Danes smo pa zgodaj za?eli dan. Najprej se je mo? stisnil k meni in dobrih 15 minut "parkiraval v gara?o". Saj ne, da ni pasalo, a komaj sva dobro kon?ala, se je oglasil najmanj?i. Ga podojim in ko je zaspal, sli?im tretjega, da se joka. O?itno je nekaj sanjal. Ga potola?im in umirim in zdaj je zaspal. Jaz pa zdaj ne vem, kaj naj. ?ez 40 minut moram zbuditi prva dva, da gresta v ?olo in vrtec. Za spat premalo ?asa, za ?akat predolgo, za karkoli delat prezgodaj. Ni?, vseeno grem v posteljo malo se ?e k mo?u stisnit in podremat za pol urce...
Sem poročena že devetnajst let, poleg tega imam šest otrok. Ne moreš me prestrašiti, niti presenetiti, niti šokirati...
?el mo?ek s tretjim otrokom v Gorico z mojim avtom: zavarovanje, registracija,... In je dobil nek kupon za brezpla?no pranje avta. In odpeljal avto ?e v pralnico in malemu razlagal, da gre avto v pralni stroj, da ga operejo. Potem sta gledala ?e druge avtomobile, ki so jih prali v avtopralnici.
Prideta domov in mo?, da zamoti otroka, mu naredi papirnat avijon?ek. In se je mali z njim igral do ve?era. Zve?er umijem vse ?tiri otroke in jih pospravim spat in naba?em pralni stroj do konca in dam prat ?ehto. Zdaj pa odprem stroj in so po vseh oblekah ko??ki papirja.
In zdaj se spomnim, da je mali "priletel" v kopalnico s tistim papirnatim avijon?kom, ko pa ga je mo? nesel v posteljo, zagotovo ni imel avijon?ka s seboj. In tudi v kopalnici ni avijon?ka. Mali pa je razlagal, da bo on tudi avijon?ek peljal v pralni stroj, da ga operejo.
Kak?ne ideje dobi mo?ek in kaj mi u?i otroke! Mar bi mu lepo razlo?il, da je avtopralnica. Ne! On razlaga malemu, da je to pralni stroj za avte. Otrokom pa pri njihovi domi?ljiji sploh ni treba veliko. In kaj naj zdaj z vsemi popapirjenimi cotami? In ko??ki papirja so tudi po celem pralnem stroju!
Zdaj grem po sekiro in spat. In lahko se zgodi, da se zjutraj zbudim kot vdova...
Sem poročena že devetnajst let, poleg tega imam šest otrok. Ne moreš me prestrašiti, niti presenetiti, niti šokirati...
Polna luna in sneg. Pa je zunaj zelo svetlo. In mi prikolovrati sine, da se je ?e naspal in ?e gre lahko na dvori??e se sankat. Ob petih zjutraj! No, sva se zmenila, da bo gledal na ra?unalniku DVD - risanko Strela McQueen, jaz pa grem ?e malo dremat, dokler ne bo ?as, da gresta starej?a dva v ?olo in vrtec.
Blondinko na izvozu avtoceste ustavi cestninski nadzornik: ?Gospa, brez vinjete pa ne smete na avtocesto.? ?To vi mislite. Tudi brez vozni?ke ne bi smela, pa vseeno gre.?
?Pono?i sem imela neverjetno resni?ne sanje.?
?Kaj je bilo?? ?Sanjala sem, da sem brez prebite pare.? ?In kaj je bilo potem?? ?Zbudila sem se in vse je bilo res!?
Lahko pa, da si imel sne?en oklep na odbija?u, pa je ubla?ilo udarec. Mo?u se je enkrat na ?ipa toliko snega nabilo spredaj, da je skoraj zakuhal. ?ip, ne mo?...
Bili pridni in ?e danes postavili smrekici - eno v otro?ko sobo, eno v dnevno sobo. Tista v otro?ki ima za okraske bombone, navezane na veje. Je pa zanimivo, da ko podiramo smrekico, so na njej samo papir?ki. In nih?e ne ve, kam so izginili bomboni. Bo treba raziskat ta misterij...
Telekom kon?no uredil linijo. ?eprav je mo? v?eraj nekoga skoraj z lopato pretepel. In ko sem ga zadr?ala, se je vsedel v avto in zaparkiral, da Telekomovec ni mogel oditi. Potem so se klicali po telefonu in je pri?la ekipa GVOja in je mo? spravil na cesto ?e enega starega fiata, da je zaprl ?e njih. Potem so imeli spet telefoniado in sta pri?la ?e neka dva ?efa, pa je mo? poklical soseda, da je pri?el s traktorjem in zaprl ?e tista dva. No, po prihodu policije so se "sporazumno dogovorili", da so pri?li ?e eni od GVOja, se takoj lotili linije in jo uredili, mo? pa je takoj odmaknil vsa vozila - tudi sosedov traktor.
V glavnem: zdaj je linija urejena.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Dobro jutro.
No, vsaj otroci so razglasili jutro, ?eprav je zame ?e no?...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani