Zamenjal letne/zimske na Mazdi in Fordu...sem že objavil,kako mi je dvigalka od Mazde super...kavelj v vrtalnik in gas😁.
A sem že dva kavlja (vijak-kavelj) zvil...pač ni za to....
In glej-glej...v kompletu Mazde kavelj/ročka...in sem samo na koncu odrezal zapognjen ploščati konec (kao mini pajserček...ker butelj bo to rabil za gumo z feltne dobiti🤣)....v vrtalnik in gre gor in dol k raketa😁
Ti raje komentiraj o Fapih in Tamićih.😉 Debato o zavarovalnicah prepusti tistim, ki to obvladajo.
Ekonomija je španska vas zate.
Nikjer ne piše, da bo to obvezno. To bo sedaj postalo "dodatno zavarovanje", ker bo nesposobna ZZZS uničila še tisto malo javnega zdravstva, ki ga jebostalo. Sicer je pa vedno bilo in bo, kdor ima denar bo dovro poskrbljeno zanj. 😉
Ja. Res je, da jem z leseno zlico. Zavedaj se pa, da vem, koliko je ena plus ena. Ti verjetno tudi. Verjameš, kar hočeš verjeti, ne pa dejstva. Če še ne veš, je dejstvo, da denar človeka pokvar. Če ga imaš, seveda. Ne vem, zakaj TI ne zrihtaš tega ubogega zdravstva. Ti nabijaš tu gostilniške debate. Tak ti povem. Ni interesa zrihtat, ker potem posamezniki ne bodo več imeli koristi. Taki so vsi politiki in strici iz ozadja. Razlika je le v tem, kako dolgo so pri koritu.
Malo sem zašel iz teme. Se opravičujem.
Bom še kaj o tebi napisal. Ukvarjaj se raje z brenkanjem. V politiki je kot v brenkanju. Vsak misli da zna. Dejstvo pa je, da tisti, ki zna ni v politiki, pri brenkanju pa uspe na višjem nivoju...kar pomeni, da je poznan več kot 500 metrov od odra...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Kakor je zadnja stranica poklofana, so že testiral pri tebi...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani