Gustav, sem kar v dokaj?nji meri tvoj somi?ljenik, naj se pa? folk prilagodi prevladujo?i kulturi oz. posamezni dr?avi, ker druga?e bi jih jaz izoliral. In potem ?e v?asih v javnosti izjavijo, da si ne upajo govoriti svojega jezika. Ma lepo vas prosim, kaj ste s hru?ke padli, pa pristali direktno na glavo, ne me fakat!
O bog in ti dela? v sodstvu ?e prav razumem kot nek nepristranski faktor. jaoj.
Jap LJ in okolica je zadnje dni obup od megle...folk pa prav tako,scene tak?ne da joj, sploh vsak dan vidim zjutraj vsaj 2 CE-table, ko v gu?vi razkazujeta tiste svoje faking meglenke (zadnje). kot da ho?ejo pokazat da jih ima tud njihov avto (dan, in vidljivost vsaj 500m), predve?erajn?njim zjutraj ena s KR table bremza na 60 km/h z vsemi meglenkami kar jih avto premoe, ko iz obvoznice na izvozni pas zavija, za mano pa ?lepar komaj zabremzal, ona pa imela ?etvorno varnostno, in seveda sem se pribli?al na rit, da me ne zgazi rumunski kamionđija, pa za?ne ona neki mahat, sam pol je dobila duplo nazaj z rokami,faki?i in vsem light showom kar ga imam spredaj na avtu...?us babji, ?lovk ?e v miru na ?iht ne more pridt.
Ma to sam gazi drugi? , pa ?e te vpra?a ?e nis vidu rde?ih meglenk sam re?e? da te je ko bika udarl na rde?o
?e spet jaz . Pri naslovu teme: "A ma kdo iz LJ ?piralco" sem prvo pomislil na tisto ?piralo kot kontracepcijsko sredstvo. A to je zdej nova moda na forumu da se pi?ejo dvoumni posti?
V?eraj testiral kako je z do?ivljensko satisfakcijo v lidlu in vra?ilom. Po 10 dnevih to ni mogo?e za izdelke ki imajo omejeno grarancijo. Lahko pa vrne? obleke po npr 2 letih ?e ima? orginal embala?o in ra?un. ?e bi mel kake kvalitne izdelke bi ?el nabavt na lizing...
JJ & Company so se lepo zmenili, ?eprav se koljejo (Virant, ?erjav), Ne glede na to ali SDS zmaga z 20% ali 50% bo imela enako ?tevilo sede?ev, s tem bi bila pahor in Zoki mo?nej?a v opoziciji, z virantom in ?erjavom pa ravno prav dodatnih stol?kov pobere, da ni treba Kahlu dajat ministstev.....
Sam ko gledam tele butare na soo?anjih, vzamem nazaj marsikatero besedo proti Pahorju, ?lovek samo pirhov nima, to je velik problem.....sam sem ?e v tistem velikem procentu neopredeljenih....
Tudi jaz tko pravim premal jajc. Ko je fliknu Kahla bi mogu ?e unadva klovna pol pa ?e svojo tajnico pa bi mu folk sam kimal, tko pa.....
Jankovi? je reku da ne bo razprodaju merkatorja. Jan?a se je buhu za tiste 2 dl morja, vse kar je slovenskega bi pa razprodal.
Zamrznil bo projekt NUK in Akademije.
V svojih vrstah ima Cukjatija in Simonitija. Ne vem a sploh morm ?e kej drugega napisat. ?koda cajta in besed.
samo ?akam da jan?a objavi da bo naredil novo funkcijo "Eternal President of the Republic"
Eh tle se pa moti?. Cuki gre v penzion . O Simonitiju pa ne bi sploh, ker sem nesre?no zgodovino ?tudiral. Pa nikol mi ni blo jasn kako ma lah tolk umirjeno ?eno
Seveda lahko samo odvisno kdaj si ga vzel, pred leti ko je bil visoki Euribor, okoli 5,2% so bili ni?ji pribitki, tudi po 1,5% in sedaj ko je euribor okoli 1,5% ne bo? za kredit te?ko kje dobil tak?en pribitek kot prej (razen kak?ne akcije oz. pri nas pasivne hi?e, energetsko var?ne obnove ipd.).
No jaz sem ga vzl lani, mam pa zdaj mal komplicirano v slu?bi u koprski so pa zelo nefleksibilni, Je pa ?e ?talaker grem s pogodbe za nedolo?en ?as na pogodbo za dolo?en ?as, pa v uradni verziji na ni?jo pla?o.
Kredit je pa stanovanjski oz za investicijo + povrnitev vlaganj. Ga je pa ostal ?e slaba 4 leta. Teoreti?no mal ?pekuliram kako bi morda kaj zamenjal sam vem da bo te?ka . ?e tam si mi na ta kredit obsesli american exprss pa var?evanje za froca. Ob menjavi bi me verjetno ?akalo isto me pa vsaj teoreti?no zanima ali se lahko ven zma?e? pa si morda celo kaj zni?a? vpla?ila...
Pa brez unih pasivnih in eko jajc
Lahko tud na zs kak pameten namig ?e nis glik kak IT-jevc tam
Kok pa jaz te?ko poslu?am na?ega (wannabe) bodo?ega premjeja, kak naglas ima, ko pravi ĆAPAC (kdor je iz biv?e YU nimam ni? proti, ampak ta osebek se vendar kandidira za prvega mo?a Rep. SLO), ne me fakat, halo!
P.S. - Mo?no pa, da je za jezik trdoglav kakor jeklo (ne morem trdit za zihr) ampak Sloven?tina mu ni lih najmo?nej?a stran-a. :ne vem:
P.S.2, ?akam zdej da uleti Boss, kot zagovornik!
Kako se verjetno s tabo strinja vsaj 20% ameri?anov glede unga ?rngaa na vodilnem polo?aju. Je pa res da teko?e govori amri?ki. Al pa uni ?udaki iz Peruja ko so mel japonca(Fujimori) za predsednika mislm ?tala totalna. Bol da pride po?ten dalen?ek pa bu. Da ne bo nesporazuma zame sta glih tam neke kar se ti?e po?tenosti, s tem da je treba Zokiju priznat da je iz nekako enakovrednih trgovcev v socializmu uspel narest Mercator ostalih pa prakti?no ni ve?( seveda ima pri tem morda ve?je zasluge prej?nji generalni Kazimir).
Ma ko si ?e re?em spet ni nobenga pametnga za volit in ne bom ?el me taki komentarji prav spravjo da zarad "inata" je treba it, da mi nau una grimasa razlagala kot 4 leta nazaj kako mora zamenjat vse, ker so pa? bili politi?no nastavljeni on pa bo postavil stokovnjake.
In se spet spomnim na veseli ?as strokovnjakov, ko sempred 12 leti delal na po?ti pa sta pri?la direktor Telekoma Marjan Podobnik in generalna po?te Ribi?eva na ogled.(Pa da ne bo kdo reku da je bil pokojni Bajuk takrat gazda, ker kdor to verjame ne dojema veli?ine JJ)Res strokovnjaka, sploh ?e ma? to smolo da si leta 90 kot ?tudent mel priliko na Radiu ?tudent videt stokovnjaka preden je ratal politik kao je razlagal da sekajo gozdove pred volitvami, da kradejo kmetom.... No njiju dveh ve? ni tale je pa neuni?tiv. Edini normalni minister iz njegove vlade se mi je zdel ?erjav, sam ne vem zakaj ni un dars bolj stisnu. Cagav na isto foro kot Pahor ko ne zna po?it s kladvom pa re?t my way or fuck off. To Janez in Zoki znata.
Mah in vsaki? ko re?em da ne bom ve? trzal na te politi?ne in se pol z mladoletniki ki imajo volilno pravico 5 let me kdo zjebe z najbolj butastim komentarjem sploh u stilu ni? nimam proti unim sam prvi pa res ne more bit. Kam gre? pol npr. saj bejba je v redu sam ne morem met ?ensko za ?efa. Ve? po svoje bi rad vidu ker bo tko kot si reku verjetno JJ prvi kako bo tokrat speljal pokojninsko reformo. Pred tremi leti ko je bila famozna gospodarska rast bi bilo toliko la?je zdaj ko bo nujno me prav zanima kaj bo naumil za rajo10+100+1000+10000+100000 brezposelnih. Za ?asa prej?nje vlade mu je ratal zao?trit pogoje pa je blo manj brezposelnih . No zadnji? je ?e reku da ma plan da gospodarstvo v naslednjih 5 letih fak zakaj 5 a zato ker bo ?e konc mandata.
Ve? rabli bi enga kriznega kot je bil Markovi? na hiter stabilizacija sam takih ni ve? sami flanca?i.
Mogu?e bo pa zoki res najbolje na kraju.
Ok za pomiritev ?ivcev grem zdaj Dexterja pogledat. Letos ma enga flanca?a ki ga more ugonobit
Ve? dejavnikov vpliva na obrestno mero: kaj daje? v zavarovanje, koliko je lastnih sredstev, kaj in kje se kupuje, kak?en je procent zavarovanja, ter seveda kak?en dohodek ima? kar vpliva tudi na dobo kredita. Smo pa zelo usmerjeni na eko zadeve, tako da se da dobiti dober kredit ?e npr. kupuje? monta?no hi?o, oz. dela? adaptacijo skladno z energetsko var?nimi smernicami ipd. Je pa tudi odvisno od svetovalca. Je bil pa en ?as ko smo res imeli dosti visoke (lahko da glih tisti ?as ko si ti iskal financiranje), potem so pa spustili. Pri nas je tako da v primeru ?e ne vzame? trr-ja ima? 0,3% vi?ji pribitek (je pa tako da za 3,99eur na mesec ima? vse polo?nice zastonj, bankomati zastonj, elektornsko ban?ni?tvo zastonj ipd. ipd.), kot sem pa ?e omenil je pa trenutno akcija do konca leta v novi PE, da ima 5 let vse brezpla?no v kolikor prenese? poslovanje (prihrani? kar nekaj v teh letih, vsak eur se pozna). Dvigov se v EU ne pla?a, na hrav?kem je pa cca. 1,6eur dvig, je do kar nekaj tiso? eur taka cena. Pri nas je ?ivljenjsko preko WIENER, ima? lahko izklju?no smrt pa ?e v osnovi je zelo visoko zavarovanje, to mislim da ima Wiener edini v SLO. ...pa ni neumna zadeva, v kolikor vzema? kredit, ker ?e se ti nedaj bo?e najhuj?e priperti, se pa? kredit iz tega popla?a, tako da svojci ne prevzamejo dolga. Sami nimamo veliko bankomatov, dvigi so tako ali tako brezpla?ni tudi v slo. Pri kreditih je vedno iti najbolje od banke do banke, vsake toliko ?asa kak?ne naredijo ornk akcijo, predkratkim je bil zelo popularen BKS, bo pa sedaj ?e te?je in krediti bodo dra?ji, to je dejstvo, banke so sedaj bolj usmerjene v depozite,...v glavnem, drugo leto bo pestro na finan?nem trgu v svetu, po mojem mnenju bomo dosegli dno, potem pa bomo vidli kako pa kaj bo......
Ah nisva se razumela- ?e ?e ima? kredit na obstoje?i banki, ali ga lahko k vam prenese? pod bolj?imi pogoji..
Jaz sem z NLB presedlal na Unicredit, po dveh letih in pol sem ?e vedno navdu?en nad njimi (kakor ?e par mojih kolegov, ki so ?li v isto smer)!
Hm a niso tam ukinli brezpa?en dvig
Jaz sem pa besen kot ris... najprej nase, ker kupujem v ?tali imenovani Harvey Norman in kot drugo, ker sem se nategnil in sem prepozno opazil, da ni slovenska roba, ?eprav je bilo ime programa zvenelo zelo doma?e.
V glavnem, ko bom pri volji bom napisal celo kalvarijo, ker takih ?alabajzerjev pa ?e ne - grem jutri osebno do njih (mislim, da ?e peti?) in imam po?asi ob?utek, da se bom spozabil in jih poslal v 3pm in vse skupaj predal na tr?no in?pekcijo, ker jih imam res polhn organ.
Hehe sodelavec je tam kupu lcd pol se je pa 3 mesce jajcal glede enih motenj pa menjave pa merjenj tko da sre?no..
Dvomim.... ko sem jaz puf iskal so mel najvi?je obresti od vseh slo bank, to je blo leto nazaj, lahk pa da se je kej spremenil.....
Poanta je v temu da ?e gre? k drugi banki vzame? nek njihov ?mensi ra?un za 7 evrov na mesec pa miljon kartic pa 1 ?ivljensko ti izpla?ajo kredit in ti ga tu ponudijo pod bolj?imi pogoji. Ma pa sparkasse fajn ko ne pl?a? dvigov na bankomatu nikjer v EU ?e se ne motim. Vse ostalo so nijanse in svetovalec, ki lahko dela 100 % za banko ali pa ti gree malo nasproti. Me bo Grega popravu ?e se motim. Pri meni na koprski je ?e bilo tako. Edini problem je ker nimajo bankomatov nikjer.
Tega skiminga je ogromno, videvam posredno vsakodnevno...zato tudi vedno zakrij tipkovnico z roko ko tipka?. Je pa res sranje ?e ima? vse na trr-ju, zato pa prid k nam na Sparkasse, ima? ?e bonus ra?un zastonj, ki je malenkost bolje obrestovan, denar pa vedno na razpolago, se pa tega ra?una ne vidi na bankomatu...pa? si v elektornski banki prenakazuje? (seveda zastonj) in ima? na trr pa? kolikor rabi? oz. neko normalno cifro....pa zdej ?e pride? v novo PE ima? vse kar je mo?no đabe 5 let od pla?evanja polo?nic,vodenja ipd. ipd., sam pla?o mor? prenest.
A kredit tud kaj ugodnej?i nardite ?e prinese? pla?o
Kak?ni nateguni so tej trgovci in uvozniki..Ko smo kupovali pralni stroj smo se odlo?ili za tega,ki ga imamo(hoover) prav zaradi 5 letne garancije.In smo ?li domov zadovoljni,da imamo tak pralni stroj.
Pazi zdaj to-ko se nam je pokvaril po dveh letih in treh mesecih in smo veselo poklicali servis,je ta vpra?al,ali smo ob nakupu poslali pismo na firmo,ki te stroje uva?a. ...ker druga?e je garancija samo 24 mesecev.Tega nam ni rekel ob nakupu nih?e in seveda tega pisma nismo poslali,kakor tudi ne moja mama,ki ima istega in je tudi ve? kot 24 mesecev od nakupa,kakor tudi ne kolega,ki ima iste znamke stroj.
Zdej pa povejte vi,?e ni to nategovanje po dolgem in po?ez strank?Nikjer namre? ni navedeno,da bi to morali poslati v 24 mesecih od nakupa,ampak je to uvozniku kao jasno,da tako mora bit.Obna?ali so se skrajno nesramno in "nakur?eno".Vsem je verjetno jasno,da je to zadnji stroj te znamke in verjetno tudi mojih kolegov.
Slab glas gre v deveto vas.Đabe ogla?evanja in prilizovanje prodajalcev.
Probaj drugi? Etis. Tam sem jaz kupil Gorenje in je bila garancija 5+1 leto dodatno.
Ko nam je zarad kamna odletu grelc po 2 letih ring, prletu mojster zamenu, zraven napizdu ?eno zakaj uporablja kalgon ?e mamo 6 let garancije. Grelc bojo menal ?e naslednja 4 leta - v tem ?asu nakupovanja calgona je isti zagon denarja kakor nakup novega ?ez 4 leta. Go gorenje + Etis. Hoover je bil pa v?as marka. Mi smo mel en karirast sesalc ko je delal ?e takrat ko smo ga upokojil, ker nisi ve? vre? dubu za oldtimerja. Zdaj je pa to verjetno ?ingu gang proizvodnja
V nedeljo vsi doma? Vpra?aj trgovce,koliko je veljal tisti referendum.
Referendumov je tudi v ?vici cel vagon,pa gre demokracija naprej.
Referendumi se pojavijo ve?inoma takrat,ko z predlogi ni nih?e (razen predlagatelja) zadovoljen.
?e naredi? v redu zakone (in jih seveda spo?tuje? kot v civiliziranih dru?bah),za njimi ni potrebe.
V enem sestanku ali dveh se dogovori?.?e se pa poskusi? zmuzniti mimo(kot so to po?eli do sedaj tri leta) pa fa?e? referendum.
zadnja tri leta
Ve?ina-ponavadi pride 20% ljudi. Ve?ino referendumov je spro?il JJ v tej dr?avi se pravi je on ve?ina.
Zakaj vpra?aj trgovce, JJ je sforsiral naj narod pove ali si ?eli met rgovine ob nedeljah zaprtre. Ve?ina od tistih 27% (jih je blo okoli 60 posto se pravi cca 14%volilnih upravi?encev)je rekla da si ?eli met zaprte trgovine. Pa se ni zgodilo ni?. No potem je JJ pri?el na oblast in ukazal zaprtje trgovin-japajade. Ve? prometa ve? davkov ve?ji budget- ve?ja provizija.
Jaz ti verjamem da je to ve?ina, vglavnem pa: kot zadnja tri leta.....
PS. sem ugotovu da se moram posut s pepelom tudi LDS in SD sta predlagala referendum o RTV-ju, ostale si pa lahko pobrska vsak sam koliko jih je direktno predlagala SDS
Zdele za?nemo z inventuro v skladi??u. ?loveku ?ist pobere voljo. Vsak let sem v tej jebeni komisiji. Pri cca. 200 glavah ?vine, bi ?lovek rekel, da me bojo enkrat presko?li.
Pa glede tega ka?lja bom mogu k dohtarju, tole me ?e par tednov zajebava.
Jaz bi ?el takoj na tvojem mestu. Cca 10 let nazaj sem jaz nekaj slabo prebolu, pa sm ka?ljal 3 mesce. Efekt na koncu je da si brez glasu in sam ?e ?epeta?. U naslednjih treh mescih potem kon?al na Golniku in bil gor 2 tedna. Najbolj prijazni doktorji v slo pa ?e kje sicer, sam ne bi ?el ve? tja . Ka?ljal uradno cca 9 mescev. Jaz se ne bi zajebaval, ker lahk sfuka? glasilke pa popoka? kapilare po plu?ih pol pa kri ven leti. Its scary.
Ma ja, zdej baje ful kro?ijo neki "dvodnevni" virusi, ki ti udari zlasti na prebavne zadeve - bruhica, driska? itd.
Ploki, ?e ima? 38 vro?ine, zdej si uradno GORAK TIP!
Ne vem kaki so sam jaz sem ?e od prej?nga torka ves za?mrkan, vneti sinusi. 2 days my ass
Ja sej,..zadn? sm sre?ala biv?o sodelovko iz kresni?ke k je spet neki jamrala kok sva midve delale,..sm ji sam rekla,..sr?ka prid ti mal k nam za ka?en teden da vid? kaj se prav delat.
Zdle mamo na izmenjavi natakarje. Prvi dan so vsi pametni, drug dan jamrajo, tatret dan so pa ?e na robu ?iv?nga. Ampak k jih pa pra?a? kje bi delal pa vsi re?ejo v sla??i?arni, ker se mamo res svetovno k se tok ?tekamo.
Yavarje,,..po?ak ti mal,..ne mor? kr takoj na to, tole zdle je nejbl zabavn del,..ne sme? pozabt da je tale aktualn ?ele par dni
U kresni?ki vam pa res ni blo hudga (vsaj kelnarcam). ?e dober da sem se preselu, postajo sladoleda bi kar pogre?al. Sploh ko vidm da je blok lahko kar vila. (Da je pa Je? kitajska gostiona ratu pa sploh ne bi)
Res je,samo potem nastane ena velika kolobocija;jaz imam predlog,jaz sem proti,dajmo na glasovanje,
ne moremo,nas ni dovolj,tisti okoljevarstvenik v sosedovi ulici je tudi proti in bo naredil referendum,
po enem letu se dobimo in ne vemo ve?,zakaj se sploh gre.In jovo na novo-tako je delovalo oz.ni delovalo ni? zadnja tri leta.
Mislim,da to ?e par let delajo in se pa? prilagodi?.
Zanimivo da omenja? razli?na mnenja pa potem referendume. Kadar je bil JJ v opiziciji, je pra rad posegal po tem instrumentu ?iroke ljudske volje. In ja potem po enem letu res ne ve? kje si. Recimo veliki met SDS referendum o zaprtju trgovin ob nedeljah je uspel. Zato ob nedeljah vsi uglavnem pre?ivimo ?as z dru?ino in v cerkvi ane. Ampak tko kot pravi? ?e ni mo?nega vodje potem se zmer najde kak kreten pa ho?e referendum..........
?uden ko je bil on na oblasti jih splooh ni bilo tako veliko
menda je bolj?i airflow... pa da se oprat, ni ga treba menjat.
jaz bom tud dal tega na xedos ko bom menjal.
ne vem ?e so KN kaj bolj?i sam verjem ko vidi? da uno olje ko je za namakat da pride mim unih ?i?k tud kaj na drugo stran, hitr pol novvga kupi? po cca 34-40 km. no ja vsaj dobrih 10 let nazaj je bilo pri meni tako
Ne me jebat,..dvakrat sm bla na razgovoru,..pa ?e pol me je klicaru dokler mi ni film po?u in sm ga med vrsticam dokaj vljudno poslala v pm.
Druga? pa da mal pojamram,..u?er sm bla frej zard razgovora do kerga ni pr?lo,..pa me je klicu tip nasledn dan ko je dobu moj mail,..da je ?ist navdu?en in da kdaj lahko pridem na razgovor,..pa sm pa? rekla da sm khm dokaj zasedena in sva se zmenila za u?er.
No pol k sm se pelala dam me je klicu sodelovc, da so ful v gu?vi in sm ?la v slu?bo do pol treh, pa sm mogla vn sko?t in sm pr?la ob 4h nazaj in smo delal do 9h. Naredl se je ?ez 80 tort pa ?ez 100 monoporcijskih, pa makroni pa zavitek pa panna cotte,..pustmo detajle, uglavn zgubo mamo a ne?
Dons sva se s sodelovcem ful po?la, in je dejansko pr?la njegova punca iz kranja ga v ?ivo skurcat, da se mi more opravi?t, tko da sva se pol po eni uri pa pol kuhanja mule pobotala in smo delal do 7h. Pol smo ?li pa proslavit k smo tko zgodej kon?al. In nas je moj "back up" povabu na en kozar?k,..tko da se je mal zavlekl in sm itak domov pr?la ob devetih. Umes nama je ratal sklent dogovor o tem da on rab in?trukcije iz organizacije v zameno pa dobim in?trukcije iz poznavanja vin,..aja pa on pride delat v sla??i?arno js morm it pa delat v ?ank,..to bo ?e zanimivo (aja mal sm temo zgre?ila,..ampak kaj nej re?em nism navajena pit )
Aja pa ?e ful sm se spekla na trapasti re?etki v trapasti pe?ici k sm pladenj porinla v pe?ico in mam zdj mehur?ke in boli Aja pa ?e ?ef me skoz tepe
Pol itak ne razumem sam zgubo je pa ?ist jasen da mate, ?e tolk tort delate v 2 ?ihtih namest u enem
Sam mislu da mam jaz job u kurcu k smo skoz s pla?o odzadi sam ko tvoje preberem vidim da sem na po?itnicah
Kaka drogica? ni? ni bilo nikjer dokazano. Ravno toliko kot za patrijo. Veliko dima ognja pa ne dost da bi se ti mehur naredu.
Ko bi ljudje ?e enkrat nehali obra?at te tra?e pa bi vzeli v roke prora?une, primerjali stanje zunanjega gospodarstva, demografije, odhodkov in dohodkov.
tk pa sam afera tu afera tam pizda materna ono ovo tretje. brezveze.
