pri meni pa delno...ene kaze ene pa ne....bosti??Jaz pa imam en problem!!!!
Me zanima zakaj jaz ne vidim nobene svoje pretekle slike ki sem jih nalo?il!!! (v predstavitvi,DIY)
A ostali to vidite!!!!!
:ne vem: :ne vem:

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
no sej, pol ne pustit hupo pri miru....sploh zdaj ko je topleje
It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
zakaj je pol hupa v avtu?A dejte lublan?ani, nu?ite se uporablja ?migavce in ostale zadeve ki so vgrajene v atu, hupo pa kr pustite na miru, ker v mojih o?eh, so tisti ki hupajo najve?ji idioti, tako za tistimi ki ti blendajo, da se umakni, ko vozi? v koloni na prehitevalnemu pasu in se mu niti ne morem umaknit, drugi? se mu pa niti no?em, ?e pa ?e pa dobi pol svojo porcijo.
ps. Nisem popoln, samo sem pa strpen do ene mere.
dej se kaksen after-burner
ha? mogoce ima sirius tudi zate kaksno "pijaco"ja intervalci nej bi bli u?inkoviti ?e ne laufa? na te??e, ker se tko hitrej porabjo zaloge glikogena,..je fajn ?e jih izvaja? tm ene 10-15min na za?etku,..pol pa zmerno dalje,..
za kombinacijo l-karnitina in power forca pa loh sam re?em,..adijo spanje,..tko da to pride pr men u po?tev samo ?e zjutri med vikendom
zdaj mi je jasno zakaj sem mel roza par oblek kot dojencek...Kako se vedemo pri 1., 2. in 3. otroku:
Obla?ila:
3. otrok: Tudi fantki lahko nosijo roza, kajne?!
ne pa moja mama "sem bla prepricana, da bo punca pa sem vse obleke v roza kupila"
jimmy je dal pravilen odgovor
ker ce mas iste ploscice itak bo povrsina trenja ostala ista...
pa ni receno, da so vecji diski plus (vecja temperatura, vecja teza nevzmetenih mas)
ne ne nisem se trudil met nizko porabo...sem pa lepo peljal
do poreca in nazaj, do pirana in nazaj in do brnika in nazaj in potem se je lucka prizgala...
sam enkrat sem se potrudil met nizko porabo ( z mazdo) in zakljucil, da ni to zame
dobrodosel sem
to the dark side
Napisano
vse najboljse
Povezava za deljenje
Deli na druge strani