Skoči na vsebino
Mobilna telefonija
Napisano
pred 1 uro je Jest napisal:

Jaz dobim enega S22 ;) …. Sem imel vceraj sreco in sem bil izzreban v nagradni igri novega ponudnika re:do ;) Pa bomo potem videli, kako se obnese… 

In tako boš lahko še vročega dal dalje 🙂 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 11 urami je sportman333 napisal:

Ima nastavek za tablico, ne rabiš tv spredaj....je pa tako, za moje pojme, ce teces tega ne rabis😉....to je kot zunaj gledam mularijo z vsemi zvocniki, gsm in slusalkami med tekom...kr neki....jah sem old school

Ja, + hervis moda pa to si še pozabu 😆

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
pred 58 minutami je Janez007 napisal:

Sam nisem nikoli uporabljal te vrste "iznajdljivosti" oz. lukenj v zakonu:)

Vrtec ima določeno ceno na otroka. Fiksno. Potem so pa socialne olajšave, ki jih glede na premoženjski status krije občina, v občino pa denar pride od občanov (menda že čez pol dohodnine gre občinam, potem glavarina in državnega proračuna, NUSZ, davek od premoženja, ..). Torej gre za to, da se eni občani znajdejo na račun drugih občanov - slednji zaradi prvih plačujejo še več. 😥

Hvala enako, pa nisem imel še leasinga, če že sem vzel kredit. Tko da, k je bil mali v vrtcu, je bil avto moj in mi je šel v premoženje.

pred 16 urami je Bini napisal:

Evo ga, včeraj sem pa opravil izpit iz "curling-a"..... :bravo:

IMG_20230224_234251.jpg

IMG_20230224_221852.jpg

IMG_20230224_203059.jpg

IMG_20230224_202953.jpg

Čestitke. 👏 Kaj to pomeni, da si opravil izpit? Kaj zdaj, si lahko trener, lahko tekmuješ....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano (urejeno)
pred 21 urami je Janez007 napisal:

Naš Clio, ki bo kmalu dopolnil 12 let, je pri prevoženih 17.274 km naredil tehničnega. Mehanik je po pregledu izjavil"avto je kot nov". :)

image.png

image.png

Se mu že vidi, da je kot nov. 👍Pri teh kilometrih že en more biti drugače 😀

pred 16 urami je FuManchu napisal:

Raje vozim star avto, kot novega na fafing, lizing, pušing 🤣

A ni boljš lizing, al pa k mazda ne vem če še ima, brezobrestno financiranje 🙂 

pred 15 urami je skritikrt napisal:

Saj to je OK...sam eni grejo čez meje "svoje denarnice",sam da kupi "BMW",in tud če v bistvu ne segne tisti fafing,pušing al "poriving"...in nima ne za servise,ne za pnevmatike,...samo osnovno zavarovanje...in nima,da bi otroku kupil nove copate za v vrtec al pa šolo🥺...

Pa tega ni malo🙄

Ja ogromno je takih, morš vedeti, kje so tvoje zmožnosti. A ni neko zlato pravilo, da moraš kupit avto do vrednosti tvoje letne plače 😊

Popravljeno od MazdaBoy

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
pred 5 minutami je TBA napisal:

haha, to sploh ne :D zanima me kaj bojo vse najdl

😆kako to misliš? Sej nimajo kaj najti, avto je nov, olje, filtri, 200€ s popustom pa roka. 😉 Javi pol, kak je šlo 🙂 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
pred 54 minutami je TBA napisal:

Ja

Aha, pol ni skrbi, da ti ne bi fajn zrihtal. Super. 👍

Pred eno uro je scania napisal:

Z dijaki smo predelali ohišje avtomatskega menjalnika in wandlerja v umivalnik. 

IMG_20230224_103241.jpg

IMG_20230224_103237.jpg

Lepo 👍

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
pred 2 urama je skritikrt napisal:

Ne,ne...sem že pisal,da mi je dokaj vseeno za porabo,ker sem bolj "živ voznik"...samo toliko,da vidim,kaj je možno...pa še to k je bilo iz ljubljane grede še znosno na AC,izven naselja pa tudi...nazajgrede pa "vse mrtvo"...torej sem lahko vozil "po svoje"....čim manj zaviranj,cim manj gasa,in vseeno dokaj hitra vožnja...čez naselja malenkost nad omejitvijo,izven naselja malenkost pod omejitvijo...ovinki mogoče malce prehitro peljani,da čim več kinetike sabo odneseš itd...pač vse z ciljem čim manjse porabe.

Da bi pa nonstop talo peljal...mi je prevelik uzitek vožnja z avtom,da bi se kaj takega lahko zgodilo😂

Kako to, da si se navdušil za cx-5 oz. SUV, da nisi kak drug avto vzel, kak "dirkašk" športnik? 👍

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano
pred 28 minutami je Bini napisal:

Res je na sliki prazna skodelica ampak ne kave....😁😉

Kapučino pol, naj ti bo 😛

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.