1000? Good choice, za sabo imam 1700km pa sem ko ro?ica, umrl bom pa do jutri v kravati s powerpointom, komaj ?akam da spet gas domov.....vsaj ??ije zunaj za zado??enje morale.
A se sam vozi? ali v dvoje? Moja je prvi? ?la z mano do Rovinja ta vikend, imel sem stuff za na pot cca 40kg....in strom 650 je bil premalo.... zame samega
1000 je ja. Sam ni moj je od brata. Upam da mi ga bo posodu za kako turo.
Eden tistih profesorjev matematike, ki radi izjavljajo:
Le Bog zna za 5, jaz znam za 4, vi pa v najbolj?em primeru lahko dobite 3.... se je odlo?il presenetiti svoje u?ence z nalogo, ki gre takole:
Predstavljajte si, da ste skupaj s ?e 25 timi potniki v avtobusu, ki vozi s hitrostjo 60 km/h v smeri jugozahoda, temperatura je +20 stopinj C, obcesti te?e potok v katerem je voda s temperaturo +14 stopinj C, ?oferju manjkata dva sprednja zoba. Sobota je...
Koliko let imam?
V razredu zavlada ti?ina. Profesor se zmagoslavno re?i. Janezek dvigne dva prsta, profesor pa cini?no: No, Janezek?
"Stari ste 44 let!"
"Bravo! Kako si pa pri?el do tega?"
"Enostavno: Pri nas imamo soseda Mihca, ki mu je 22 let, in zanj trdijo, da je na pol idiot."
Ob ?tirih popoldne bil z motorjem v LJ- v BTC-ju. Bil sem sam v majici in kratkih hla?ah pa sem bil bist moker - pomoje je blo bliz 40 od samga asfalta. ?e pr nas v "hribih" je 34°C
No frajer ti dam 4 mesce neprekinjenga bruhanja, 240 ur v slu?bi na mesec, pa mojga ?efa, pa da te vidm kam bo? ti pisal, ?e bo? sploh ?e sposoben kam kej napisat. Si za?
Ammm.... nism mislu n? slabga s tem, ampak sm hotu tko mal na hec obrnt. Pa zgleda da ni uspel. Se opravi?ujem
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
?e zdru?mo teme:Post a recent shot of your car, Jamralnik in Kaj ste pa danes naredili na va?i mazdi dobimo tole
Na kraju zlo?ina pa jst in ?elezen stebri?ek!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani