Kar tako na izi ne bo slo... ker moras ponavadi na telefonu se potrdit ali izbrat tip prenosa... to pa ne mores, ce ekran ne dela.. Mogoce bi kaksen mobi servis s servisno opremo lahko kaj probal snet...
saj to ja. Sm pa našu tole, se bi dalo kje take pripomočke v slo dobit?
Ima kdo kak?ne izku?nje s tole svetilko? Rabil bi predvsem za no?no vo?njo s specialko za osvetlitev okolice, torej ne zgolj za signalizacijo sebe.
Dobil sem jo na probo... Iz specifikacij se pa znajdem to?no toliko kot iz kvantne fizike;ni?.
Kaj bolj gledati; luxe ali lumne?
Sicer pi?e , da na max jakosti zdr?i 100minut,meni Sveti ?e skoraj 3h,resda najprej zunaj pri 5stopinjah,zdaj pa na sobni temperaturi,ampak vseeno... Kar velika razlika.
Neki podobnega mam tut sam, morm rect da sveti vec kot dobro, nasproti vozwci so mi blendal, tak da sm jo mogu zmanjsat na prvo svetlost
Hja... Mo?nost da ti v decathlonu kolo proda kolesar je bistveno manj?a , kot da ti ga v specializirani ?tacuni. In fajn je , sploh ?e si za?etnik,da ti nekdo tudi na licu mesta UPORABNO svetuje. Plus poprodajne storitve , ko bo najbr? slej ko prej kak?no vpra?anje glede bajka. Je ?isto druga?e priti v decathlon/hervis ipd in naleteti na tretjega prodajalca ali pa v neki stacuni ki prodaja zgolj ali pa predvsem kolesa....
Jaz vem da toplo svetujem da se kolesa ne kupi v stacuni,kjer prodajalec danes prodaja kolesa,pozimi smu?ke,vmes pa gorni?ko opremo in vse nekaj na pol...
Nope, je decathlon malo drugace kot hervis. Ce si se kdaj am uzel nosijo prodajalci znacke za kiro stvar je kater prodajalc specializiran
Se strinjam z nejcem. Konec koncev bi lahko zase tut v decathlonu nasu kej pametnega z dobro opremo. Za tvoje potrebe mislim da bi blo cist uredu. Si pa tut ravn tak uzamejo cas za kupca in ti ne ponudijo samo nekaj sam da prodajo
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂)
Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani