Skoči na vsebino
Avto Magazin
Napisano

Tudi jaz sem bil dolga leta naro?nik AM - pa sedaj ?e dobri 2 leti ni? ve? - beda od solate - sorry, to je pa? moje skromno mnenje...grem raje za ta dnar na ve?erjo, al pa v tople kraje - hehehe :hohoho:

Papa, Tomi
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NOVI ?LAN
Napisano

ja te se bo le hudo me ja ze ze strah kolko kolegi pravijo bo napeto

Ko bo rodila, bo? moral (?e seveda ho?e? bit "dober o?ka") kolege malo na stranski tir postavit - to je 24h job! :vskalo::hudicek:

Papa, Tomi
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NOVI ?LAN
Napisano

p.s. pa naj kdo rece, da mazdasi ne pripomoremo k rodnosti v Sloveniji ;)

Kdo je to rekel??!!! :policaj:

No, ?estitke tudi z moje strani!!! :cheers:

Pa ?e bo kdaj po avgustu krizno - to so vse u?itki star?evstva, vredni vsake sekunde - preverjeno! :rulam:

Papa, Tomi
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nekajresnice je na tem...
Napisano

Ej, jaz ni? ne povem - hehe - bom pol tepen!!!

No mogo?e na kratko - 99% SLO podoba sodobnega partnerstva - razen ene malenkosti -

:bravo: Shopping je zakon in tukaj sodelujeva 100%! :bravo:

Druga?e pa Boss ni? panike, to pride z leti - hehehe :rozico:

Papa, Tomi
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poglejte tale oglas
Napisano

med pravniki si je ugled lahko samo pridobila .... :D

Strinjam se, strinjam se, strinjam se, strinjam se, strinjam se, strinjam se, strinjam se, strinjam se, strinjam se, strinjam se, strinjam se, strinjam se, strinjam se, strinjam se, strinjam se, strinjam se, strinjam se, strinjam se, strinjam se, strinjam se, strinjam se, ... :harhar:

Papa, Tomi
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Google Web Accelerator
Napisano

Mislim, da bomo morali mi trije enkrat skupaj v shopping sko?it, da bo imel Labi malo moralne podpore na terenu.... :P

P.S.: Se mi h?erka ?e cel popoldan jo?e ... Labi, Labi, ti si kriv!!! hehehe, saj na sre?o ni res ... lahko pa bi bilo!!! sramezljiv

Papa, Tomi
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.