Skoči na vsebino
Forum je nazaj!
Napisano

Jaz pa imam en problem!!!!

Me zanima zakaj jaz ne vidim nobene svoje pretekle slike ki sem jih nalo?il!!! (v predstavitvi,DIY)

A ostali to vidite!!!!!

:ne vem: :ne vem:

pri meni pa delno...ene kaze ene pa ne....bosti?? :D

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NU?A PRAZNUJE
Napisano

nusa, vse najboljse....od casa do casa vidm tvojo mazdico po LJ pa potrobim pa me (tvoj fant?) grdo gleda, ces "kva pa ti trobis??"

:)

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

no dobr,..se bom pa ?e js,..ne bojim se ve? fotoaparata k hudi? kri?a sramezljiv

dej slike pol

(ta post sem napisal v imenu komarja)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

A dejte lublan?ani, nu?ite se uporablja ?migavce in ostale zadeve ki so vgrajene v atu, hupo pa kr pustite na miru, ker v mojih o?eh, so tisti ki hupajo najve?ji idioti, tako za tistimi ki ti blendajo, da se umakni, ko vozi? v koloni na prehitevalnemu pasu in se mu niti ne morem umaknit, drugi? se mu pa niti no?em, ?e pa ?e pa dobi pol svojo porcijo.

ps. Nisem popoln, samo sem pa strpen do ene mere.

zakaj je pol hupa v avtu?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

mostly metallikase :)

visji cilj bi bil steve vai, sam to ostane kot zelja

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zdrava prehrana, ?port in rekreacija
Napisano

ja intervalci nej bi bli u?inkoviti ?e ne laufa? na te??e, ker se tko hitrej porabjo zaloge glikogena,..je fajn ?e jih izvaja? tm ene 10-15min na za?etku,..pol pa zmerno dalje,..

za kombinacijo l-karnitina in power forca pa loh sam re?em,..adijo spanje,..tko da to pride pr men u po?tev samo ?e zjutri med vikendom :hohoho:

ha? mogoce ima sirius tudi zate kaksno "pijaco"

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Kako se vedemo pri 1., 2. in 3. otroku:

Obla?ila:

3. otrok: Tudi fantki lahko nosijo roza, kajne?!

zdaj mi je jasno zakaj sem mel roza par oblek kot dojencek...

ne pa moja mama "sem bla prepricana, da bo punca pa sem vse obleke v roza kupila"

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

jimmy je dal pravilen odgovor

ker ce mas iste ploscice itak bo povrsina trenja ostala ista...

pa ni receno, da so vecji diski plus (vecja temperatura, vecja teza nevzmetenih mas)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Jaz se bom pa pohvalila, da sem srecna nosecka Objavljena slika. Novembra se bomo trije vozili v mazdici.

opa cestitam :bravo: sam tko naprej :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

ne ne nisem se trudil met nizko porabo...sem pa lepo peljal

do poreca in nazaj, do pirana in nazaj in do brnika in nazaj in potem se je lucka prizgala...

sam enkrat sem se potrudil met nizko porabo ( z mazdo) in zakljucil, da ni to zame

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

jeee ratalo mi je bencinski avto spravt v dizelasko porabo :bravo:

bmw 316i (1900ccm, 105hp, letnik 99) poraba: 7.9 l/100km bravo me

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

No problem,dans se ga orenk nasekaj,pa ga bo? ju3 garantirano mela! :P:hohoho::hohoho:

haha :hohoho::hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.