Sj bi si rd najdu dobr ?iht, sam na?alost dans najdt dobro slu?bo je prakti?no nemogo?e, pa ?e sam IV stopnjo izobrazbe mam. Sj so rekl da naj januarja pri?akujem klic, sam pa? 2 mesca nam brez ?ihta. So pa ns use "tanove" vn zmetal, ostali so na dopustu. Dela usega skp 12 ljudi od mislm da 45 redno zaposlenih.
Pa? tako politiko zaposlovanja majo, sam enkrat jim bo pa zmankal folka za nategvt, ker to je zdj ?e mislm da 6 leto k uzamejo not recmo 20 ljudi, ?ez par mescov pa use vn zme?ejo. Folk govori okol, pa ?e ?ef sam je poudaru da ve da enkrat bo pa? nemogo?e dobit tok ljudi k jih rabjo, sploh pa da recmo znajo delat.
No ja, sj bo bol? praujo
POZOR!
Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
uaa hudo...dej me zanima kaksne slike dela, dej kako prilep
Slike so fenomenalne, sicer mam do zdj sam 2 slikane z 1MP, bom pa probu ?e s 5MP. Pa Marko bi mi lah mal pomagu nastavitve na?telat, ker enostavno pojma nimam kaj so
Bom dau zve?er slike gor oz. mal kasnej.
POZOR!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Sj bi si rd najdu dobr ?iht, sam na?alost dans najdt dobro slu?bo je prakti?no nemogo?e, pa ?e sam IV stopnjo izobrazbe mam. Sj so rekl da naj januarja pri?akujem klic, sam pa? 2 mesca nam brez ?ihta. So pa ns use "tanove" vn zmetal, ostali so na dopustu. Dela usega skp 12 ljudi od mislm da 45 redno zaposlenih.
Pa? tako politiko zaposlovanja majo, sam enkrat jim bo pa zmankal folka za nategvt, ker to je zdj ?e mislm da 6 leto k uzamejo not recmo 20 ljudi, ?ez par mescov pa use vn zme?ejo. Folk govori okol, pa ?e ?ef sam je poudaru da ve da enkrat bo pa? nemogo?e dobit tok ljudi k jih rabjo, sploh pa da recmo znajo delat.
No ja, sj bo bol? praujo
POZOR!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani