Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

So mi odpeljali iz ropotarnice/drvarnice cisterno za nafto sm vse spucal, snel vse segnite deske, šel po nove, prebarval komplet vse s sandolin-om,..spucal vse. Zdej ko bo čas zabit nazaj vse gor in spravit šaro notri :D Mam od renovacije ploščice, kite, lepila...

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 17 urami je TBA napisal:

jutri in v nedeljo definitivno. :) bo bol spontano oz odvisno če se bo kaj na brzino zmenilo.

jutri je nekaj v Zagorju, otroc majo tekmovanje na PumpTracku (zagorje euro park) zraven je pa tako bike park.

PUMPTRACK.SI

Grbine so fine

Od včeraj...danes pa eno res kratko cca 30km spet na tempo 😄

Screenshot_20241012_101714_Strava.jpg

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano

Mislim, da bom danes naročil nekaj stvari(iz amazona) za moj kavni avtomat za boljši espresso,.. kak mlinček in kavo v zrnju pa ko stvari naštudiram :) poslikam ko pride

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano
dne 2. 10. 2024 ob 22:15 je TBA napisal:

@Tilen5 October Prime Day is set for Tuesday, October 8 and Wednesday, October 9

jaz sem danes dal 30day trial pa takoj skenslal, jutri naročim neki za 100€ prišparal bom pa ene 20-25€ tko da hvala za idejo

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kuharija
Napisano (urejeno)

Ja al pa nrdiš, sam je kupljen od pontija več kot odličen,.. recept za homemade je pa preprost,.. balzamični kis in rjavi sladkor, zavreš pustiš da se zgosti in ohladiš. Lahko več tednov hraniš v hladilniku.

WWW.SPAR.SI

Popravljeno od Tilen5

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano

V Vipavi ni nič, niti vej po tleh. Od Ajdovščine naprej proti Novi gorici je pa precej polomilo dreves in vej. Ampak nič posebnega,..en Bolgar je šel še danes po AC z kamijonom 😆

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano (urejeno)

Sem malo gledal po netu in sm slučajno naletel na tale botomless portafilter, ki paše na moj kavni aparat(Delonghi Dedica), če bi bil kak dober deal seveda

WWW.AMAZON.DE
Popravljeno od Tilen5

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.