Dva nova mejnika opravljena, Tunel di Parpillon in Col de Tende, Parpillion je voja?ki tunel na 2780m in s tremi kufri ter cesnimi gumami je bil izziv nejasen. Vseeno naloga opravljena brez padca ali prevrnitve. 'samo 25km makadama ampak to pomeni stoje loviti vsaj 300kg na gladkih gumah, cesta pa izjemno zahtevna...cesta? Ok nekaj podobnega cesti....za??ita motorja - plata na dnu motorja je delo opravila odli?no in skrivljena kon?ala svoje delo v Italiji
Tende je bil pa 'lu?ten'
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Jaz grem kot motorist 1x letno na motogp - zgolj zaradi feelinga. Dejansko na stezi od same dirke vidi? manj kot na TV, a vse ostalo okrog cel vikend je top. Edino ?e nisi s ?otorom v Brnu....
V Riminuju pa dobi? hotel na pla?i za 3x manj kot boot camp v blatu Brna.
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Ha ha, te NFC bancne kartice so dale nov postranski biznis, z miljon resitvami varnih denarnic.... kot da je sedaj res vse odprto oziroma izpostavljeno.....vsaj v reklamah te prepricujejo da ne smes hise zapustiti s tako kartico
V 12 letih mi niso nobenega pa puscam cez zimo stara kolesa.
Kaj si pa kupil?
Sem nezahteven kolesar, samo za to ceno 480? ma hidravlicne bremze....
Enako sem naredil s starim kompromis cena / velikost samo je trekking pa je le svoje dal skozi, za istrske bele ceste (in domace) sem si zazelel gorski profil
V 12 letih mi niso nobenega pa puscam cez zimo stara kolesa.
Sem nezahteven kolesar, samo za to ceno 480? ma hidravlicne bremze....
Enako sem naredil s starim kompromis cena / velikost samo je trekking pa je le svoje dal skozi ampak je res ze star, vseeno brezhiben, za istrske bele ceste (in domace) sem si zazelel gorski profil
Hja, gre v to smer ki sem jo napovedal, ampak vreme bo krojilo to dirko kot kaze
1.Fabio QuartararoFRAPetronas Yamaha SRT1'21.3902.Marc MARQUEZ?PARepsol Honda Team+0.0743.Valentino RossiITAMonster Energy Yamaha MotoGP+0.5744.Alex Rins?PATeam SUZUKI ECSTAR+0.5775.Maverick Vinales?PAMonster Energy Yamaha MotoGP+0.8616.Andrea DoviziosoITADucati Team+0.8927.Jack MillerAUSPramac racing+0.9758.Andrea IannoneITAAprilia Racing Team Gresini+1.0079.Takaaki NakagamiJAPLCR Honda INDEMITSU+1.02510.Cal CrutchlowVBLCR Honda CASTROL+1.049
V Nem?iji bi rekel da se bojo za zmago borili Marquez, Quartara in Rins. Marquez itak king of the ring, Quartararo nima kaj zgubit, Rins z Suzukijem oa tudi lahko vozi na polno.
Mislim, da noben ve? nima kaj izgubiti, samo ?e borbe za zmage
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Tisto edino kar verjetno ima vpliv je rast prebivalstva....
Povezava za deljenje
Deli na druge strani