste - tukaj odpove vsa logika.
Potem bomo pa spet na obali katastrofalni kar se tiče okužb. 😕 Ne verjamem, da so kolesarji iz Lj. ker bi bila kolesa parkirana pred trgovinami. 😎
Tudi pri nas je pri prevzemu Mimovrste taka gužva, da so še baje včeraj skoraj stepli, ko so nekateri hoteli bit pametni pa se malo prešvercati mimo.
Eeee... Jaz sem pa danes bil neodgovoren državljan in sem šel v decathlon po novoletna darila. Celih 20' za nakup vsega.
Ce živiš v športni družini je simpl; švic majice, štunfi, športna prehrana, jopica... Pa je mir za 1leto.
Gneče nobene, tudi pred cityparkom malo ljudi... Dokler nisem zapeljal proti Šmartinski in obstal v rondoju... Gneča iz mcdrive do rondoja... Baje sem imel pomenljiv izraz na obrazu
Sem mislil , da bo večja gneča, kakor so vsi jamrali,da nimajo zimskih čevljev,kap in rokavic (čudno,jaz spomladi lanskih nisem vrgel stran ) in glede na to,da se pričakuje ponovno zaprtje.
Kar se tiče tega,da ljudje nimajo denarja... Pojma nimam. Verjamem pa da ljudje zdaj še manj znajo delati z denarjem , poleg tega verjetno marsikdo v težkih časih uporablja nakup dražjih daril kot nekakšen beg iz realnosti.
Mogoče so vrste zato,ker spuščajo enega po enega notri? Notri pa vse skupaj nic ljudi?
Ne... trgovine so krcate. Šele, ko pride noter določeno število ljudi (1 na 20m/2)ustavijo in spuščajo enega ven-enega noter. .Ne vem, zakaj je pri nas na obali tak drenj? 🤔
Sem se pogovarjal z šefom mullerja. Nisem mogel verjeti, ko je rekel, da imajo v decembru za 50% večji promet kot decembra lani. In to, da se kupuje večinoma višji cenovni razred parfumov in najvišji.
#e nikoli. da ni bilo tako. Zdaj ne vem, ali folk nima kje zapravit denarja in mu ostaja in si nekaj mora privoščiti, ali je res šlo vse v maloro. Prava nakupovalna mrzlica. Mislim tudi, da se folk boji, da bodo komplet vse zaprti in ne bodo imeli kje kupovati.
Mogoče pri vas v manjših krajih ni gneče. Pa tudi ne večjih centrov. Na obali je vse polno kavčarjev po trgovinah. Kolone so iz trgovin. Celo b Mulerju je za čakat zunaj. Ne moreš verjet. 🤔
Danes sem se na lastne oči prepričal, kakšne vrste pred centri, trgovinami Izgleda, da je res večina doma na kavčih in se sedaj od dolgčasa hodi drenjat v trgovine. ☹️
Ne, smo pa Gantarja, ki pravi, da bo tretji val v januarju in da bo najhujši. A to je že kar dogovorjeno al kaj?
Ni...Samo je samo po sebi umevno da bo, če spustiš pobesneli folk s ketne. So pa za teh par dni sprosti, ker je šef privatnikov že po kolenih hodil. in prosil. Tako bo volk sit in koza cela. Mora pa bit obvezno vse zaprto za praznike in stroga kontrola policije. In seveda ustrezno kaznovanje.
pred 1 minuto je Jest napisal:
Caki, da avioni preletijo Slovenijo... takrat ga bo konec
Saj so upravičeno leteli in prav je tako. Je pa folk množično poleti drl na Hrvaško in okužil celo srednjo Evropo. Takle mamo. 😉
Sem pred kratkim napisal,da bo tisti ,ki bo našel rešitev za ustavitev epidemije narodni heroj pa ni bilo odgovora oziroma predlogov,samo šimfate in nakladate kaj vse se dela narobe. Kaj je pa prav? Mislim,da vse to kar delamo,samo bolj striktno. Žal ne bo druge,razen,če Rjavec pride.
Bodo kahl, princesa, komedijant, šivilja in šmrkavec brez dneva dela to rešili. Ko jim dodamo še modela, ki ne zna niti enega navadnega kredita vzeti je slika popolna. Z njimi se ne rešimo kovida do 2030 leta. Ko ga ne bo več nikjer in bo izkoreninjen, bo pri nas še vedno obstajal in ga bodo hodili epidemiologi k nam preučevali.
Baje, da bodo skoraj vse države v Evropi zaprle komplet vse od božiča preko novega leta. In prav je tako. Da ne bo narod norel okoli z flašami v rokah in se še bolj okuževal.
He, He, kar se tiče burekov. Baje, da se burek vlada na vse načine trudi prisiliti določene poslance, da bi šli v španovijo z njimi in eventuelnim novim šefom vlade -Porsche kahlo. Baje, da bo dobil vsak upokojenec novega porša poleg 1000€ pokojnine in nove kante za smeti. 👍
P. s. baje, da je danes preneslo aplikacijo"ostani zdrav"okoli 40000 uporabnikov. Kar naenkrat nikogar več ne skrbi, da bi jih preko omrežja 5g sledili in jim vgradi pozneje z cepivom čip. Važno je, da gremo lahko po nakupih v centre. 🤣
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Sej imaš prav. Samo kaj, ko mene pogreje.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani