Skoči na vsebino
Aktualni dogodki!
Napisano

Ahaha, saj na?eloma sta oba slaba izbira ampak glede na novinarsko porivanje Killary naprej (in zatiskanje o?i pred njenimi grehi) in tla?enje Trumpa z vse mogo?imi grehi izpred nazaj je hecno videti, da bo tole Brexit 2.0. Spet bojo jokice jamrale, da no?ejo ve? ?iveti na tem svetu.  :rolleyes:

Zna Hilary tako pu?niti kot Monica Levinsky. Vsaj enkrat.  :lol:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali vas pogled na nesrečo kaj spametuje?
Napisano

Pizda no, sem v za?etku debate hotel napisati, da so tile z robniki res primerni tudi za butle ampak vidim vidim, da vi, ki ste dosti v njih vidite budale voziti tudi ?ez robnike. Enim ni pomo?i kot pogumno zapeljati v bok in naj jim policaj dojame kje so zajebali s skokom ?ez robnik.  :vskalo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

?ista zmaga je tale zadnji stavek v ?lanku.

Tiskovni predstavnik vojske je ?e ajal, da so bile v oklepniku ?tiri osebe, medtem ko naj bi bili v osebnem vozilu dve osebi.

Vpra?anje kdo je ajal med vo?njo?

Z zbranimi obvestili in ogledom kraja nesre?e so policisti ugotovili, da je voznik oklepnega vozila AMV 8x8 zapeljal z desnega na levi prometni pas avtoceste, pri tem pa oplazil osebno vozilo znamke BMW X5, katerega voznik je tadaj vozil po levem prometnem pasu.

A majo ?tudenti FDVja danes ?urko a?

(nekateri foruma?i pa spet v jok, kaj imamo proti FDV  :mi pijemoo: )

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pokemon GO
Napisano

Ampak se raje zaposlima z Geocachingovem lovu zakladov, ki je veliko bolj?e. :)

Tudi to sem probal, res dosti bolj?a opcija. Sicer sem poiskal le okoli?ke zaklade iz firbca.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Je pa neki druzga ratal obicaj... na ac k je zoozenje pasov in je levi pas ozji... redkokdo upa tam iti mimo kamiona oz.redkokdo ima filing za sirino svojga avta na pol metra natancno... in namesto,da bi pozrli ponos in se vozili v koloni po d.pasu za kamioni,se oni raj vozijo po preh.pasu 5metrov za kamionom,na obeh pasovih na1x in blokirajo vse k bi zmogli/si upali iti mimo...

Tole pa tudi sam opa?am. Glede na ?irino ceste pomoje ljudje enostavno ne upajo iti ?isto ob tovornjaku.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Ajga jaz ne razumem, da se komu na 24ur celo da klikniti na ?lanek o novem iPhone ker me pa? boli kurac za take bedarije. Ne zaslu?ijo si mojega klika, od klikanja na butaste novice ?ivijo. ;) 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Malo pred Minhnom se prenavlja avtocesta v dolzini, ce se prav spomnim, okoli 16km. Vse 60 km/h...in tudi vozili 60 km/h

Kultura je druga tam, pac so vzgojeni da upostevajo zakone

Hmm prej?nji mesec smo vsi v koloni vozili malo ?ez omejitev? Druga stvar, pri nas bi dali omejitev 40, pogojno kje 60, tam so imeli nekje tudi 80 omejitev na zelo ozkih odsekih. Pri nas je 80 pa? nevarno, tam je ok. So se pa vsi lepo umikali re?ilcu. Do konca omejitve, potem smo ?li mi mimo njega.  sramezljiv

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Kaj pa vem. Pr nas na kmetih so kr inteligentne kelnarce izgleda, da tudi une s srednjimi ?olami v prvo dojamejo naro?ilo. Ne vem kakih si ti navajen ane.  :rolleyes:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Ironi?no, ravno zadnji? mi je kelnarca, ki je prinesla kavico rekla, da ima FDV in popolnoma neuporabna znanja.
Ampak OK, glavno, da so srednje ?ole XY, faksi so pa tata-mata, ni slabih faksov ane. In ja, imam le 5 stopnjo tehni?ne izobrazbe in me ni sram ker mi gre ?isto OK. :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

?im manj odpirati 24ur pa je dosti bolje. Tile FDVjevci bi prvi jokcali kako je vro?e ?akati v avtu in sko?ili ven, ko bi sedeli v avtu v koloni.

Kar se pa razvr??anja ti?e se mi pa zdi, da ne glede na opozarjanja se bo vedno na?el kreten. V tem mesecu sem stal v koloni na Hrva?kem in Nem?iji, obakrat ko smo zasli?ali re?ilca, smo se umaknili. In obakrat so se na?li nesposobni vozniki, ki so dlje telovadili, kot je normalno.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Kava na Hrvaskem ima nizjo ceno za hrvasko govorece goste (8 HRK)  kot za tiste, ki govorijo recimo anglesko (10 HRK)  :) ... Ali pa je razlicna cena za zenske ali moske? :)

Ravno to se spra?ujem. ?e bi sedaj bila neka fletna turistka in en zagaman doma?in, kak bi bil rezultat. Niti pod razno ne zagovarjam gostince ampak bi se znalo zgoditi, da bi ?enski vseeno ra?unal ceneje. Kar bi bila diskriminacija mo?kih, pa se nih?e ne bi obregnil v to verjetno.  :lol:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Skrajni ?as, da useka kaka vojna v EU, ?e ne se bojo na?i nasledniki ?e ?ez 100 let prepirali kdo je bil partizan, tabel, usta?, ?etnik, ?efur, komunist, naci, na?, va?.... Da dobijo nove generacije nove razloge za prepirat, te teme so ?e malo dolgo?asne...

(sarkazem off)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Se bodo tuji mediji in voditelji EU razpo?ili od hudega,ker pride k nam.

Poka?i kak medij. Gre? na CNN ali BBC in i??e? pod geslom Slovenia in ne najde nobene sve?e novice. Gre? na RT.com in najnovej?a novica je una o padcu balona (ker pa? omenijo uno nesre?o pri nas), obisk najde ampak je ?isto maj?ken maj?ken prispevek. ?al, face it, obisk so (nenamenoma ali celo namenoma) ?isto spregledali. ?eprav ?alostno, ker tisto o blokadi, koliko je to ?kodljivo za USA in koliko za EU ima Putin ?e kako prav. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

No no, ne prenaglimo se. Prepri?an sem, da bo podrobna preiskava pokazala, da ni ?lo za teroristi?no dejanje ampak dejanje obupanih ljudi, travmiranih, du?evnih bolnikov, mogo?e celo odvisnikov od droge. Vsekakor pa tu ni nikakr?ne povezave z migranti, bliji?nim vzhodom, islamom, odprtjem meja, skratka rapefuges wellcome!

EDIT: Pa spet mladoletniki. Saj veste kaj je Cerar rekel: "A zdaj se bomo pa otrok bali?" No dragi Cerar, kot vidi? se te otroke ?e la?je na?unta, da 86 letnemu duhovniku odre?ejo glavo. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

No ?eprav realna slika je ta taka, da ?e bo ?lo tako naprej bo s?asoma ljudstvo volilo vedno bolj desne stranke. Dobesedno so tlakovali pot naslednjemu Dolfetu. Problem je le v tem, da imajo novinarji tako mo?, da obra?ajo propagando in ?ikanirajo druga?e misle?e. ?eprav pri Trumpu jim nekako ne uspeva. Morda dobimo ?e Evropejci par Trumpov, Putinov, kloniramo kakega Orbana, iz groba vstane Dolfe. Vsaj glede na jezo ljudi, ki se nabira in nabira.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

K sre?i ga je Brevik navdihnil, ne ISIS in k sre?i je bil Nemec in ne kak ubog migrant, tko da ni panike. Sedaj pa prepovedat oro?je, ker to bo baje zmanj?alo take napade. Sploh ker je kupil oro?je na ?rno. Pa prepovedat tovornjake. Od dana?njega dne tudi ma?ete, ali pa vse no?e... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Zdaj ?e govorijo, da so mogo?e neonacisti, ker je obletnica Breivikovega napada. Tudi ?e so bili ne bi bil presene?en. Akcija reakcija pa?. Glede na to, da poka skoraj vsak dan se bo po?asi vsem sfuzljalo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.