Se sre?ajo v nebesih francoz, nemec in bosanc. Pa se pogovarjajo kako so se zna?li v nebesih.
Pa pravi francoz: kupim si novega pe?oja, vozim po cesti, pritisnem malo na gas in me odnese iz ovinka in kar na enkrat pred mano drevo... naslednje kar se spomnim je da sem se zna?el tu.
Nemec: eh to ni ni?, kupim jaz novega marcedesa, grem na avtoban ga stisnem kolikor gre in kar na enkrat pred mano betonska stena... in tako sem se zan?el tu.
Nato oba pogledat bosanca... on pa: jaz sem pa ?paral, ?paral, ?paral in ?paral in si kupil yugota na kredit... potem sem pa umrl od lakote.
No meni se ni uspelo udele?iti meeta v celju zaradi po?enega avspuha, se pa zato lahko pohvalim da sem ga celo popoldne v nedeljo ?vasal in spla?alo se je ker ob 7ih sem ?e bil v slu?bi brez nadle?nega prdenja...
Hehe, kak kolega ki bi ob 3h zjutraj ?ravfal svojega bwm-ja ali renoja bi se 100% najdel...
?e vedno ima na izbiro odstop iz igre.........
Ti ?ment, na to opcijo sem pa pozabil
Sem pa opazil da imajo kar dosti dela teli polcaji, takoj ko mi je ?enska napisala kazen in ?e predno je zaprla ?ipo, je avto ?e speljal z lu?kami za nekim cliotom...
Ja sej nevem a naj dam post sem al v temo ''tole ja pa kar smeh''. Uglavnem v konkurenco ne grem ve? jest, danes ob 3h zjutraj priletim jaz z avtom, pa parkeram nasproti konkurence (na busni), lavfam po 2 kebaba za sabo, lavfam nazaj pogledam levo desno aha nikjer nobenga, nebom zdaj ?aku zelene za pe?ce. Se usedem v avto, vr?em kebaba na zic in kot v filmu prileti zrevn mene polcaj, jaz nevem a me je iz satelita vidu da sm ?u ?ez cesto ko ni bila zelena al kaj. No potem mi je dal izbiro: prehod ?ez rde?o 80? ali prehod izven prehoda za pe?ce 40?. sem se odlo?il za izven prehoda, + polovi?ka = 20?....
?e ma? mazdo l97. ni nubenih lu?k nikjer, edino danes mi je ABS svetla ko sm ?el po ovinkih po?rek
Druga?e sem pa ?e prej zamenjal kompletno olje in oljni filter, pa kon?no sem zamenjal bencinski filter, sva se s kolegom kar nekaj ?asa zajebavala da sva pri?la do filtra samega, ker je dobro skrit za ma?ino
No sem pobrskal po navodilih (za?uda jih foter ?e ni stran vrgel) in edina povezava z USB je bila predvajanje MP3-jev in diaprojekcija slik. Tako da bo to verjetno to, imamo pa itak ?e hi?ni kino samo ga ?e nismo prestavili v novo dnevno sobo, pa sem rekel ?e ?e ima tv USB bom pa probal kak film! Aja gre se pa za Philipsov LCD TV 42PFL9632/52PFL9632
Eno vpra?anje, mamo mi doma LCD TV pa USB lukno notr pa jest dam na klju? film, pa ne najde ni?, niti mape v kateri je film, sem probal tudi z nekimi serijami pa je celo najdel mape, notri pa ni?. Poskusil sem tudi spremenit avi file v mp4 vendar isto ni delovalo. Pa tv je od Philipsa in ne krneka ?kart roba... tudi usb je formatiran na fat32 ker ponavadi pri ntfs ne zazna.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
:mi pijemoo:
Povezava za deljenje
Deli na druge strani