Skoči na vsebino
Kdo je bolj tečen na tem forumu?
Napisano
Pred eno uro je Jest napisal:

Tisti, ki jih omenjas, "prcajo" samo tebe nazaj... In za to si si kriv popolnoma sam... Zato ne takoj s prstom kazat na druge... Najprej pospravi pred svojim pragom ... Si kot en velik otrok... 

Je velika razlika, ce ti prcas nekaj drugih... in taisti drugi prcajo nazaj samo tebe in nikogar drugega ... Saj nevem... ali tega res sam ne vidis... ali se samo delas, da tega ne vidis ... In jaz nimam vec volje, da bi ti ves cas pisal eno in isto... ker je vcasih potem nekaj dni OK ... potem se pa spet zacne... "jovo na novo" ... :(

Anketa je bila pa narejena zgolj zato, da bi ti mogoce pa le videl, da nisi tak angelcek, kot mogoce mislis da si ... Ampak kot vidim, je bila brezvezna ... in se ne bo spremenilo prav nic... 

Bojim se samo, da bos zadevo pripeljal tako dalec, da jaz ne bom samo opozarjal... in me enega lepega dne ne bo vec tukaj na forumu... Komu bos potem "jokcal", naj popuca drek, ki je nastal vecinoma samo zaradi tvoje trme, prcanja ali nevem cesa drugega se... 

Kot sem ze enkrat napisal... Do pred korone sploh nisem vedel, da je na tem forumu kaksen uproabnik z nickom Alex ... Pa sem na tem forumu ze od samega zacetka ... So bili sem in tja kaksni podobni izpadi drugih uproabnikov... in se kaksen od teh se vedno najde in "najeda" preko maila... pa mu odgovorim in cez par dni spet isto ... 

Z veseljem ti odstopim admin pravice... in se posvetim drugim projektom ... 

Aja... se to... Tisti ostali, ki se spravljate na "ubogega" Alexa... Ali lahko poskusno za nekaj casa ignorirate njegove izpade? Saj dvomim, da bo kaj pomagalo... vseeno pa prosim za to ... 

Tudi sam nisem vedel za tvoj nick, dokler me nisi pričel opozarjati. Pa brez zamere. 😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 55 minutami je Jest napisal:

Torej ne mores potem napisat, da nisem tecen... ce si tako glasoval. Glasovanje ni obvezno... pokaze pa vseeno neko stanje... In kot je ze nekdo napisal, bi se tudi jaz zamislil, ce bi dobil toliko glasov... in me gotovo ne bi vec videli tukaj ... Je sicer tezko kar tako cez noc nehat spremljat... ampak se tudi to da... Kot ze napisano, pa nocem biti v vlogi "eksekutorja" ... in se vsak sam odloci, ali zeli biti tukaj ali ne... So redki primeri, ko je treba poseci... ampak to je takrat, ko res ni vec druge izbire... v dobro vecine ... 

Ok. Ampak opozori tudi ostale, da ne bodo tečni in da ne bodo provocirali. Ker veš dobro, da taki dobijo nazaj. In jih je kar nekaj tu gor. Ne morejo bit dvojna merila.

In povej prosim, kje je meja med "to smeš napisati, komentirati " in tega "ne smeš". Ker včasih mi ni več jasno, kako se nekateri lahko zafrkavajo in prcajo, drugi pa tega ne smemo. Se pravi, hočem, da okrcaš vsakega, ki bo tako pisal. Kot si vedno mene do sedaj.😉 Takrat verjemi, da ne bom več po tvoje "provociral".  Samo morajo bit enaki vatli za vse. Takrat bom šele verjel, da je ta forum demokratičen. Do takrat so pa vse te ankete brezpredmetne.

Kolikor vem, si edino ti vezal to anketo na zaupnico. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razni zanimivi posnetki in članki
Napisano
pred 8 urami je Boss napisal:

Hehe, sej počas boste dojeli da to ni teorija zarot in da se dejansko pripravljajo kako bi cestna infrastruktura bila le za bogate in da bi na praznih cestah lahko pretegnili noge svojih Ferrarijev, Lambotov itd. Globalne klimatske spremembe in predvsem človekov vpliv je pa itak samo smokescreen za uresničevat agendo in neuke ovce prepričat, da je res tako grozno kot tvezijo. Treba je samo odpret katastrofične napovedi izpred četrt stoletja in pogledat kaj se je dejansko zgodilo do danes.

Dokler folk naseda in s korono recimo so samo probali kako daleč se da it, tako da bo samo še vprašanje časa kdaj bodo okoljski lockdowni, kdaj se bodo začele getorizacije tako imenovanih 15 minutnih mest. Rajo bodo prepričali, da je smisel življenja v VR in to je to. Znanstvena fantastika? Nope realnost, če se na neki točki ne bomo kolektivno uprli. Ja takrat ne bodo dovolj samo kolesarji, ampak bomo vsi morali na cesto in ustrahovat oblast ker če ne bo oblast ustrahovala nas.

To so še vedno le ugibanja in teorije zarote. Kolesarji pa ne bodo šli na cesto, dokler so tej kekci na oblasti. 😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
Pred eno uro je AmpeR napisal:

Ribari so včeri prodajali velike porcije kalamarov😁. Mart kolko folka je blo... 

Bil.Tribute to Bon Jovi so razturali. 🤘

Pred eno uro je g.Wankel napisal:

Tako si zatiskaš oči pred resnico, ker je sedaj celo grafično prikazano, da pač nisi priljubljena osebnost (narcist bi se obremenjeval že z 1 glasom, trenutno jih je 13) in si ne prideš k sebi zakaj se to dogaja :)

Ni važno, kaj se piše oziroma govori, važno je, da se govori. Tako pravijo. 😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 47 minutami je Janez007 napisal:

Retorično vprašanje. Zato nisem glasoval.

Mi je pa vseeno všeč, da smo na forumu različno misleči, včasih provokativni. To se da tudi s spoštljivim dialogom. 🙂 

Tebe vedno cenim, ker pojasniš vse z normalno razlago in  brez nekih teorij zarot. Realist, s katerim bi se dalo veliko in o marsičem  razpravljati. 👍

Pred eno uro je Z M A J napisal:

Dobro jutro, nedeljsko jutro! :)

Najprej kava, potem branje in pisanje. 

Meni je pa zanimivo, koliko smo si ljudje med seboj različni, pa nimam v mislih politično ali pa po rasi, veri itd. Je sicer tudi Coronsko obdobje pustilo veliko psihološko škodo na vseh nas, če si priznate ali ne, veliko več je neke nepojasnjene nervoze, živčnosti brez razloga, čedalje več oseb je "low energy", ko se komaj premika, kot bi rekel frend "krsta na nogah", pa so mladi, a popolnoma brez volje do življenja. Skratka s tistimi zaprtji občin in podobnih zadev so nas dobro oprali in dresirali, najbolj žal mi je pa za otroke, katerim so odvzeli delček mladosti in igrivosti ter jim vcepili neka nova merila. Zdaj jim je glavna strast drgnenje po ekrančkih. Ko vidiš že "DeSUS", kako bolestno drgne po ekranu, medtem ko hodi po pločniku, potem veš da gremo v nepovrat, matrwola!

Sicer je pa to zgolj moje mnenje in lahko skritizirate kolikor hočete, ne bom niti zameril. :)

Zdaj pa k bistvu, kar sem želel povedati na temo Alexa. Če bi se meni "zgodilo" takšno glasovanje in bi vsi, ki so oddali glas (pustimo koliko se jih noče oz. ne želi ali celo ne upa glasovati), izglasovali mene za "pain in the ass", tisti drugi pa ne moti nikogar, no v tem primeru bi se brez nadaljnjega razmišljanja in z dolgim nosom odpravil proč, ker me tukaj očitno ne marajo.  Pač odvisno koliko ima kdo lastnega ponosa, jaz vem da ga imam včasih še preveč in me potem tepe, heh. Sicer sem dokaj flegmatične sorte in se v tem konkretnem primeru ne bi sekiral, morda bi vas za konec le pozdravil s KRELJOTI. :)

Kot bi prišel na neko športno igrišče, npr. košarko ali odbojko, jih vprašam ali smem sodelovati, pa bi mi vsi skupaj v en glas odvrnili; "dej spel se, tuki te ne rabmo" Vsekakor ne bi vztrajal, a ne? :)

Ponavljam, to je zgolj moje razmišljanje in cenim tudi druga mnenja, zlasti dobronamerna.

Imejte luštno nedeljo, pojdite na zrak in v naravo, dan bo noro lep!

LP!

Borut oz. Zmaj :)

Ah, zmaj, pa saj to so bolj kot ne otroške igrice. 😊 Te igrice se igra, kot si tudi sam ugotovil, le peščica forumašev. Če bi glasovalo tako res več kot pol foruma, bi imelo neko težo. 

Tako pa, ja, mala popestritev. 😊

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
Pred eno uro je Shrek napisal:

Te podpiram. 

Ampak...

Alex se spušča res nizko in žali. Vsiljuje svojo voljo, čeprav sploh ne ve, kaj piše. Vsiljuje politiko, ki nas ne zanima. Vsiljuje politično zgodovino, ki nas ne zanima. Se dela norca iz ljudi, ki delajo in razmišljajo drugače kot on... 

Pod črto. Zame OSEBNO je SLAB, ZELO SLAB človek. 

Šrek, kot prvo in prvo, midva se ne poznava in si ti zadnji, ki boš ocenjeval, kaj sem.Upam tudi, da se ne bova srečala v živo.

To, ali sem slab ali zelo slab, lahko komentirajo tisti tu gor, s katerimi smo pili in jedli skupaj in debatirali v živo.

Mogoče se ne zavedaš, ko pišeš svoje neumnosti, da ti stalno prcaš. A kaj, ko "svojim" šef tolerira vse. Nisem še zasledil, da bi koga od "svojih" opozoril. 

Kot drugo, tebii in še marsikomu tu gor ni jasno, kaj pomeni demokracija in svoboda govora. Oziroma, kaj je sovražni govor. 

Če jaz napišem, da je golobnjak nesposoben, je to zgolj moje mnenje. 

Kdor se ne strinja, je to njegov problem. Če napišem, da gre nekdo na hrvaško z češko prikolico polno sendvičev, je to dejstvo, saj je takšnih veliko. Po novem jim Hrvati pravijo "paradajz turisti". Pa niso to samo naši, vse več jih je tudi iz Češke, Poljske, madžarske. 

Nikjer nisem zasledil v forumskih pravilih, da ni dovoljeno pisati o politiki. 

Pa tudi ne, kaj je dopustno pisati  in kaj ne. Seveda se ne sme žaliti osebno nobenega. To se ve. 

No in gospodiču Šreku je očitno odpuščeno vse brez kakega opozorila. 

Med drugim je tukaj eden od njegovih zapisov. Za tiste, ki ste novejši na forumu in mislite, da je angelček, ki ga napadam. 

Ne bi tega pisal, a to je Šrekov način komunikacije. 😉IMG_20230819_123702.jpg

IMG_20230819_123400.jpg

Screenshot_2023-08-18-22-22-14-58_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano (urejeno)
pred 12 urami je FuManchu napisal:

Samo dve opcijo za glasove? 🤣

To glasovanje  je tako, kot je bilo v jugi. Prvi na listi je ponavadi resen kandidat, drugi je napisan  samo za številko. Tako je zmagal tudi Drnovšek. 😊

Popravljeno od Alex

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano
pred 34 minutami je samSimon napisal:

Tut mene zanima zakaj nimamo kake opcije opozoril ali ''timeout-a'', če ne že bana. Da en človk serje celemu forumu...

Malo umiri žogo, dečko. In pojdi na en večerni sprehod. Je dobro, da se malo sprostiš. 😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
Pravkar je g.Wankel napisal:

Ma problem je v tebi. Boss razlaga o enem italijanu ti pa kot užaljen 13-letnik takoj skočiš na prvo žogo in začneš metati te svoje idiotizme ven, da potešiš svoj ego. Si pač samo ena osamljena duša, ki ga nihče ne razume. Nima veze levo-desno (politika). Že 100x smo ti eno in isto povedal.

Pa kaki idotizmi neki. Napisal sem samo kar je res o obali.