Narod si kuje usodo sam, ?e smo vsi tok tr?eni, da bomo po vseh pizdarijah SPLOH ?E ?LI VOLIT nam itak ni pomo?i. ?e kdo napi?e kej pametnega je itak dr?avni sovra?nik pa nevem ka bla bla bla, zraven se pa ne zavedamo da nas vsi nategujejo na SUHO v rit.
NE RABIMO POLITI?NEGA PROGRAMA, POTREBUJEMO FINAN?NI NA?RT ZA NASLEDNJA 4 LETA. In moj glas dobi tisti ki bo ponudil to. ostali lahk drkajo, ker fukali me ne bojo
Ma za drogo je rekla kazala bez dokaza, za patrijo so pa dokazi druga?e se jih ne bi posku?alo izlo?iti. To meni pomeni razli?no. Je velik bol kriva za un najem stavbe, ?e ga pa vle?e je pa to njen problem.
Evo tovari? Jan?a ti ponuja program 10+100 .
Moj skromni komentar, po 100 dnevih sem 10+ 100%prepri?an da ne bo kaj posebnega. Aja sem ene 30 dni bo porabu, da bo zamenjal vse ki mu niso v?e?. seveda ejga ?e zmaga ane.
Pizda sam ne more iz komunjarske ko?e 5letke pa 10letke plansko gospodarstvo. Starej?i s foruma bojo ?e vedel kaj je to, tamlaj?i si pa loh poguglate.
Kot komercalist v na?i firmi sam naklada kaj vse bi lahk komu prodal, pol ko pa kaj nardi pa kako se zdaj to ne da, pa jaz sem mislu saj bote neki zgruntal, lej tle mate pogodbo pa nekij naredte. Ko pri Virantu ko Pezdir pred kamero na A5 format ra?una budget dr?ave fak- me je prec spomnlo na film Dave, ko zamenjani predsednik pokli?e frenda u Belo hi?o pa ?ez no? oklestita prora?un za ne vem koliko miljonov. Tam je blo sme?no tle pa sploh ne vem kaj bi reku.
No u SDS majo bolj lepo re?itev- nardi? slabo banko tja grejo slabe re?i dobre ostanejo. Ko demos slabih 20 let nazaj ej LB je ful zapufana- naredmo NLB pufi ostanejo na stari LB in nikome ni?ta.
Moj komentar da ?e vedno ?akam kaj res novga sam naj res ne bo to glih Manca Ko?ir
Povej ti meni raj?i nekaj drugega, ?e te morda mika da spomladi kupimo CAI za na?e GT-jke. Klopko mi je prakti?no prikazal da je kar konkretna razlika v odzivnosti motorja, stro?ek pa komaj nekaj ?ez 100 ?! To bi potem pomenilo (teoreti?nih) nekih 180 konji?kov na 2.3 klasik motorju, kar ni slabo!
Jaz sem ?e mal starej?i gospod, ki pa je teoreti?no za neumnosti. Bom pa po?teno priznal da ne vem kaj to?no je CAI. Svoje cajte sem na turbo volva?u mel KN filter in ?e je to kak podoben ?morn pa de je pol skoz potrebno nastavljat regulacijo zraka (vsaj na volvaku je bilo tako), pol mi je nezanimivo. Pol si raj omislim webasto za zimsko radost.
Gledam pa dans pri Zokiju se pa po?as olo? prebeglic kopi?. Sploh ne vem zakaj te ljudi sprejema ala aktualne prebeglike od SD ki so prej?nji teden dokon?no povedal kar jih ?e 3 leta ti??i pa une iz Lipe ali SNS, sam ?e ?akam da kresalka k njemu prestop al pa Kacin pa bo res najbolj?i kom?o ko vsacga na kavo povab
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
O bog in ti dela? v sodstvu ?e prav razumem kot nek nepristranski faktor. jaoj.
Evo en link do vzornika in ?e enega somi?ljenika:
http://sl.wikipedia.org/wiki/Anders_Behring_Breivik
Povezava za deljenje
Deli na druge strani