Skoči na vsebino
Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

hehe ste se razgovorili... Jst sm hotu sam poudarit d tet junci na Petrolu v hlastanju za ?e ve?jim dobi?kom (kot da jim benz ne nosi dost) pozabljajo na svoj prvinski biznis - nafta in derivati in d mi gre kot uporabniku te prvinske storitve mo?no na organ, da ?akam na folk k pla?uje davek na idiotizem (Loto)... In ne, ?al nimajo svoje kase za loto, ampak je to kr free for all.

Ampak itak ??ijem proti vetru, tko da.... v nedeljo se pa? ne hodi tankat :P pa je to to..

Have a nice and productive day!

Your future depends on it.

Your LIFE… depends on it.

A Klokateer...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

Jezn k po?ast k se ti na petrolu kreteni spravjo loto vpla?vat in traja 10 min d benz pla?a?..... tud petrol bi se moral zavedat svojega izvornega posla in imet vsaj eno kaso za namen, ne za loto listke. ?e dobr d ne ponujajo ?e masa?e pa ?evap?i?ev zraven grrrrr

A Klokateer...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Plusi in minusi vlade
Napisano

Kako ne? pa? razpis prilagodije enemu dolo?enemu ponudniku....padajo kuverte in to je to. Kaj rabi en kekec od poslanca tak?en comp? Tisti iz Hofra za 300 EUR bi bili ?isto ok za njih....za v wordu kaj nakucat.

Ja ampak igrce pol ne delajo dobr pa joutube pa facebook. :)

A Klokateer...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

SLOVENIJA VODI V MO?TVENIH POLETIH (upam da 2.serija odpade in smo zmagali)! :danzoman::jupiii:

bravo Prevc in ?koda da je zdrsnil.

A Klokateer...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Plusi in minusi vlade
Napisano

Si bom drznil komentirat tale tvoj +... Tipi?en primer, zakaj Janezu Majerju Jan?i tako zelo uspeva - zato ker ima slo. folk zgodovinskega spomina kot zlata ribica. Namre? prav majerjeva vlada se je zagrebla za univerzijado in sedaj jo pa kensla. Pri ?e pla?anih 6miljonih bo razlika do tistih 20, kolikor naj bi jih prispevala vlada hitro porabljenih za pla?ilo to?b in penalov. Na koncu bodo te jan?eve igre brez meja hud finan?en minus, da o moralni ?kodi ne govorimo.

Sorry Gustav, ampak za univerziado kve?jemu en velik minus. :(

To, da so sami po?egnali, sem prebral naslednji dan - spomnil se itak nisem. Spomin ribice - ima? prav. In image na?e koko?ke v svetu bo tud zlo padel. Jaz sem bolj ozko gledal - ne bo organizacijskih stro?kov v zem ?asu in propadajo?ih hotelov postaljenih v ta namen.....

PLUS; zmanj?anje ?tevila ministrstev! :danzoman:

P.S. - brez zamere, tole bodo nastala Prepucavanja2, ker nih?e ne bo zamenjal brega na katerem ?e tako stojimo, se pravi je te?ko biti objektiven (moje osebno mnennje). :ne vem:

Jaz nisem hotel, da kdo mnenja breg, tudi sam nisem na nobenem bregu, sem za Slo in za vse nas, da bi dobro ?iveli, pa da bi se sami vodili in ne da nas vodijo neki turisti :)

Kar se ti?e pa jj in zj sta mi oba prej za v zapor kot za na vlado, ?e se mene vpra?a. Je pa dobra ideja, da bi temo aktualni dogodki spraznili politike. Morda celo odprli novo temo z naslovom politiziranje. V aktualnih pa bi govoril res o aktualnostih. Politi?en cirkus sploh ni ve? nekaj aktualnega...

:P

A Klokateer...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Plusi in minusi vlade
Napisano

Imam en predlog in sicer, da v tej temi zbiramo pluse in minuse na?e nove vlade. Tako bo vedno mogo?e pogledati kaj ga "serjejo" ali pa tudi ne. Za la?jo preglednost naj se dodan post za?ne z PLUS ali MINUS, kot ka?e spodaj. Po?teno bi bilo, da se tukaj zbirajo dejstva in ne nabijanja o raznih osebnih simpatijah tem ali onim vladarjem.

Za?eli bi lahko s plusom, ki ga je?e nekdo omenil:

PLUS:

ne univerzijadi. Predvsem zaradi enormnih stro?kov, ?asi ?al niso naklonjeni takemu razsipanju. Nerodno je le pred svetom, ker smo ?e rekli ja.......

A Klokateer...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

?E EN AKTUALEN

So ?li na lov na race Kahl, Ludamila in njihov veliki ?ef Janez.

Hodijo ob zaledeneli strugi, Ludamila nosi pu?ko pripravljeno za strel, saj v bli?ini sli?ijo gaganje rac... Naenkrat se dvigne cela jata rac, da so kar zakrile nebo... Ludamila dvigne pu?ko, meri, bum, bum... Race letijo naprej...

Kahl, ves presre?en, ker Ludamila ni ni? uplenila, ji strga pu?ko z rok, reko?: Daj sem! Jaz sem bil objambni ministej, se vozil v oklepnikih na misiji, tam ?ive?e domojodce pozdjaljav "hay", ti poka?em kako se stjelja... Gredo naprej in ponovno prepla?ijo jato rac... Kahl se razkora?i, dvigne pu?ko, pomeri, bum, bum, race pa veselo letijo naprej...

Janez izgubi potrpljenje, zgrabi pu?ko iz rok Kahla, z besedami: "Bedak, ni te Pahor zastonj odstavil zaradi kant za smeti, nesposoben si, edino sposoben si za zunanjega ministra, da bo? delal ?kodo tujini, ne pa nam!"

Naenkrat se v nebo dvigne cela jata rac, Janez se postavi v pravo lovsko dr?o, krepko stisne pu?ko k ramenu, meri in bum, bum... Race pa veselo frfotajo naprej... Ludamila pa vsa iz sebe: "Joj, joj to pa je ?e vi?ek! A vidite gospod Janez! ?e mrtve letijo naprej!

A Klokateer...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Računalništvo
Napisano

Snel 60 igric za Wii s Partisa in grem probat h ne?akinji za njen Roj dan. Nam zaenkrat ?e uspe prepri?evati, da ga ne rabimo, a kmalu bo pri?el dan....ko enkrat tam vidi in proba.... :closedeyes:...............

..................fotr je probu need for speed pa Wipeout :pepsi:

Matr si ?leht :jupiii: .... brez teh stvari gre DOKLER jih mulci ne vidijo :P

Tako jaz no?em portable dvdja kupit, pa mimogrede se otroc vsaj malo zanimajo kje se vozjo...

Vcf.je bom pa ?e v pon v slu?bi re?eval...

A Klokateer...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Računalništvo
Napisano

Problem?ek... Dobil telefon s servisa (nokia n79), pobrisana do konca in kraja. Ne vem sicer zakaj, ampak imenik mi je ves ?as telefon?ek avtomatsko delal na kartici (hvala bogu), ki sem jo pred servisom seveda vzel ven. Imenika nisem ni? pipal, ?e vedno je tam na kartici, a telefon ga ne zazna. (Najde ga samo v file managerju od telefona, pod memory card a ga no?e kopirat v imenik niti nikamor) Vse te vcf. kartice imam tudi kopirane na disk doma in na ?ihtu in niso corrupt se mi zdi. Poskusil sem s PC Suitom uvoziti ves ta cirkus na telefon, pa ne gre. POtem sem posku?al ?e narediti novo vizitko v telefonu, da bi na?el mesto kam jih shranjuje, pa jih ne najdem nikjer.(Prej je bilo pod memory card/others/contacts)

Kaj mu je?.... Ne da se mi pisat vseh imen na novo, sploh ne ker mam ene 2 al 3 backupe. Bedno....

A Klokateer...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

ja cakmal, treba je met koncept. ne mores mesat prsturit in kakice. eno je bigmek, drugo je rosti. vse ma svoje pluse in minuse ampak oboje naenkrat je skoda, moras si vzet cas.

.... zraven si ?e tipi?en MCD eater - kako lepo in tipi?no.

Tudi nestrinjanje se lahko pove na lep?i na?in. Seveda pa je treba imeti zato ?e malo inteligence,kar je pa seveda privilegij le nekaterih... Sem prav firb?en, kako se bi obna?al do budale, ki bi se spustila na tvoj nivo in se vsrala pred vsak tvoj post, ki so tako ultra premi?ljeni in pametni.

In ja jaz sem sral o srbski provinci. In ?e kdaj in ?e kje bom. Tudi direktno v ksiht, ?e je komu treba. In ker si si o?itno to najbolj zapomnil - ?e ma?ku na rep stopi?.... si prav verjetno eden tistih, katerih stari star?i so ?e rojeni tukaj, ti pa ?e vedno ne zna? slovensko oz no?e? znati. In ker to povem naglas sem za marsikoga ?e nestrpen. In ?e enkrat - ?ved, Nemc ali jugovi? - ?e si tle, se prilagodi na?i kulturi al pa spokaj od koder si pri?el, ok? Tudi jaz ?e bi ?el na jug bi moral sprejeti ju?no kulturo al bi bil pa ur nebes. ?e se take ljudi tolerira, naj se jih, jaz jih ne bom. ?e sem zarad tega nestrpen - prav. Ampak vsak bi moral bit pa ne upa. Ker smo ?e povo?eni. ?al.

A Klokateer...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

clovek si mora od casa do casa privosciti lokalnega gostilniskega eksperta v resevanju pol miljarde dolarjev vrednih ladij. sicer je malo kot pretepanje prvosolckov ampak polepsa dan :D

zaradi takih mongoloidnih izjav mi sploh ni ve? do forumov, posebej ne do tega. Poserje? se na vsak post in ker o?itno nima? drugega dela, se z vsakim spopada? in goni? dokler ne obupa, ker ti itak ne zna? nehat in nabija? do smrti. Verjetno te na kakih manj liberalnih forumih ne prena?ajo, pa veselo tukaj ?re? ?ivce bolj ali manj starim foruma?em ki se medsebojno ve? ali manj spo?tujejo (mo). In fak of, kraljuj in serji dalje, jaz se s tabo ne bom ve? ukvarjal imej svoje veselje in serji dalje. V realnem ?ivljenju mora? bit zlo velk nesre?nik in zakompleksanec ki mu v lajfu po vsej verjetnosti ni uspelo ni? kaj ve?jega kot se vsak dan vsrati, z malo sre?e ne v plenice.

Taka nesramnost in bolano nezrelo komentiranje ubija kvaliteto vsakega foruma. Da te ni sram. Nekje se ti bo ?e vrnilo, vse se vrne. Nesramne?.

A Klokateer...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

ja o?itno rabijo tebe ker na to se brez tebe zgleda niso spomnil. zavrti telefon in jim povej kako pa kaj :bravo:

Sama prijaznost veje iz tvojih postov.

A Klokateer...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Hudo, danes sem bral da bodo tisto Costo Concordio razrezal in odpeljal po kosih. Pi?uka a ni nobene druge re?itve za 500 mio? vredn ?oln? V?asih so kokr jst vem dajal neke balone not napihnili, dvignili in odvlekli. In stavim, da bi se tudi tolo dalo odvle?i. Je pa res vpra?anje, kolk potem stane remont takega ?olna. A pomojem vseen manj kot pa gradnja novega....

A Klokateer...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Ko sem bil mulc je blo vsako zimo neki ?asa (ponavad kak tedn do dva) pod minus 15 pa smo kr pre?vel.

Pompoznost in pani?arstvo PROPLUS ovih programov bi mogla bit pa v?asih ?e kazniva mamo jim.... Po drugi strani je pa kup zadev ki jih ne objavijo kar lepo ka?e pripadnost dolo?enim elitam..... a to ?e pa?e pod drugo temo :P

Res pa je kot pravi Mrau?kM?k d ni pa hec cena kurilca....... Bi se blo za zment group buy nek pr arabcih pa s cisterno gor prvle?t. Pa ?e kupt neb blo treba - cisterno vode dol, pa cisterno kurilca nazaj - stavim da bi jezdeci kamel rade volje menjal 1:1. a kaj ko bi te na?i na meji pomojem kar po?li... :P

A Klokateer...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Imigranti so kot sprema..... milijon jih pride, dela pa samo eden. (sickipedia) :danzoman:

Pride tip v knji?nico in ho?e knjigo o samomorih. bibliotekar pa nazaj: Fak of, ne damo, ker je ne bo? prinesel nazaj. (sickipedia) :bravo:

A Klokateer...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Section control
Napisano

Jest bi se takoj preselil v tisti kraj kjer bi na?el job, pa naj bo to KP, MB ipd., seveda da je tak?na pla?a da se spla?a, pa ne govorim o nekih vrtoglavih cifrah....pa? par 100 eur ve?.

Hja, kaj pa vsa ?lahta, prjatli, morda kaka nepremi?nina..... recimo hi?a? Seveda, kljub na?tetemu je mogo?e. A za kako ceno. To je tisto.

A Klokateer...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Section control
Napisano

@Gustav - jp,gori delam.

Pametno - tud jaz bi ce neb biu predalec doma - sem lih skor na sred kokoske.

A Klokateer...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Section control
Napisano

IG-L = Immissionsschutzgesetz Luft, 100 pa pomeni da je omejitev hitrosti 100 km/h.

Tukaj je vec razlozeno: klik & klik

Priporocljivo znanje nemskega jezika.

Po mojih informacijah so posiljali samo v nemscini :angry: ;mogoce se je ze vmes kaj spremenilo.

Section Control so postavljene tukaj:

Stacionare naprave:

A 22 Donauufer Autobahn ? Kaiserm?hlentunnel

A 2 S?d Autobahn: Krumbach ? Grimmenstein (nur Richtung Wien)

A 2 S?d Autobahn ? Ehrentalerbergtunnel

A 9 Pyhrn Autobahn ? Plabutschtunnel

Mobilne naprave ? trenutna lokacija:

A 23 S?dosttangente - Baustellenbereich Hanssonkurve

Mah povsod je kaj. ?e ne druzga se pa z lasercem kje postavjo. :) A ti v esterajhu dela??

