Kar sem prej napisu, je bil ?ele uvod v sranje, no pol pa ...
smo ugotovil, da je odlomljen senzor za vklop ventilatorja, in se ga ne da ve? skup sestavit, da bi stvar delovala, pa kar naenkat ?ude?no brisalci nehajo delat, no dela eden, drug je ?ist neki za?trajku, pol se dvakrat izprazne akumulator, nimam pojma od ?esa, aja vmes mi je izvija? padu v predel poleg motorja (blizu notranjega blatnika), iz tega prostora pa ni ?ans da ga ven dobi?, pol smo probal pa ?e Duha o?ivet, pa je o?itno ?e zlo doug po?ivu, tko da ni biu lih pr volji za v?gat, tko da res dan, za vola ubt!
Zdele mi kolega na vouku menja hladilnik, pa termostat, pa ko je zadeva bla sestavljena, je ?lo ?ist vse narobe, najprej prazn akumulator, zdej mi pa voda kar nekje sred motorja ven te?e, ventilator pa se sploh no?e vklopit!
Ve? kako je fant, zadne cajte se res zgledno po?asi vozm ?ez naselja, no pa tut sicer, tko da mam obilo cajta gledat okol sebe, sploh pa mi moj nekdanji voz hitr pade v o?i!
No sedaj mi je pa jasno od kje jim tak?na cena oz. ra?unica
Samo kaj pa to pomeni glede nadomestila za uporabo cest? Po tej logiki bi ga morali temu ustrezno prilagoditi (zmanj?ati), kar jim pa seveda niti na misel ne bo pri?lo... :ne vem:
Boj?, ampak ?e nas je velka ve?ina tko al tko odlo?ena da kupmo tole pocen vinjeto za ceu let, pol to itak ne igra vloge, je pa tole bi se loh reklo, drobni tisk, ki bo prnesu miljone in tut kej ve? ?!
Boss, ne problem je ko je teren razmo?en, pa mi mimo hi?e gor v breg in ?e nekam vi?je vozjo kamjoni nalo?eni do fula, da ti ne re?em kak?ne kolesnice pol nastanejo, no pol pa jaz vse polomim, za za?etek za??itno plastiko, pol del odbija?a, mah , mi pa tut ni do tega, da bi spet sam s krampom in lopato vsak dan operiru, zato je zadeva total dobrodo?la!
Se prav ?e pa gre k?n orng velk kamjon, oz. ko je "kiper" kamjon, ma itak ziher preko 7,5 t in si loh mirno zabele?im cifro, pa obvestim al kako jz to ?tekam? :ne vem:
Po nekem totalnem ?ude?u sm dubu na svojo lokalno (makadamsko) cesto znak, ki prepoveduje nadaljnjo pot vozilom nad 7,5 t, to je za total prenizkega Duha vsekakor dobra novica!
Pa to je noro, zdele sm se za enim mandljcem vozu, ki je uspev nardit kilometrsko kolono, kar tut traktorju te?ko znese, verjetn bi se ga le-ta celo lotu prehitevat, no pa omejitev je bla 50, men je ?tevc kazu pod 30, se prav se je premiku, z reci in pi?i, mogo?e celih - neverjetnih cca. 25!
Jz bom pa od srebrnih bolj za Finca, od rde?ih tut jasno za Finca, no pa najve?ja uganka mi je pa Rinolt, kako se bo kej njihov vozi?ek obnesu na za?etku, mogo?e ma pa Alonso k?no ?arobno pal?ko al pa mizico pogrni se!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Kubica, ?ofer prihodnosti!
Dobrodo?li na forumu!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani