Skoči na vsebino
Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

Aha to sem tudi jaz danes do?ivel. Ko ugotovi?, da je dolo?ena oseba bolj zabita kot si misli?. :hudicek:

Ah ne,..nebi uporabla besede zabit....bolj bi pomojem pasala beseda egoist,..pa tud ta beseda ne ustreza ?ist,..sploh ne vem kero bi uporabla da bi res zadela bistvo,..uglavnem,..zdj sm res do?vela use in me ne more ?ist n? ve? v zvezi s to osebo presenetit. Vsaj neki :)

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Prosim da s takim kar neha? :D

Samo govorim iz osebnih izku?enj :)

Aja,..pa ?e kdaj omenim da bi si omisla hondo al pa ?ivavo naj me prosim nekdo na mestu ustreli. To je pa tud ?e edino kar je ostalo od mojih "NIKOLI".

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Tvoja je predraga zanjo, moje navdu?enje nad karavani je pa isto kot nad francozi :)

p.s ne bom fotr Jures (vsaj 2 leti)

Zare?enga kruha se najve? poje :)

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Narejena je bila ?tudija razlogov zakaj mo?ki u?ivajo v oralnem seksu. 8% jih u?iva v samem ob?utku 12 % jih u?iva v dominantnem polo?aju ostalih 80 % pa preprosto u?iva v ti?ini!

Dominantnem polo?aju? LOL!!!

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Daje me najbl sme?n pms ever,..ponavad se mi je extra nezdravo, zdle pa ?e par dni sanjam o sadju pa zelenjavi pa ribah,..wtf sploh jih ne maram :ne vem: da ne omenjam kr?ov k me dajejo ?e ene 4 dni,..grrrrr

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

A pol nism mela samo js slb dan :)

Dons sm res hotla zadavt ?efa ?e ene pol minute po tistem ko se je clo uspel narisat v slu?bi. In do dveh me je to ?e ene parkrat pre?inl,..pa ne samo mene.

Prou ne prenese tip, da se dobr ?tekamo in da dr?imo skp in da ne opravlamo en druzga. Pa da se skoz zajebavamo, pa smejemo, sploh pa ne prenese, da on ne ve vsega iz na?ga privat lajfa, k mu itak ne povemo n? in kr pikce dobi, ?e kdaj ujame ka?en del pogovora pa ne ve zakaj se gre. In zadnje ?ase res nikol ne ve zakaj se gre, sploh k mava z Gregam kodirane pogovore,..matr sva huj k fbi :P

Mislm eni res te?ko ?ivijo an,.. :vskalo:

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

knjige,..
Napisano

Sem se spet lotila knjige sveta kri in sveti gral,...bolj?e uspavanke pomojem ?e ni blo napisane :) oz. da se popravim,..bolj u?inkovite :D

Ampak napredujem, sem ?e na 210 strani.

Daskan si jo ti ?e prebral do konca?

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Sej ?al?k za ?aj je tok na svetu, da jih clo prodajajo :P

Midva z Gregom sva bla pa dons na seminarju in sva potihem 3 ure umirala od smeha,..nakonc nama je blo itak obema slabo od ?okolade in sladic,..no pol sva ?la ?e mal v ?oping v ?ito v ?rnu?e, pol pa nazaj v slu?bo, po slu?bi obvezno ?e na drink in me je genij polil z vinom,..in to enim res fuj?kastim,..zdj mam pa ?e toliko delaaaaa,..pa prou n? se mi ne da.

U?er sm bla pa pr zdravnici ker mam eno bulo na nogi in sm zdj dobila en gel in se morm 4x na dan mazat, ?e pa nau zginla morm it pa na ultrazvok,..itak obstaja samo samopla?ni?ka varianta, in se spet mal spra?ujem wtf vsak mesec pla?ujemo ve? k 40? za zavarovanje ?e pa itak n? ne krije,.... :jupiii:

Aja pa itak gel je tud za pla?at,..sam je tok prjazna da mi je sama od sebe vrgla recept na mojo mt k ma nadstandard tko da sm dobila bel recept...

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Da na?alost ni pripeljal vlak.... :glare:

Hehe,..tud men je neki podobnga padl na pamet,..poleg tega, da se tega tipa res ne spomnem iz gimnazije (verjetno je ?e mn hodu v ?olo k js),..pa Handanovića se tud ne spomnm,..oz. do dons sploh nisem vedla da sva bla na isti ?oli :glare:

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.