A Klokateer...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Section control
Napisano

no ja... ni take panike. Ne bodo kar pri?li in ga ustrelili. to bi verjetno naredili pri nas , glede na zakonodajo, hehe, ?e se malo pohecam...

Ni slu?ben avto, Jures. Vsi hodimo s svojimi okrog pri nas.....

vuk, kaj pa je 1g-l 100? a to je znak za pozimi al kako?

Pa ?e zadnje: kolk ?asa hodijo te slike? A so v sloven??ini?

Lp,

A Klokateer...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Section control
Napisano

A je komu kaj jasno kolk te "ko?ta" section control? Sodelavca so prej?nji teden slikali, ko se je peljal skozi tunel pod gradcem (oni dolgi 10 km v smeri Welsa) in je blisknilo to?n pr tabli section control ends...

Frajer je pelu skoz tunel in vso relacjo 140km/h ker je pozabu vklopljen tempomat pa je bil neki zami?ljen....

Sploh pa bi blo dobr vedet a to spoloh po?iljajo ?ez mejo.

LP

A Klokateer...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Rimske toplice - pomo?
Napisano

Nisi ?isto dobro zastopil... sicer Kokokolada dreza in mal podjebava ampak poanta je bila nekje drugje. Ne gre se za ekonomsko pre?ivetje ampak za ?isto golo fizi?no pre?ivetje. Vo?nja z motorjem je 6x, po nekaterih raziskavah tudi 10x bolj nevarna kot vo?nja z avtomobilom pa ne zato, ker so vsi motoristi norci (definitivno niso) ampak zato, ker vo?nja na dveh kolesih brez plehnatega oklepa okoli sebe je lahko usodna ?e ob najmanj?i napaki ali manj?em trku oziroma padcu.

Pretirava? pa zelo mo?no v zadnjem stavku saj ni nikoli nih?e rekel, da ?e si lasti? motor, da si slab o?e ali pa celo slab ?lovek - nisi, si pa bolj neodgovoren. Imeti motor je ena od manj pomembnih ali nujnih stvari v ?ivljenju zraven pa imeti otroke za katere si odgovoren in so odvisni od tebe v isti sapi pa pove?evat mo?nost, da le ti otroci lahko ostanejo brez enega ali celo obeh star?ev.

Vem, da sem zdele stopil na marsikateri ?ulj ampak tako je dejstvo - dokler si sam in ne rabi? skrbet za nikogar je ?isto nekaj drugega kot takrat, ko ima? otroke. Ni pa to noben napada na Juresa ali na koga drugega, ker razumem tudi njega, da pa? roadster ali pa motor so njegovi ventili za ni?anje stresa in za izravnavanje psihi?nega ravnovesja.

Moj podpis - iz tega razloga je ?el TDM900 od bajte. Kakorkol butasto se sli?i, pa podpiram ?isto vsazga motorista - tud ?e je fotr. Ampak preprosto se mi ni zdeo fer ganjat se okol, ko so mulci doma. ?e tko mam premal prostega ?asa, pa da sem ?e takrat v ledru... mah... Pa ne govorim tole kot Sonntagfahrer, mam za sabo dovolj km jev na 2 kolesih, da vem kaj se dogaja na cestah. Horda zakompleksancev te ogro?a vsak dan, k so alergi?ni ko vidijo motor blizu sebe. Mo?nost, da enemu uspe in te sklesti so se mi zdi da so vsak dan ve?je.....

Res je, tud v tu? kadi lahko pade? a motorizem je ?al statisti?no gledano najbolj ogro?eana kasta na cesti. Takle mamo.

Ne morem verjeti kako eni nasedate trollom na tem forumu. Zal mi je pa tega foruma, to je bil zame en boljsih forumov v SLO, sedaj pa je to ratal rumeno - politicen forum za izrazanje lastnih tegob in custev, avtomobili in mazde so zdavnaj izgubile tu besedo, s tem tud dolgoletne clane....prav pa naj se zacnejo tukaj trolli naselvat.

Lp

Res je. Par kretenov - ne bom jih imenoval, prav gnojijo v dolo?enih temah. Prednja?i zihr tema aktualni dogodki......

Lojz je bil prela napram vsem kar se zdele dogaja.

A Klokateer...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sede?ne prevleke
Napisano

Pozdravljeni,

menda en stric oz s.p. ali D.o.o. dela sede?ne prevleke, ki so fiksno pritrjene, barve in materiali po ?elji, je p anekje na ?tajerskem, okolica Vranskega ali Mozirja. A kdo kaj ve kje to?no je ta firma, ker je nekak ne najdem oz se ne spomnim kdo bi to bil.

Thnx

A Klokateer...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.