jo?ee jajce bo? za?el nest pa ?ivkat pa klun bo? dobo ni? huj?ga
jz pa naj pojamram da mam kolokviij danes ob 10.30... dr?te pestii ker ?e nardim ni treba na izpit ki je te?ji... en predmet sm ?e z 9 pospravil pa enga z 10
Sanjal sem, da sem imel RX-7 FC pri bajti (rumena, ?eprav je bila malo vesoljska ). Ravno notr sem se usedel in zazvoni budilka, juhu, ponedeljek, in je nisem niti v sanjah peljal.
tak se je men zgodilo z 787b... obrnem klju? in ?ujem " where is the love, where is the love, people killing people dieing...." damn pa zagledam strop moje sobe namest lu?ke v mazdi...
Z labijem sva dognala da lahko da ni moj stil vo?nje kriv... ko sem omenil cukanje mu je bilo takoj jasno da je avto nekaj kriv...
v?eraj se peljem in ho?em prehitet traktor pa avto zamori v 3 prestavi in ?ane cukat ko nor, lu?ka STOP se pri?ge pol pa ?ez 5s normalno vse spet... ajaaa saj je reno to je normalno
Jokam da ma 1.2 16V clio porabo 8.3L... Pa sm mel izven mestno vo?no po 20km v eno smer brez semaforjev 90 omejitev... nii? prehitevanja, naglega speljevanja... var?noo.. KAO...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
If in doubt, flat out...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani