Skoči na vsebino
Miatarji - Razno
Napisano

Zanimiva najdba, mal se mi sicer zdi, da bi znala motit postavitev coilpacka(bi blo za zmerit kolk to?no je prostora med motorjem in po?arno), pa najbr? bi blo treba preuredit/naredit custom downpipe in seveda zamenjat elektroniko, da bi blo tole zares izkori??eno.

Je pa tuki res fajn skrit pol?ek pod kolektorjem :ninja::policaj:

miataviperfinal.png

"It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Res preseneti ves ta navor..lih zdj k je treba v 6ki ma?ino menjat me je kr zamikal, ampak so to zaenkrat lahk sam sanje :D

miataviperfinal.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

To se strinjam, ampak js niti ne govorim o splo?nih zadevah, so to zgolj moji primeri in moje izku?ne s 1. Generacijo za ostale boste pa drugi ugotovil kaj se kej bol spla?a :P

miataviperfinal.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Pelko v?eraj povedal, da je zaribana glavna gred in bi blo treba narazen vse dat, jo zravnat zbrusit,pomenjat kar je za pomenjat spodaj,zravn je ?e veriga raztegnjena in pride nova 300?, hkrati bi blo treba menjat ?e batne obro?ke in teflone ter seveda dihtngo in to vse popravlat bi pa bla ?ebularna d.o.o :D

miataviperfinal.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Pri dizlu vsaj pride? do velikega servisa. Bencinca ?e prej menja?... :jezicek:

Seveda ne pride? do njega ker ga zarad verige niti nima :D

Ko ?e ravno omenjate primerjavo med benz in dizl, je zanimivo, da je imel Viper ?e oboje v lasti (identi?no generacijo 6-ke), pa mu o?itno tale sedanja pridobitev bolj ustreza. Ostalih vas pa ni prav veliko, ki ste imeli v lasti oboje (vsaj ne iste generacije avta). :harhar:

Bo dr?al,pa da se ne govori samo o velikem servisu, npr. ?e menjava vztrajnika ki je nekak standard pri premogovniku pride dost dra?i kot menjava CELE bencinske ma?ine :)

No ampak zdj ni ve? kej velik filozofirat,glavn da bo spet hmal zoomzoomanje.

miataviperfinal.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

kva pa je motorju?

Vsega skup je kr dost, kaj vse to?no mi more doktor ?e javt, ampak ?e re?e da se bolj spla?a druzga dobit in zamenjat ?e neki pove.

Sm pa ?e najdu enga dost ugodno in grem jutr iskat, cena vsega skup bo pa ?e zmer manj?a od velkega servisa pri dizlu, tko da me premogovniki ?e zmer prov n? ne interesirajo :D

miataviperfinal.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Direkt za rojstni dan izvedel, da bo potrebna menjava motorja pri 6ki :danzoman:

Tko da bo dons kr veselo, ?e ne druzga z iskanjem 2.3i mopeda  :ninja:

miataviperfinal.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sicer se na posnetku res mal te?ko vid to?no hitrost, ampak najbr? je v ?karje prehiteval tovornjak, nato nahitro zavil pred njega in se ustra?il, da ga bi odneslo s ceste na desno zato pa potem prehitro zavil v levo in ga je samo ?e nekontrolirano neslo ?ez nasprotni pas (mehekavto.press & strah, ki ga povzro?i hitri nagib vozila, da bi te vrglo s ceste/ovinka). No, pa seveda je imela neprilagojena hitrost tud prste vmes :)

my 2c

miataviperfinal.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

No, po novem sm pa ?e stric in s tem se je kon?alo leto?nje ?irjenje familije. Tim je dobil bratranca Marka, narazen pa sta to?no 10 tednov, kar pomen da jima ne uide skupinsko razgrajanje  :aaaaa: 

miataviperfinal.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.