Skoči na vsebino
ZMAJ in ostala banda!
Napisano

Ja predlagam Pokija, kot obvezni del, pa Bobi ne sme manjkat, pa Vajper in Brejni, pa ?e kdo? :ne vem: :bravo:

Sej nej se Denis pozanima za plac, drga? pa rezervna opcija pa vem kje je! :D:danzoman:

Ja res bi bla morala da bi na?teti uletel no pa ?e kak?en bi se lahko najdu :bravo::jupiii::danzoman:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ZMAJ in ostala banda!
Napisano

Ja sam prou res, pob?i, probite kej organizirat! Pomoje pa d vem kdo bo skor zihr manjku, glede na to kok sta se z Denisom po?la! <_<:hohoho:

Ja upam da bo denis zrihtu vse potrebno :bravo: Ja kk?n pa res zna manjkat?! Loh bi pa kk?n ?tajerc uletu k na mojga ni noben <_< :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ZMAJ in ostala banda!
Napisano

Sj finance so, sam ?e ne vem kje naj plc najdm. ?tuderam da bi meu tm k zelc, k je ?ef kr dec, pa ?e toba?te lah notr :D

Bom ?e mal premislu kako pa kaj, fajn bi pa blo da se kj za?ura :danzoman:

Ja to bi bla morala da se ga spet skupi "poveselimo" :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pojamrajte no malo, ...
Napisano

Amis me je prvi? po nekaj letih razo?aral. <_< ?e tretji dan sem brez neta, v?eraj sem poklical kaj se dogaja so rekli da bodo dali naprej in me obvestili ko bo delalo. O?itno nekak?en izpad. Zdaj moram pa na hitrco laptopa z mobitelom povezovat, ?e ?elim vedeti kaj je novega. :whatever:

Zna bit kriza brez neta jaz sem biu 1 dan pa se mi je me?alo :blink:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.