niti ne, bolj js njo. sm odklenu pa bi rad jezik spremenil in rad bi kak software k najde bluetooth. to je to. drugac pa navigacija dela u nulo, z vsemi bonboncki in se kj zravn sm dodal.
glih kar sm peljal audija TT z 180 KM, pa sm bil kr razvocaran nad pospeski. avto naj bil imel 109 000 km sam je bil ful bolj razturan kot moj ki jih ima 90 000. skratka kanta ki jo ne bi imel.
jaz mam to na 6-ki (taka je bla akcija, da so castili kasko), do zdaj pa ni blo treba nc uveljavt, ampak bom probal it glede tiste izolacije pod pokrovom motorja...da vidmo, ce mi bojo zamenjal pod kasko
meni so pri triglavu to menjal pa niso cisto nc tezil. menjal sm jo pa 3 krat.
no leto je naokoli je pac treba registrirat avto pa me zanimajo vase izkusnje z Zavarovalnico Maribor imam kolega ki to ureja in je kr ugoden.. do sedaj sm bil pri triglavu..
Dajte mi malo povedat, kdor je ?e bil tam, kam se spla?a it, kateri so fajni lokali, da je kej ?ivljenja v njih, kam se spla?a it prespat (v mislih imam kak hostel npr., pa da je varno parkirati Mazdojko ali pa ?e gremo s kolegovim A8 slu?ajno), katero restavracijo za ju?no itd.?
Skratka informacije dobrodo?le. Zaenkrat vem samo, da naj bi imeli neke 2 ful dobri diskoteki, pa da vidmo s kolegi to. V planu je naslednji vikend, dvakrat prespat, se pravi odhod v petek, prihod nazaj v nedeljo do ve?era enkrat.
Hvala za kak?ne info!
LP!
B.
cefurke bo zgleda na polno,pa ne se zajebavat s folkom in z zenskam ce ne poznas dobr njihove obicaje to ni grcija ali pa hrvaska,kjer lahko potipas kerokol hoces...kr se avta tice lahko ga vam ukradejo sred dneva..vsaj tamau ko gre v sarajevo si kr garazo najame in ga ima skoz notri se vozi z tamkasnjimi avti.. A8 mores vedet da je dol to vroca zemljica...
ja sam zgleda da je pri skodi voznika vn vrglo ker nima sofersajbe gor pa nevem kok kj ves o kineticni energiji in zmeckljivih conah pri novejsih avtih. ker ponavadi je tako da bolj ko je razbit avti manj je poskodb za voznika in ostale.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
www.trziskisladoled.si
Povezava za deljenje
Deli na druge strani