@Boss, pomoje smo naredili tudi Slovenci zdajle neke pizdarije na Dunaju, ko so bili menda celo policisti po?kodovani, saj so "navija?i" zaustavljali promet na cestah.
Ok, v tem primeru ni Dunaj, nego BE?
Gremo nazaj na temo; moja napoveda za finale je Francija proti Angliji 2:1, ?eprav bi tam raje videl Belgijo, da osvoji prvi naslov.
HRvati pa kot je Jures napisal, doslej niso pokazali nekih prese?kov, ker Argentino so nabasili na njenem verjetno zgodovinskem dnu, kasneje pa po krompirjasti loteriji izlo?ili Dance in Ruse, to je pa tudi vse kar se je doslej zgodilo. Z Islandci je bilo pa tako-tako, ampak ok, z drugo ekipo HR.
Je pa sicer ?ogobrc ena ?portnih iger, kjer ne zmaga nujno favorit in nekdo lahko napada 90 minut, padajo vratnice in pre?ke ter vse ostalo, nekdo drugi zadene "gol z ritjo", potem pa se zapre ter tak?na tekma kon?a z izidom 1:0.
V Hr?kolandiji je ?e itak obsedno stanje in ni glih prijetno biti zdaj dol na dopustu. Vem kako je izgledal na Evropskem Prvenstvu in takrat hvala bogu so hitr pu?nil proti lepemu z ekipo. Potem se je vse skupaj umirilo in je bil dopust spet prijeten.
Neki je ?portna navijanje, njihova varianta je totalna vzvi?enost in pretiravanje. Ne gre pa posplo?evati, ker ne velja za vse.
Hamiltonov pesimizem in jokanje me sploh ne presene?a ve?
Ja prov nek depresivc je o?itno, bi rabu kak?nega strokovnjaka, da ga malo dvigne, ker na ta na?in se mu ne pi?e dobro (v primeru neuspeha je Vettel bistveno bolj ?porten poba). Na ?tartu pa je verjetno podlegu pritisku in takrat se je sranje za?elo. Danes brez varnostnih avtov najbr? ne bi bil vi?je kot 4. ali 5. Eh ?koda, ker danes je bila zmaga na dosegu, ampak zmeraj obstaja ?E.
Letos imajo HR izjemno prilo?nost, ker ?e bi se oni proti finalu bli?ali po tadrugi veji, dvomim da bi pri?li med 4, vsaj sode? po prikazanem proti Dancem in Rusom.
Hahaha...zgleda, da je ?arec pri?el v politiko direkt iz Alan Forda...KOPIRANO... ?Cimeroti? je bil znan po svojih sme?nih izjavah, ki smo se jim veliko nasmejali. Ampak izgleda, da bo dobil konkurenco kar v bodo?em predsedniku vlade, ?eprav ta komaj za?enja politi?no kariero,? je zapisal.
Zbral je naslednje ?umotvore?:
?Na?i kandidati so novi obrazi. Razen tistih, ki so znani.?
??est popravnih izpitov je dokaz, da napake popravljam.?
??akalne vrste se zmanj?ujejo tako, da ugotovi?, kaj so dopustne in kaj nedopustne ?akalne vrste.?
?Sestanki so dobrodo?li, ?e kaj prinesejo.?
?Ministri morajo med seboj tako sodelovati, da sodelujejo.?
?La?je bi odgovarjal na vpra?anja o programu LM?, ?e bi bila vpra?anja hipoteti?na.?
?Spremeniti je treba marsikaj in to je dovolj konkreten odgovor.?
?Koalicija bo, ko bo, ?e ne, je pa ne bo.?
?Nisem ne optimist in ne pesimist. Sem realist, ker realno gledano ne vem, kaj bo.?
?Za?asni predsednik dr?avnega zbora res ne obstaja, a mi smo se tako zmenili, da obstaja.?
?Kdor bo izvoljen za predsednika dr?avnega zbora, bo predsednik dr?avnega zbora in nih?e drug.?
??e gre? po neki cesti, pa je zaprta, gre? pa? po drugi.
Kak?ne mo?nosti oz. domet pripisujete ju?nim sosedom?
Zaenkrat imajo sre?o in so po la?ji poti usmerjeni proti polfinalu oz. finalu; na drugi veji pa Belgija, Brazilija, Francija in Urugvaj, ki bi jih pohrustali.
Danes neuspe?no napadel makadamski klanec proti Sv. Primo?u (zgre?il primerno pot za kolo in bo po?akal do drugi?) in to po najve?ji vro?ini (odli?na strategija, hehe). Sem pa potem eni mladenki pomagal iskat psa (beli volk) in je vsaj to uspelo, ker je bila ?e precej obupana.
Francozi so v?eraj res bili samozavestni in kot nekateri pi?ejo; imajo razli?ne programe u?inkovitosti, da se prilagodijo nasprotniku in ga premagajo, tako v?eraj od 1:2 do 4:2 v par minutah, no kasneje potem pa? 4:3
Vsaki? ko pridem v domovino je nekdo drug te?je zbolel in zdej ena teta (tamlaj?a sestra od mat, niti 49 stara) zaradi klopa v grozljivo slabem stanju. Pa ful fajn oseba, res dobrodu?na. Upam, da bo ?lo
Ma nisem ?elel komplicirati, ko sem bil na Nizozemskem to kokr ni bilo mo?no.
Aja ko sem omenil izpisek z bankomat je to pomenilo precej listov papirja in sem jo vpra?al teto zakaj to rabim in ne pogleda ona v comp, ni znala pojasniti. Heh o?itno niti sami ne vedo.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Gremo Belgija, premagajte favorita!
Aja, tole je bila tista politi?na polomija na Dunaju in ?e nekateri zapleti (vir je njihov ?asopis HR);
https://www.index.hr/vijesti/clanak/hrvati-u-becu-slavili-uz-ustaske-simbole-i-desnicu-u-zraku-austrijanci-zgrozeni/2009874.aspx
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani