Tako, da tisti, ki ste (smo) zanj bi bilo dobro, da izvolimo tudi njegovo listo, ?e ho?emo da bo efekt in ne da bomo naslednje ?tiri leta gledali ribarijo v mestnem svetu.
Jap tak?ne te?ave ima sedanji in (upam) bodo?i morav?ki ?upan. Presenetljivo je bil pred dvema letoma izvoljen ker je ?la prej?nja ?upanja v Bruselj (evroposlanka) ?esar pa konkurenca ne more sprejeti in no?e sodelovati z njim. Kakr?enkoli ?e tako dober predlog bo dal ga bodo svetniki spljuvali samo zato ker je ?lan SDja svetniki pa od NSi-ja. Vrhunec debilizma morav?kih svetnikov je pa to, da je ?upan ?e pol leta prosil jih naj vendar podprejo gradnjo najsodobnej?ega doma za ostarele pri nas ampak ne. ?e jim je zadevo ?e tako lepo predstavil so bili proti. In kaj izjavi svetnica iz vrst SLSa v soboto na javni predstavitvi v kulturnem domu? Da ni res, da so nasprotovali le niso vedel kak?no pot bi izbrali ampak, da je ugotovila, da je ta pot le prava. ?e dobro, da se je spomnila en teden pred volitvami.
A veste kaka je razlika, ko urinirata belc pa ?rnc?
Ni velike razlike. Belc ga otrese, ko kon?a, ?rnc pa ga obrca...
Ta je res huda!
Par basni:
Je medved praznoval rojstni dan! Povabi vso kraljestvo ?ivali. Opozori jih, da bo prebutal vsakega s svojim ti?em, ki mu bo prinesel (zanj) nespodobno darilo ... In zabava se za?ne. Pride lisica in mu prinese TV, medved je vesel! Pride konj in mu prinese pralni stroj, medved je vesel! Pride zaj?ek in mu prinese koren?k ... medved popizdi in ga nabuta s ti?em! zaj?ek se vmes smeje ... medved se ustavi in ga vpra?a: "Zakaj se smeje??". zaj?ek mu odgovori:" Zato k tm prhaja je?, k ti hru?ko nos
Bik stoji na travniku poleg avtoceste, obkro?en s kravami in ?ve?i travo ter ponosno dviguje glavo. Na drugi strani ceste stoji zaj?ek, se nenadoma zapodi proti travniku ?ez cesto, vendar ga povozi avto. Bik se zare?i:
"Tako velika u?esa ima? pa ne sli?i? avtomobila!"
zaj?ek s skrajnimi napori dvigne glavico in re?e biku:
"Ti ima? pa tako velika jajca, krave ti mora oploditi pa veterinar!"
medved dobi od gozdarja 100 gramov najbolse trave in povab zajcka k seb da pac sprobata robo.... in pride zajcek do medveda in medved zvije prvi joint. Ko ga skadita vprasa medved zajcka:" ej stari, a kej cuts??" zajck mu odgovori da ne. medvedu se zdi to cudn sej je ze on mal zadet ampak kurc, medved umota se enga. ko skadita se drug joint, medved ze zadet spet vprasa zajcka:" ej stari a zdej kej cuts??" zajck spet odkima. medvedu je tole vse skupi sumljivo in si misli:" tole je mal cudn, jz sm velk pa ze zadet, zajcek pa mejhn pa se nc!!" in spet je zvil nov joint in k sta skadila tega se enga in se enga in se enga in po vsakem jointu je vprasal zajcka ce kej cut in odgovor je bil vedno isti. NIC. ko ze vse skadita pa se medved razpizdi nad zajcem:" PA ZAJCEK KAJ TI JE??? SKADILA SVA 100 GRAMOV PA SE KR NC NE CUTS. JZ SM ZADET KO KRAVA PA SM VECJI OD TEBE!!!" zajcek mu pa jezno odgovori:" PA SEJ SM TI ZE PO PRVEM JOINTU POVEDU DA NC NE CUTM. NE CUTM NOG, NE CUTM ROK....
Lisi?ka pusti v brlogu same mladi?ke in mimo brloga pride zaj?ek, ki veselo poplesuje in pravi mladi?kom: "Jaz sem va?o mamo po*uku"." Pa pride domov lisi?ka, pa ji zaj?ki povedo, kaj se je zgodilo.
Drugi dan gre lisi?ka ponovno v lov in zaj?ek zopet priskaklja in pravi lisi?jim mladi?kom: "Jaz sem pa va?o mamo po*uku." Pa se vrne lisi?ka z lova, pa vsi mladi?ki jokajo na ves glas in ji povedo kaj se je ponovno zgodilo.
In lisica si misli: "Bom ?e pokazala temu zajcu." in ga ?aka naslednji dan v brlogu in priskaklja zaj?ek, lisica pa plane za njim, tako se nekaj ?asa podita, potem pa zaj?ek plane v grmovje in lisica za njim. zaj?ek se zmuzne, lisi?ka pa se zagozdi v vejevju in ko zaj?ek to vidi, iskoristi priliko, si zaviha rokave in pravi: "Kar sem rekel sem rekel."
zaj?ek sedi na pomolu in kadi joint, no in k njemu priplava ribica in ga na?ica za en dim, ribica vle?e, vle?e tisti ?pinel, zaj?ek ji pa re?e, da ne sme takoj izdihnit, naj malo zadr?i, bo mela ve? od tega
Ribica odplava pa sre?a kita in mu za?ne razlagat zakaj ma take rde?e oke, kit celi veseli odplava do zaj?eka , ko ga pa zajc zagleda se za?ne dret...Ribicaaaaa izdihni, izdihni
zaj?ek je bil v gozdu, najve?ji pretepa?. Vse povrsti je tepel in vsi so se ga bali, najbolj pa medved. In tako zaj?ek vzganja teror po gozdu, dokler ni blo vse po njegovem. Najraje je tepel medveda, ker je
bil pa? najve?ji... In vedno je stopil do njega in mu rekel; "Kje mas kapo?" Meved; "Nimam je, kaj si naj za?nem z kapo?" BUMF, ?e dobi po nosu... In tole tako traja in traja... Zajec ve? ni vedel kaj si naj ?e
zmisli in stopi do lisice, ki je veljala za najbolj pametno. "Lisica, povej kaj naj ?e vprasam medveda, pa? da ga bom lahko tepel tako kot ponavadi?" "Poglej zaj?ek; "Re?i mu, ?e ima cigaret, ?e ti da enega, ga natepi ker ni dal cele ?katle, ?e ti da celo ?katlo, ga natepi, ker ni dal samo cigareta." zaj?ek; "kaj pa ?e mi ponudi oboje?"
Mu re?i za ogen, ?e da ?ibico ga natepi, ker ni dal v?igalnika in obratno... (medved pa je vseskupaj poslusal) Zajec cel vesel, da bo spet tepel medveda priskaklja do njegovega brloga; "Medved, daj mi cigaret!" Medved mu ponudi v eni ?api cigaret v drugi celo ?katlico. zaj?ek cel ?iv?en; "Ogen!!" Medved spet v eni ?api ?ibice v drugi v?igalnik...
zaj?ek ?isto ?iv?no; "Kje ma? kapo?" BUMF!"
ridrvi lisica z novim kawasakijem mimo zajca, ki je tisti dan popil ?e gajbo piva. Pa ji re?e:
"Vau, lisica, kak?en stroj! Od kod ti denar?"
"?para?, nalaga? in lahko zapravlja?."
Pride naslednji mesec mimo v mercedesu, zajec popil ?e nekaj sto gajb in ponovi vpra?anje:
"Od kod ti toliko denarja?"
"?para? - kupi?."
Nekega popoldneva lisica lo??i mercedesa in kawasakija, ko na njenem dvori??u pristane letalo, iz njega pa stopi zajec. Pa ga vpra?a:
Srednje?olski profesorji so zakon! Jaz sem imel enega Hrvata Mili?a Sikirico. Nekaj njegovih misli o ?ivljenju in zavedanju:
-Kaj je a se boji?, a se boji?, nić se bojat saj ne bo odletelo! (ko je prikazoval centrifugalno silo in sem se ustra?il, ko je zavrtel klju?e proti meni. Ki so kasneje res odleteli proti meni..
-Perko zate bi blo bolje, da se izpi?e?, ne trudi se tukaj ker dela? same stro?ke svom star?om. Poglej, tut smetarji ?ivijo. (je izjavil mojemu so?olcu, ki je fasal cvek, pa mu je dal za zgled smetarje, ki so takrat pobirali smeti)
-Vidite, dobi? 1, 1 in 2 je to ?e vedno 1. Dobi? 2, 1, 1 je to 1. Dobi? 1, 2, 1 je to 1. Dobi? 1, 1, 3 je to ?e vedno 1 ker se ti je tista 3 ponesrećila. Zato tisto trojko lahko kar prećrtamo. (o sistemu ocenjevanja v posamezni konferenci)
-Fantje test je bio sestavljen iz prej?njega pa so ?e vedno same enke. (o na?ih ocenah, ko smo popravljali test, pa ?e res je bilo tako ?alostno )
-Kad sam bio ?tudent in sem delal u tvornici Rade Konćar je bio tam edan fant. ?el je tja notri kjer je bilo nevarno zarad elektrike pa se je samo zablisikalo pa je pado po tleh. A imeo je srećo je pre?iveo ker je imel gumijaste ?korne ki so ga re?le. ?koda ga blo, bio dobar fant. (o tem, da je elektrika edina kurba ?enskega spola, ki se ne pusti ?latat)
-S takimi ocenami vsi boste padli! Zakaj? Ker niste genijalci, da bi popravili tako slabe ocene. (o tem, da nimamo ?ans narediti letnik)
-V?asih se je med vojno zgodlo, da so vojaki pre?iveli padec iz sestreljenega avijona. Eni so padli na breg al pa na meke veje, te so pa zman?ale udarac, da so vojaki lahko pre?iveli. (o tem, da se da padec iz vi?ine da pre?iveti s pomo?jo fizike)
Saj tile Musical Youth imajo pa dober komad: Pass The Dutchie. Ampak v na?i materin??ini jim ne gre tako dobro. Saj vsi pravijo, da je Sloven??ina zelo smotan jezik. Neko? je menda nekdo predlagal tujcu naj se raje ukvarja s ?im la?jim in produktivnej?im kot je u?enje Slove??ine. :S
To je en film, risanka ko Symona ?e kar par mesecov skoz zaposljuje, sploh ni? drugega no?e delat
Je pa to o za?etkih driftanja in t.i. Touge
Najprej je bil Manga potem risanka in zdaj film! SPloh ne gre za za?etke driftanja tukaj, ker ti segajo dlje v zgodovino kot le nekaj let. Gre se o enem fanti?ku, ki vbistvu ni ?elel nikoli biti dirka? saj je bila hitra vo?nja njemu "vsiljena" in v njej ni videl ni? zabavnega. Od svojega 15ega leta je moral za o?eta preva?ati tofuje preko prelaza Akina. In do takrat, ko je dobil izpit je bil ?enatreniran kot norc samo ni o tem nikomur povedal, ker je bilo to zanj vsakdanje. No in po spletu naklu?ij potem postane v bistvu najhitrej?i touge dirka?. Downhill dirke so zakon! Sliko tega Takumija vidi? v mojem avatarju. Sama serija pa velja kar za kultno ?tiri sezone ?teje pa par celove?ercev (v bistvu je to tudi 3. sezona). Zadnji pa je film. 4. stage je pomagal posneti in prikazati tehnike sam drift king Keichi Tsuchiya - upam, da sem prav napisal (JA MARKO, TOLIKO DA VE?!!), vozil je avte za demonstracijo, posneli so zvoke vseh pravih avtov itd... V glavnem dobra zadeva ampak, ?e se je loti? gledati se jo spla?a od 1. stagea. Po ene 5ih delih postane? odvisen od naslednjega dela saj so ponavadi dirke med dvema deloma. Za?ne se proti koncu enega dela, ko postane napeto pa si mora? ogledati naslednji del. Sledi spet zgodba in potem spet dirka....
Aja in ne zaposljuje me ve?, sem ?e kon?al z matinejo. Zdaj pa spet GT4 ?pilat (ok pa spet sem za?el Final Fantasy X )
Symon ....ti zastopi? angle?ko (kaj se v nitrotu sam po angle?k pog.)
Kdaj si se pa navadu?
ma dej you stupit glista fack offf! V?eraj se sploh nisem zadnjo uro ni? pogovarjal tko so me raspizdili ne pa, da bi ?e angle?ko z njimi govoril, ?e ?e slovensko ne znajo dobro vsi.
Evo kon?no pri?el iz morja naredil veliko km in porabil ves denar.
?li sm na boli te k***c n? rezerveral tako da smo se kr lovil ampak na koncu pa je bilo vse lepo in prav.Evo pa ?e mal slikic.Poraba pa je bila neverjetnih 6.4l
Tak sistem je najbolj zanimiv! Smo ?li tudi mi na morje zadnji? tako (Fijesa pa to. )
Uro? danes sem na ?ihtu polnil emajl rde?e barve, ?e rabi? sem ga pol kile skril za stroj. Kar pojdi v oddelek pogledat okoli unega stroja za 0.75 litrske filat.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani