Skoči na vsebino
Novinarske manipulacije
Napisano

Tisto edino kar verjetno ima vpliv je rast prebivalstva....

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Novinarske manipulacije
Napisano

Lahko je cisto naravni proces planeta....do izumrtja.

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO KOTIČEK
Napisano

Dva nova mejnika opravljena, Tunel di Parpillon in Col de Tende, Parpillion je voja?ki tunel na 2780m in s tremi kufri ter cesnimi gumami je bil izziv nejasen. Vseeno naloga opravljena brez padca ali prevrnitve. 'samo 25km makadama ampak to pomeni stoje loviti vsaj 300kg na gladkih gumah, cesta pa izjemno zahtevna...cesta? Ok nekaj podobnega cesti....za??ita motorja - plata na dnu motorja je delo opravila odli?no in skrivljena kon?ala svoje delo v Italiji

post-2637-0-25740300-1562924398_thumb.jpg

post-2637-0-07428300-1562924439_thumb.jpg

post-2637-0-55670600-1562924488_thumb.jpg

Tende je bil pa 'lu?ten'

post-2637-0-64936500-1562924642_thumb.jpg

post-2637-0-67986700-1562924684_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jaz grem kot motorist 1x letno na motogp - zgolj zaradi feelinga. Dejansko na stezi od same dirke vidi? manj kot na TV, a vse ostalo okrog cel vikend je top. Edino ?e nisi s ?otorom v Brnu....:)

V Riminuju pa dobi? hotel na pla?i za 3x manj kot boot camp v blatu Brna.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Visa kartica
Napisano

Ha ha, te NFC bancne kartice so dale nov postranski biznis, z miljon resitvami varnih denarnic.... kot da je sedaj res vse odprto oziroma izpostavljeno.....vsaj v reklamah te prepricujejo da ne smes hise zapustiti s tako kartico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Po moje vozi za Ferrari......

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Dolgi most je tole ,Ja...

Upam samo da je kdo , ne le slikal in se naslajal nad tujo nesre?o, ampak tudi pristopil to taksista in mu povedal kaj vle?e za sabo....

Zakaj? A ni idiot?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

U jebo te plin je to....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

V 12 letih mi niso nobenega pa puscam cez zimo stara kolesa.

Kaj si pa kupil?

Sem nezahteven kolesar, samo za to ceno 480? ma hidravlicne bremze....

Enako sem naredil s starim kompromis cena / velikost samo je trekking pa je le svoje dal skozi, za istrske bele ceste (in domace) sem si zazelel gorski profil

http://www.head-bike.com/p/granger

V 12 letih mi niso nobenega pa puscam cez zimo stara kolesa.

Sem nezahteven kolesar, samo za to ceno 480? ma hidravlicne bremze....

Enako sem naredil s starim kompromis cena / velikost samo je trekking pa je le svoje dal skozi ampak je res ze star, vseeno brezhiben, za istrske bele ceste (in domace) sem si zazelel gorski profil

http://www.head-bike.com/p/granger

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano

Hja, gre v to smer ki sem jo napovedal, ampak vreme bo krojilo to dirko kot kaze

1. Fabio Quartararo FRA Petronas Yamaha SRT 1'21.390 2. Marc MARQUEZ ?PA Repsol Honda Team +0.074 3. Valentino Rossi ITA Monster Energy Yamaha MotoGP +0.574 4. Alex Rins ?PA Team SUZUKI ECSTAR +0.577 5. Maverick Vinales ?PA Monster Energy Yamaha MotoGP +0.861 6. Andrea Dovizioso ITA Ducati Team +0.892 7. Jack Miller AUS Pramac racing +0.975 8. Andrea Iannone ITA Aprilia Racing Team Gresini +1.007 9. Takaaki Nakagami JAP LCR Honda INDEMITSU +1.025 10. Cal Crutchlow VB LCR Honda CASTROL +1.049

V Nem?iji bi rekel da se bojo za zmago borili Marquez, Quartara in Rins.
Marquez itak king of the ring, Quartararo nima kaj zgubit, Rins z Suzukijem oa tudi lahko vozi na polno.

Mislim, da noben ve? nima kaj izgubiti, samo ?e borbe za zmage

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Koliko je pa normalnih v bloku ? :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Pa ?katla te bo stala samo 100? za dostavo.....?abe.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO KOTIČEK
Napisano

Col du Chaussy, oziroma kot ga kolesarji imenujejo pekel Montvernierja (lacets)

https://www.cycling-challenge.com/les-lacets-de-montvernier/

Pa se par legend Toura, Glandon, Madelaine...

Kot vedno nobenega nikjer na cesti

post-2637-0-66074500-1562177569_thumb.jpeg

post-2637-0-45163500-1562177594_thumb.jpeg

post-2637-0-24011300-1562177619_thumb.jpeg

post-2637-0-52944700-1562177662_thumb.jpeg

post-2637-0-44144600-1562177693_thumb.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO KOTIČEK
Napisano

Da ne bojo sam kolesa tle gor :)

post-2637-0-48837600-1562047112_thumb.jpeg

post-2637-0-14010100-1562047160_thumb.jpeg

post-2637-0-40923900-1562047216_thumb.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano

Rossi je tokrat sam zajebal v q1. Imel je cas za prvo startno vrsto pa je sel skorajda nehote preko crte...zbrisal cajt. Jebat ga.

Sem po Mugellu napisal da ce assna ne dobi Yamaha....bi lahko sli kar v moto2

V nemciji bo Marquez Quartaro Rossi

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole pa nevem ?e so fotke iz istega hriba.. bil sem na tem Monta?u v?eraj; pri Sella nevei je to...

Pravim da sem bil tam ko je bil Giro. To so pa slike z Monte Baldo.

Trenutno na Gothardpassu :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.