Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano

?e zdru?mo teme:Post a recent shot of your car, Jamralnik in Kaj ste pa danes naredili na va?i mazdi dobimo tole :vskalo::vskalo::vskalo::vskalo::vskalo:

Na kraju zlo?ina pa jst in ?elezen stebri?ek!

post-563-1347793025_thumb.jpg

28811_2.png

l.jpg.png28811_2.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

1000? Good choice, za sabo imam 1700km pa sem ko ro?ica, umrl bom pa do jutri v kravati s powerpointom, komaj ?akam da spet gas domov.....vsaj ??ije zunaj za zado??enje morale.

A se sam vozi? ali v dvoje? Moja je prvi? ?la z mano do Rovinja ta vikend, imel sem stuff za na pot cca 40kg....in strom 650 je bil premalo.... <_< zame samega :jupiii:

1000 je ja. Sam ni moj :( je od brata. Upam da mi ga bo posodu za kako turo.

28811_2.png

l.jpg.png28811_2.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Mazda je v?asih res delala kvalitetne avte. Ampak se spra?ujete kako to pa?e v jamralnik :D

Kot sm ?e zadni? pisu sem dal prednjo masko peskat in barvat. In? Krom na maski je tok kvalitetn in trd da se ne da speskat :vskalo:

No ja, verjetn bo mojster zmogu, sam neki je jamru da v precej dolgem cajtu naredu sam par cemtimetrov :angry2:

28811_2.png

l.jpg.png28811_2.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Eden tistih profesorjev matematike, ki radi izjavljajo:

Le Bog zna za 5, jaz znam za 4, vi pa v najbolj?em primeru lahko dobite 3.... se je odlo?il presenetiti svoje u?ence z nalogo, ki gre takole:

Predstavljajte si, da ste skupaj s ?e 25 timi potniki v avtobusu, ki vozi s hitrostjo 60 km/h v smeri jugozahoda, temperatura je +20 stopinj C, obcesti te?e potok v katerem je voda s temperaturo +14 stopinj C, ?oferju manjkata dva sprednja zoba. Sobota je...

Koliko let imam?

V razredu zavlada ti?ina. Profesor se zmagoslavno re?i. Janezek dvigne dva prsta, profesor pa cini?no: No, Janezek?

"Stari ste 44 let!"

"Bravo! Kako si pa pri?el do tega?"

"Enostavno: Pri nas imamo soseda Mihca, ki mu je 22 let, in zanj trdijo, da je na pol idiot."

28811_2.png

l.jpg.png28811_2.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Ob ?tirih popoldne bil z motorjem v LJ- v BTC-ju. Bil sem sam v majici in kratkih hla?ah pa sem bil bist moker - pomoje je blo bliz 40 od samga asfalta. ?e pr nas v "hribih" je 34°C :(

28811_2.png

l.jpg.png28811_2.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

No frajer ti dam 4 mesce neprekinjenga bruhanja, 240 ur v slu?bi na mesec, pa mojga ?efa, pa da te vidm kam bo? ti pisal, ?e bo? sploh ?e sposoben kam kej napisat. Si za?

Ammm.... nism mislu n? slabga s tem, ampak sm hotu tko mal na hec obrnt. Pa zgleda da ni uspel. Se opravi?ujem :unsure:

28811_2.png

l.jpg.png28811_2.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Allyssa, a se men sam zdi, al ti pi?e? sam v "jamralniku"? :ne vem:

Pod nujno rabi? enga ljubimca, da te vsaj enkrat na teden mal pocrkla pa bo kak?en "post" pol tud v "pohvalite se" :hohoho::jezicek:

28811_2.png

l.jpg.png28811_2.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO KOTIČEK
Napisano

ZZR-i so itak vedno bli lepi. ......

..... Sicer pa 1200... :prstgor:

1200 mi pa ni ve? v?e? zarad prednjih lu?i.

Sploh pa ne bom prodajal. Sem ?e hotu staro za staro, pa so mi sam 500? ponudil za mojga :vskalo::vskalo::vskalo:

28811_2.png

l.jpg.png28811_2.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO KOTIČEK
Napisano

ZZR :ljubezen::ljubezen::ljubezen:

Tud men je bil zmeri najlep?i. :jupiii: Sicer sem imel v planu nabavt 1100, pa takrat ni blo n? tacga. Pa je 600 ?ist dost. ?e tle ne izkoristm vsega :D:D

28811_2.png

l.jpg.png28811_2.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.