O osamljenosti  pa ne bi. Najbrž si dobro opisal sam sebe. 😉 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 19 minutami je Jest napisal:

Ampak ne mores pa mimo tega, da bi ljudi etiketiral in zalil ane? Toliko enega negativizma od enega samega cloveka ne vidimo prav pogosto… Si isti Jansa… kot da bi bil z njim kaj v zlahti… 

Ti si pa tudi že tečen z enimi in istimi zapisi.A ne moreš razumeti, da niso vsi za golobnjaka in  leve lenuhe tu na tem forumu. Preberi najprej zapise svojih levih kameradov, kdo začne prvi žaliti in potem se oglašaj.Ali  rabijo mogoče  zagovornika, ker niso sami sposobni napisati dva stavka? 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 7 minutami je g.Wankel napisal:

Sej priznam, da sem ga z IQjem jaz prvi. Samo kaj, ko ne razume kaj mu nekdo hoče razložiti, ali pa se dela da ne razume. Se pravi je v vsakem primeru pod vprašajem :)

Dobro, da si priznal, da si pričel prvi žalit. Da te ne bo šef branil. Izgleda, da rabite advokata. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano (urejeno)
pred 52 minutami je g.Wankel napisal:

Je razlika dopust ali dela prost dan. Menda ti ne rabim razlagat, razen če si od včeraj zaposlen. Res pa da imaš vprašljiv IQ :)

O IQ ju nekaterih levičarjev tu gor, vključno s tabo, ki verjamejo vsakemu kljukcu, ki pride mimo in kandidira na volitvah bi bilo za razpravljati, zakaj imajo sploh volilno pravico. Jaz bi vam jo vzel, ker delate škodo Sloveniji. 

Ta "dela prost dan" je pa itak šel na mlin slovenceljnov, ki so si tako naredili most in okupirali obali. Tako so solidarnostno prispevali za poplavljene. 😉

Sicer pa, če bi delal ta teden, bi delal tudi v ponedeljek. Pa ne bo meni en leteči pacient ukazoval, kdaj bom delal in kdaj bom doma. 

Popravljeno od Alex

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 1 uro je g.Wankel napisal:

Ti si bil tudi v 14.8. frej, nisi šel na šiht. Se pravi si izkoristil, da ti da vlada prst v... :D

Nekateri imamo tri tedne dopusta poleti. Tako, da bi bil v vsakem primeru fraj, ker še nisem začel delati. 

Tako, da si dobil samo ti n ljubitelji te vlade prst v... 😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 3 urami je g.Wankel napisal:

Takrat ga ni motilo, ker je bone talal njegov furer 

Takrat je veliko ljudi sploh prvič videlo morje in bilo par dni na dopustu. Zanimivo so mi bili eksterni levaki, ki so pizdili, godrnjali, preklinjali, da so nam dali te bone, a so jih potem med prvimi izkoristili in se slikali na FB, kje vse so bili. Za vlada pa jim bo dala, kot bi se izrazil Labi, prst v.... 😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
Pred eno uro je Slivka napisal:

Kar se prometa tiče: 

mi smo Fuckswagen kupili v Kopru, točneje, v Šalari. Prvih nekaj kilometrov, tja do avtoceste, je bilo še dodatno travmatičnih... Potem tja čez Črni Kal je nekako šlo, ko sem se pa enkrat dokopal Rebrnic, je bil pa vsaj promet normalen...

Itak, da je na obali zadnje dni vse zabito. In verjetno je vsem kristalno jasno , da gneče ne delajo domačini. (brez ankete). 

So pa dobro izrabili ostali ta most, ki jim ga je vlada dala zaradi solidarnosti in okupirali v celoti obalo. Pol Slovenije je solidarnostno na obali. 😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
pred 6 urami je Boss napisal:

Jaz mam pa slab občutek, da so ga nagnali tole oddirkat, da ne bo tolk pri močeh za Vuelto in bo kapetan ratal nekdo drug. Rogla bo pa vodonoša. :nevem:

Rogla je v top formi, odlično pripravljen in spočit. Upam, da bo dal vetra vsem po vrsti. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 5 urami je Boss napisal:

Jaz resno ne vem kaj je s temi Lahi, a so vsi na drogah al kaj. Mi je prav škoda, da v službenem avtu nimam kamere ampak danes okoli ene ure pri Drami v Lj. Omejenec se pripelje po Igriški ulici, sam ga pa čakam da se iz Erjavčeve vključim za njim, saj ima prednost, ker je to vključevanje iz parkirišč. Ok, če še razumem, da tega ne ve in da se model ustraši ter ustavi in pol se gledava.

Dobro si mislim, me čaka in speljem in seveda istočasno spelje tudi on. Da fak je pa zdaj to, ok zabremzam in gre naprej nato pa se idiot ustavi pred semaforjem za na Slovensko in to pazi čisto na levi strani na pasu za nasprotni promet. Kje je v tistem trenutku videl, da je na enosmerni bo verjetno ostala uganka saj odgovor ve samo on. Ja logično, da en hoče zavit iz Slovenske notri in Italijanu lepo trobi ampak ta se ne da ter vstraja na levi strani ceste.

Ok zelena zavije levo, jaz za njim. Nato pelje lepo do križišča, kjer osebni smejo samo levo ali desno, ker je ta del Slovenske rezerviran le za avtobuse in taksije. On lepo pelje naravnost po pasu za na levo in , ko je že skoraj čez križišče se premisli, obrne polkrožno in hitro nazaj in pol desno na Šubičevo direkt pred mene, ki sem zavijal levo. K sreči sem pričakoval tak manever, ker da bi bil malo hitrejši bi bila skupaj.

Pa spet po gasu in tam, kjer je nesemaforiziran prehod pred Beethovnovo ulico lepo brez ustavljanja čez prehod na katerem se je nahajo nekaj pešcev, da so kar odskakovali s ceste dol oziroma se ustavljali. Debil lepo gasa vsaj 50 mim parlamenta po coni 30.

V glavnem, omejenec je v dobri minuti in pol naredil 5 prekrškov in trikrat skoraj povzročil nesrečo.

Opažam pa da zadnje čase čedalje več naših s KP tablicami prevzemajo tele Italijanske fore, ker ni dneva, da mi kak s KP tablico naredi take oči ?zmeden? . Recimo samo danes zjutraj trije različni KP na severni ovoznici le v parih kilometrih čiste kopije Italijanskega načina vožnje. Te mam posnete in lahko naredim filmček, če sploh koga zanima.

A veš, katere tablice na obali delajo v prometu  največ neumnosti?Take, da jih vsi preklinjajo? Najbrž ne rabim pisati.

Začetek je na L in konec na J. 😊

Enako je na plažah. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano (urejeno)
Pred eno uro je Boss napisal:

Po moje je taka gneča, ker imajo res dobre čevape.

Potem pa ni čudno, ko slišiš švabe sredi Portoroža:" Ja, dieses typisch slowenische gericht - ćevapičiči ist wirklich gut". 

Popravljeno od Alex

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Cepljenje - Korona in vse ostalo.
Napisano
pred 8 minutami je skritikrt napisal:

Mene pa samo zanima,kolikšnji odstotek "cepljenih" se bo šel še cepiti...tudi od tukaj pametnih,k so nas "ožigosali" kot kužne,vse pandemije krive,egoiste,teoretike zarot itd...se še vse spomnimo...vse smo bili,samo normalni-zdravi ljudje ne...

Pa bom vrgel eno "vprašanje" tako v debato...ja,kaj od vseh "teorij zarot" se pa ni izkazalo za resnično?

No...,a se kdo javi,za naslednji odmerek?

OK-dost zajebancije,k mislim,da sedaj bi pa marsikdo moral o teh stvareh malo drugače razmišljati-upam,da bo marsikdo ta pojav novih Covid variant izkoristili za malce temeljitejši razmislek o samemu sebi.

Vem-težko je,k najlažje je,da so zmeraj drugi krivi,in najlažje je da ti ni treba z lastno glavo razmišljati oz. misliti tisto,kar ti drugi (televizija in mediji) "naročijo".

Upam,da se bo kdo malce bolj potrudil.

Mogoče, da je zemlja ravna? 🤔 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano
Pred eno uro je Boss napisal:

A če si bil slučajno turist na otoku si pa zdej kr otočan - resno? Drugač pa trkom na cepljenje... boš spet Jensna, čeprav je v ZDA že pristal na črni listi s preveč stranskimi učinki in nima več dovoljenja za splošno uporabo. 😜

Sem otočan, ko hočem bit 😊

Sem pa drugače  imun  in se mi ni potrebno cepit. Problem bo za abticepilce. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.