Pri zadnjem glasovanju v parlamentu je bil kriv za neuspešno glasovanje golobovega poslanca "kozmičen dež". 😄😄 Naslednji je na vrsti "kozmičen sneg", saj se bliža zima. Nato pride na vrsto "komičen nateg".
To ti priznam, tle so ga ustrelil. Pa tudi to z glasovanjem je bilo malo sumljivo, že skoraj na nivoju SDS for. Sam Jajo ima tam svoje ovčke porihtane, tam ni demokracije 🙂
Zakaj pa NSI ne obkrožite desničarji? Sej oni so edini pravi svečkarji 🙂
Pa zgledajo malo bolj umirjena desna varianta.
Vi tu razlagate kot da je samo Janša problem v SDSu. Bodimo realni, da niti Tanko, Grims, Godec, Jeraj, Mahnič, Černač, Hojs niso ravno gladki v glavi. Ampak taki itak privabljajo volilce ala. Alex. Kdor je bil normalen se jih je gestapo že losal 😇
V nedavnih katastrofalnih poplavah v pokrajini Toscana v Italiji.,(Površina:22.985 km² malo večja kot Slovenija, prebivalcev ima 3,7 miljonov) je bilo 8 mrtvih, 400 kmetij je totalno uničenih, 4500 hiš in stanovanj prav tako, kakor tudi 54 mostov. Dokončna ocena škode je 400 mio€.
Naši vrli golobnjakovi kekci so pa tako čez prst ocenili, da bo škoda 10 milijard. 🤔
V Italiji donirajo ljudje prostovoljno, ni nikakršnih prisilnih"prostovoljnih donacij". Primerjava vse pove. 😉
Jaz sem doniral za Slovenijo, pa me ni nihče prisilil.
Lepo da tudi v nezgodi iščeš neke svoje patetične razloge za kurcanje.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
To ti priznam, tle so ga ustrelil. Pa tudi to z glasovanjem je bilo malo sumljivo, že skoraj na nivoju SDS for. Sam Jajo ima tam svoje ovčke porihtane, tam ni demokracije 🙂
Povezava za deljenje
Deli na druge strani