Skoči na vsebino
Se spla?a?
Napisano

Ta druga Mazdica zgleda OK, ?ez tale Global Leasing nisem ?e sli?al kaj preve? lepih besed, kako je pa v resnici ne vem. BMW...?e ima to res tako malo kilometrov...res da je grd ampak ok :) jest sem hotel pred ?asom enega za preprodati vzeti, je bil najmo?nej?i dizl z vso opremo, usnjem...sam ni hotu ceno spustit, pa veliko mlaj?i...tist mi je bil ok zarad opreme in motorizacije in znanega porekla..

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Kaj ?e bi ti raj mislu mal na babe in ne na premetavanje ?elezja :):harhar:

Zdej sm spet v novmu fitnesu...so ene lu?ne mi?ke :) klopko jest ?al nism tak?n jebać kot ti, tko da morm tud telovadt ?e zravn :rolleyes:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Drugam nesi...fora je v tem...da zaposleni in kader na NLB je ?isto ok...ampak ozadja so pa druga, politka,politika,politika...in ve? denarja bodo dobili....ve? ga bodo ven spravli, in dokler bo NLB v dra?avnih rokah bo ?e sto dokapitalizacij....in re?itve sta dve...da gre v privat roke...ali pa da gre ?ao bao...slednjega pa ne smejo narest ker bi se vse sesulo.....na?tej privat oz. tuje banke ki so bile ?e 2,3,4x dokapitalizirane z davkopla?evlskim denarjem.....pa? v NLB je pri vodilnih tako da s tujim ku***m ni problema po koprivah mlatit, tako da NLB,NKBM,ABANKA so jame brez dna...?eprav k nam v upravo je pri?el godpos iz NKBM, samo ?e go da Avstrijci sprejel ?e mora biti stru?ko, ker kriterije imajo ohoho....ne tako kot v dr?avnih bankah kjer nastavljajo kekce.

glavn, da ti vse ve? :notworth:

Ne da vem ampak to so dejstva...sej je ?e vsakemu laiku to jasno....eno privat oz. tujo banko mi povej katera je bila 3x dokapitalizirana z denarjem davkopla?evalcev, pa da ?e ni in ni dovolj? V privat sektorju dokapitalizira lastnik, ?e ?e potem 1x, ?e ne gre, zaprejo oz. prodajo. Isto je bilo z Muro dokler je imela dr?ava prste zraven, dokapitalizacija na dokapitalizacijo, pa da je tekstilna industrija bav bav pri nas, pa poglej zdej ko je privat, in kaj je Ahac skupina iz nje naredila.

OK ne pa?e lih direkt, isto RTV...cela ?rna luknja pa sam ?odr notr in obvezna "naro?nina", naj prepustijo trgu in bo naredil svoje....sam to pa ne.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

boss a bos sel nlb baj baj?

da vem a dam denar v kako drugo banko

pa se za nlb prishtina isto vprasanje?

Drugam nesi...fora je v tem...da zaposleni in kader na NLB je ?isto ok...ampak ozadja so pa druga, politka,politika,politika...in ve? denarja bodo dobili....ve? ga bodo ven spravli, in dokler bo NLB v dra?avnih rokah bo ?e sto dokapitalizacij....in re?itve sta dve...da gre v privat roke...ali pa da gre ?ao bao...slednjega pa ne smejo narest ker bi se vse sesulo.....na?tej privat oz. tuje banke ki so bile ?e 2,3,4x dokapitalizirane z davkopla?evlskim denarjem.....pa? v NLB je pri vodilnih tako da s tujim ku***m ni problema po koprivah mlatit, tako da NLB,NKBM,ABANKA so jame brez dna...?eprav k nam v upravo je pri?el godpos iz NKBM, samo ?e go da Avstrijci sprejel ?e mora biti stru?ko, ker kriterije imajo ohoho....ne tako kot v dr?avnih bankah kjer nastavljajo kekce.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Ma kekci so teli Darsovci....v?eri pred Brezovico tabla gu?va od Vrnhnike do Logatca...zaradi tistega kamiona...in sm reku, mah ne bom dol zavil in ?el po stari....no in itak da 4km pred Vrhniko sem se ?e ustavil in ?akal...debili.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Ja res, tut pisave za logo je dobre izbral, svaka mu ?ast :bravo:

hehe....za pisave se zahvaljujem ja, ?e dvema foruma?ema :) potem se je ?e barvno uskladilo in dodelalo pod rokami in ma?inami na?ega Ajvarja :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Evo mene....se vid da sem bolj mal prisoten na forumu zadnje cajte....je bilo kar pestro...evo moram pa pohvalit Bo?tjana da je v nulo vse porihtal z nalepkami za trgovino....?e par malenkosti pri?tima in je to to...popolna preobrazba :jupiii: Aja pa nalepke so tako narejene da ko pogleda? v izlo?bo druge trgovine v njej vidi? ime moje trgovine :jupiii::)

Trgovina je v Mercator centru na Vrhniki v 1. nadstropju...otvoritev jutri :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

To je mogl pa kar ornk vsekat :blink: sem pa govoril z enim bmw fanov in mimogrede ?e povedal o tej nesre?i in pravi da so tele 325ke ?e veliko ljudi na ?ale spravle, mo?an pa brez elektronke ko te odlima te odlima in ne ujame? ve? nikol, sploh ?e nima ?pere.

Sam da se fantje ?imprej pocajtajo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

to js re?em sam pod pogojem, da je v to?lu res kriza in je treba ?parat :P

To na sre?o ?e ne...pol folka na ?ihtu na dopustu, v soboto moram vstat ob 3:00 a.m., celo soboto se dela, upam da do 20:00 pridm dam.....no in v?er je ?e bil klic od kolega kdaj pridm...in povem to uro, in prav...ja super, ob 21:00 se gre v Laguno na beach party al festival karkol ?e je....baje pa ?enske bodo hude :jupiii:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Mal prej sm reku NE NE GREM DONS ?URAT :jupiii::jupiii: ...to je velik napredek pri meni, sm ponosen nase....drga? so ?li na Dino Merlina in kompanjijo v center....itak da bo na glavo ampak....morm mal po?ivat vsaj med tednom :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.