Skoči na vsebino
Kava
Napisano

Prva letošnja službena.

IMG20220102070235_00.jpg

pred 10 urami je Boss napisal:

Lepo, ampak te moram razočarat - v Lj smo imeli cel popoldan lep sonček. 🤪

Ob 8h ko sem šel iz lj,ni bilo sonca :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
pred 11 minutami je Bini napisal:

Vse čestitke tebi in kolesom,ki te vozijo po luknjastih cestah,kolovozih in brezpotjih.....:jupiii:

Ps; pazi na kolena.....😉

Hvala,hvala ... Koleno se je 2leti nazaj začelo oglašati. Od takrat naprej zelo malo laufam in se je zadeva sama sanirala po dveh mesecih . Trkam po lesu:)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Par dni nazaj izpolnil svoj kolesarski cilj za letos (preseči lansko kilometrino ), kar se mi glede na septembrski padec zdi super :)

Par dni nazaj prav tako sprejel izziv "festive500"; prekolesariti 500km od 24.12.do 31.12. ter danes z boljso polovico odnesel  donacijo v zavetišče Gmajnice (baje jim primanjkuje predvsem mačje hrane). 

Zdaj pa na kostanj v center 😎

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano
pred 11 minutami je Alex napisal:

Ampak vreme si pa imel svetovno. 🙄

Hja.... Bilo je topleje kot v lj :) v lj nebi niti kilometra naredil, tako pa jih je bilo slabih 100:) okoli 10stopinj in nič dežja, le oblaki povsod.

IMG20211226120812_00.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Filmi
Napisano

Ja,meni je fajn film. Jaz sem ga kot mulc gledal v kinu (je bilo treba naredit vtis na takratno simpatijo 😂), potem je pa postal stalnica  v teh dneh. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
pred 10 minutami je Alex napisal:

Nič... Še pri hoji imam težave, če hodim več kot kak kilometer. 

:( Drzim pesti,da se hitro pozdravi. Športne poškodbe so hudič,ker človek ne more delati tistega v čemer uživa.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
pred 4 minutami je Alex napisal:

Srečen ti. Jaz sem si pred tremi tedni poškodoval mečno mišico med tekom od takrat   ni teka. 🙄

Huh.... Škoda. Plavanje pride v poštev?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Še jutri in petek na šiht, potem pa dopust. Izkoristil vavčerje in 2tedna nazaj kupil 3mesecno karto za fitnes, danes pa še 5kart za Vogel (tnx babici,da mi je odstopila svoje vavčerje 😂). 

Pa itak ravnokar padel kufe na Šmarni :)

IMG20211222143943_00.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano
pred 4 urami je g.Wankel napisal:

Ne vem, deluje mi k da še nikoli nisi vidu tazga manevra in kako se je takrat vodstvo odločilo :)

Hm, meni se ne zdi,da je bil Max tam že v vodstvu in da je Lewis spet povedel zaradi sekanja šikane. Max je zelo,zelo optimistično priletel in šel na vse ali nič. Ce bi bilo obratno,bi znalo počiti. Daj si predstavljaj, da bi včeraj Lewis potem moral spustiti Maxa. 

To smo že milijonkrat rekli; težava so sodobne steze, ki dovoljujejo vožnjo izven nje. In če bi včeraj Lewis ne šel izven steze in bi oba odstopila; bi bil tudi kreg. Če bi Lewis dobil kazen; kreg. Vedno nekomu nebi bilo prav. Ob vseh manevrih OBEH zadnje čase, je bilo tole še zelo nedolžno in meni se zdi čisto fer,da niso nikomur dali kazni, sploh ker je bilo na samem začetku in s(m)o verjetno vsi predvidevali,da bo kmalu še bolj počilo. 

Saj veš kako je; hočemo imeti boj in ne vmešavanje FIE. Ja,dokler ni na škodi nekdo za koga navijamo:)

Nikoli ne bo povsem enako za vs. Letos je bila težava "zgolj"ta,da ne samo,da je FIA prevečkrat pogledala stran ,ampak je očitno prekršila lastna pravila.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano
pred 10 minutami je g.Wankel napisal:

To da zaostali za krog prehitijo SC ni obveza. Direktor dirke se lahko odloči za to ali pa ne.

Definitivno bi se pa lahko Redbull pritožil na to, da je Hamilton sekal ovinek in ni dobil kazni.

Ok,ampak ko se direktor dirke odloči , da lahko zaostali za krog prehitijo SC , se SC ne sme umakniti na koncu istega kroga,ne? 

Kar se tiče sekanja ovinka s strani HAM... Ja,ampak saj kaj drugega mu ni preostalo. Max mu ni pustil prostora. Pa nisem čisto prepričan,da je bil ovinek tam že Maxov. Je pa res,da je Lewis tam pridobil kakšno sekundo . Zdaj... Da mu vrne mesto? Zakaj že? Saj Max nikoli ni prišel pred Lewisa tam. Je pa res, da bi Lewis lahko vsaj malo manj očitno sekal šikano. Kakšni stožci tam (ali mivka) bi poskrbeli,da se nebi na polno odpeljal čez....

Tukaj je itak en kup "če-jev", nikoli ne bo fer za vse. Je pa res,da se je FIA letos čisto preveč in predvsem preveč labilno vmešavala s svojimi odločitvami. In dejstvo je ,da je Max super shendlal pritisk in glede na kar nekaj smole letos, mu jaz privoščim naslov. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Hm,ne maram Lewisa in sem mnenja,da si je Max letos bolj zaslužil naslov,ampak jebemu da podpiram in razumem pritozbo Mercedesa. Če je pravilo,da gre SC v bokse ob koncu naslednjega kroga, po tem ko zaostali za krog prehitijo SC,potem naj bo tako. Tu je vodstvo dirke ali povsem zajebalo in spregledalo lastna pravila ali pa na silo izsilili buren zaključek dirke. 

Saj če bi bila obrnjena situacija,bi se pa RBR pritožil. Vsi smo vedeli,da bo na koncu dirke nekdo imel nos do tal. Tokrat sta vsaj oba dirkaca imela minimalno masla na glavi.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.