So mi odpeljali iz ropotarnice/drvarnice cisterno za nafto sm vse spucal, snel vse segnite deske, šel po nove, prebarval komplet vse s sandolin-om,..spucal vse. Zdej ko bo čas zabit nazaj vse gor in spravit šaro notri Mam od renovacije ploščice, kite, lepila...
Mislim, da bom danes naročil nekaj stvari(iz amazona) za moj kavni avtomat za boljši espresso,.. kak mlinček in kavo v zrnju pa ko stvari naštudiram poslikam ko pride
Ja al pa nrdiš, sam je kupljen od pontija več kot odličen,.. recept za homemade je pa preprost,.. balzamični kis in rjavi sladkor, zavreš pustiš da se zgosti in ohladiš. Lahko več tednov hraniš v hladilniku.
V Vipavi ni nič, niti vej po tleh. Od Ajdovščine naprej proti Novi gorici je pa precej polomilo dreves in vej. Ampak nič posebnega,..en Bolgar je šel še danes po AC z kamijonom 😆
Sem malo gledal po netu in sm slučajno naletel na tale botomless portafilter, ki paše na moj kavni aparat(Delonghi Dedica), če bi bil kak dober deal seveda
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
So mi odpeljali iz ropotarnice/drvarnice cisterno za nafto sm vse spucal, snel vse segnite deske, šel po nove, prebarval komplet vse s sandolin-om,..spucal vse. Zdej ko bo čas zabit nazaj vse gor in spravit šaro notri
Mam od renovacije ploščice, kite, lepila...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani