David 8 Napisano 8. april, 2008 BiteFight Napisano 8. april, 2008 Skratka... poslal sem mu nazaj 4 smehce in napisal da mi njegova masa?a nenormalno pa?e... in naj se PROSIM ne ustavlja zdej ko mi je najlep?e.... Ally..... grozi da nam bo vsem zravnal zdravje na 1..... ?e jih ne pustimo pr miru.... Feel free.... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
David 8 Napisano 8. april, 2008 BiteFight Napisano 8. april, 2008 WTF tem ni jasno???? Poruka od Centaurus krivo si gnjezdo dirnuo sad trpite posljedice svi zajedno hahahahahahahahahahahahahahahahha.........pa cete dirati slabije od sebe......... Poruka od Centaurus Centaurus 581 861 Zelc99 7 245 Pobjednik: Centaurus Centaurus je pokupio: 172 Gold ........oces jos da vam sravnim helte na 1 ili NEDIRAJ nas savez nece ti svejedno biti..... Katastrofa.... otroci..... Feel free.... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
David 8 Napisano 7. april, 2008 Nalaganje novega software-a na telefon Napisano 7. april, 2008 Kaj pa k550i :ne vem: Feel free.... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
David 8 Napisano 4. april, 2008 BiteFight Napisano 4. april, 2008 jaz sem pa danes orng popus?u-.-... in to v borbi z enim preceeeeeej slab?im katerega tepem ?e 2 tedna.... no... pobral mi je 2300 zlatnikov...... Feel free.... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
David 8 Napisano 2. april, 2008 BiteFight Napisano 2. april, 2008 Tvoje zlato: 5.899 zlato Pakleno kamenje: 0 Pakleno kamenje Pozicija: 5695 Savez Pozicija: 363 ?rtve ugri?ene (putem linka): 23 Ukupni plijen: 27.468 Borbe: 258 Pobjeda: 164 Poraza: 91 Nerije?eno: 3 Zlata oplja?kano: 13.852 zlato Izgubljeno zlato: 15.450 zlato Nanesena ?teta: 13.687 ?ivotnih bodova izgubljeno: 11.695 Evo ga.... Ful sem za?el delat na napadih.... in kradem ko velik.... ihaaaaaaaaa..... Feel free.... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
David 8 Napisano 1. april, 2008 BiteFight Napisano 1. april, 2008 wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,..btw,..kaj je nasledn nivo in kdaj se ga dobi? ?eprou mi je ta naziv ?ist u?e? ampak novih funkcij pa nimam :ne vem: U bistvu jih ma?... slu?i? ?e enkrat ve? dinar?ku kot prej.... Feel free.... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
David 8 Napisano 28. marec, 2008 BiteFight Napisano 28. marec, 2008 Mrgo sem potolkel ?e 3krat.... Zdej bom po?asi za?el te tvoje Ally.... Feel free.... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
David 8 Napisano 28. marec, 2008 BiteFight Napisano 28. marec, 2008 Jaz mam kar dobro strategijo in kar ok kradem dnar.... mam black listo volkodlakov katere napadam na dnevni bazi... in jim kradem dnar... Tako da napi?te mi kdo vas napada, pa ga bom poskusil napast nazaj..... LP David Feel free.... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
David 8 Napisano 28. marec, 2008 Pojamrajte no malo, ... Napisano 28. marec, 2008 auuuuuuuuuu Kaj pa ti javska?????? Feel free.... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
David 8 Napisano 27. marec, 2008 BiteFight Napisano 27. marec, 2008 Js delam ?e samo na groblju...kl*nc jih gleda. Je vsaj redni dnar, pa iskustvo. Dans me je spet po?ioljal samo v neka sela kurja. Nabildat se morm...ka je pravzaprov najpomembneje bildat? Ma kakor vidim je pomembno vse...... Pa ?e ?e opremo dodaja?... katera ti ve?a mo? in obrambo si na konju.... jaz imam relativno dobro statistiko lova trenutno..... NOT!! ?rtve ugri?ene (putem linka): 23Ukupni plijen: 21.891Borbe: 215Pobjeda: 131Poraza: 81Nerije?eno: 3Zlata oplja?kano: 10.299 zlatoIzgubljeno zlato: 12.998 zlatoNanesena ?teta: 10.512?ivotnih bodova izgubljeno: 9.881 Feel free.... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
David 8 Napisano 26. marec, 2008 BiteFight Napisano 26. marec, 2008 Zakaj pa ne more? nikamor?Ja nekaj so se umirili :ne vem: No tako za savez spet rabimo denar?ke tako da gremo se zmenit en sistem recimo, da na dan vlo?imo v savez vsaj 300 zlatnikov? 1-7-ga levela 150 zlatnikov/na dan7-15-ga levela 300 zlatnikov/na dannad 15-im levelom 500 zlatnikov/na dan Recimo da bo to pravilo veljalo takrat ko bo savez zapolnjen kod je recimo zdaj.Tako da ?e se bo gdo hotel ?e pridru?iti da ne bo dolgo ?akal. No pa ?e to nad 15im levelom dobite rank : Vampire-Master Sem definitivno za.... kdaj za?nemo??? LP David Feel free.... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
David 8 Napisano 25. marec, 2008 IGRE (arkadne, dirkaške, strateške, športne,...) Napisano 25. marec, 2008 Ma ne.... zadnji? me je napadel pa sem ga nalomu ko pesa... pol mi pa da mir.... Zsdej sem 2 pod njegovo za?ćito napadu... pa da vidmo kaj bo... Feel free.... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
David 8 Napisano 25. marec, 2008 IGRE (arkadne, dirkaške, strateške, športne,...) Napisano 25. marec, 2008 Mene pusti pr miru zaenkrat.... Feel free.... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
David 8 Napisano 23. marec, 2008 IGRE (arkadne, dirkaške, strateške, športne,...) Napisano 23. marec, 2008 hahahaha... TnT2 me je ?e 2krat napadel in 2krat sem ga gladko nabrisal.... Feel free.... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
David 8 Napisano 21. marec, 2008 IGRE (arkadne, dirkaške, strateške, športne,...) Napisano 21. marec, 2008 Spet me je pretepu... mam samo ?e 1 to?ko ?ivljenja.... :S Skratka.... vedem mora? da tudi on raste... in glede na to da nam je ?e precej dinarja pobral... ga ima ve? od nas.... :S Feel free.... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
David 8 Napisano 21. marec, 2008 IGRE (arkadne, dirkaške, strateške, športne,...) Napisano 21. marec, 2008 Prokleti peder stari... mene tudi..... Zemiiir..... smack his asssss...... Feel free.... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
David 8 Napisano 21. marec, 2008 tatooji :) Napisano 21. marec, 2008 There it goes..... Feel free.... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
David 8 Napisano 21. marec, 2008 IGRE (arkadne, dirkaške, strateške, športne,...) Napisano 21. marec, 2008 Evo lihkar me spet napadu in pokradel 400 dinar?ku... agrrrrrr Feel free.... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
David 8 Napisano 21. marec, 2008 IGRE (arkadne, dirkaške, strateške, športne,...) Napisano 21. marec, 2008 te ?e napada TnT2? mene je u?er 3x,..enkrat je celo zgubu,..samo ma zgleda pla?ljiv paket in uno skrinjo, ker mu noben ne pobere n? dinar?kov :ne vem: V?eraj mi je dal mir... mamicu mu.... *&*$%!!!!!! Danes bomo pa vidli kako bo.... V?eraj so me napadali vsi... in mi pokradli miljardo zlata... agrrrr Feel free.... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
David 8 Napisano 21. marec, 2008 Kak?na bo cena letne vinjete? Napisano 21. marec, 2008 No.... Gospod ?erjav je prera?unal naj bi v dr?avno blagajno zaradi uvedbe vinjete kapnilo dodatnih 20 mio ?>..... O?itno bo vinjeta po njihovih izra?unih precej bolj profitabilna..... hm..... pa bo res??? Feel free.... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
David 8 Napisano 21. marec, 2008 IGRE (arkadne, dirkaške, strateške, športne,...) Napisano 21. marec, 2008 ok,..ni mi jasn kaj se dogaja dons,..tud ?e napadem unga k je 4 nivoje slab?i od mene,..zgubim,..wtf Se dogaja isto meni!!! Jaooo..... Feel free.... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
David 8 Napisano 20. marec, 2008 Pohvalite se,... Napisano 20. marec, 2008 ?ampioooniiii zeleeeniiiii..... po napeti tekmi zmagali z 4:3....... One to go! in smo "avstrijski" prvaki.... :aaaaa: Feel free.... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
David 8 Napisano 20. marec, 2008 IGRE (arkadne, dirkaške, strateške, športne,...) Napisano 20. marec, 2008 Eno vpra?anje... ti lahko vampir umre?? Feel free.... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
David 8 Napisano 20. marec, 2008 IGRE (arkadne, dirkaške, strateške, športne,...) Napisano 20. marec, 2008 Mene je ta kur?ev tnt2 ?el dan v?eraj napadal... in mi pokradel muchos dinar?kov.... Agrrrrr Evo... v?eraj me je 5krat napadel..... Feel free.... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
David 8 Napisano 19. marec, 2008 Kak?na bo cena letne vinjete? Napisano 19. marec, 2008 ?e sem zdajle prav sli?al po radiu bo letna 55? in polletna 38? Prav si sli?al..... in uvedli naj bi jih Junija oziroma Julija letos.... In zmagovalec je SORTI!!! Feel free.... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Napisano
Skratka... poslal sem mu nazaj 4 smehce in napisal da mi njegova masa?a nenormalno pa?e... in naj se PROSIM ne ustavlja zdej ko mi je najlep?e....
Ally..... grozi da nam bo vsem zravnal zdravje na 1..... ?e jih ne pustimo pr miru....
Feel free....
Povezava za deljenje
Deli na druge strani