Men je pa vceraj na parkiriscu pred SportsDirect-om v Kranju (za Merkurjem) en bumbar pritisnil zadnji odbijac... ... Placa tam na parkingu je ogromno... samo ocitno se najdejo nesposobni spoferji ... in potem se spizdijo, kot da nic ni ... Sicer veliko res ni, je pa bil odbijac snet ob strani in popraskan zadaj... Ce je pa kaksen nosilec se pod odbijacem polomljen pa ne vem... to bodo pa potem pogledali na servisu ...
Glede na to, da grem jutri zgodaj zjutraj proti morju, sem klical zavarovalnico in so rekli, naj poklicem policijo, da naredijo zapisnik in poslikajo... Sem jih cakal dobro uro, da so prisli... poslikali, popisali vse potrebne podatke... tako, da grem lahko potem po dopustu do zavarovalnice naprej urejat...
Tole je bilo vceraj... na Ljubljanski obvoznici na Rudniku... Italijan se je ze prej meni limal na rit, pa sem se potem, ko sem sel mimo kamiona, lepo umaknil... Potem se je pa kmalu nalimal drugemu... ampak to tako blizu, da ce bi uni spredaj samo malo zmanjsal hitrost, ne bi imel niti casa reagirati ...
Tole je bilo ze ene dva tedna nazaj na poti proti Brezicam ... Nekdo je stresel nekaj prtljage po cesti... verjetno tisti proti koncu posnetka, ki vozi vzvratno na odstavnem pasu in ima trugo na strehi (predvidevam, da se mu je truga odprla) ...
Sej jest nimam teh problemov... ampak danasnja "mularija" je prakticno prikljopljena direktno na Youtube... Ce iscejo kaksno informacijo, to ne delajo preko Google-a... ampak preko Youtube-a ...
Ja sej ker frik pa si da pokuris 20gb na mesec, in to na dopustu. Meni osebno to prav pride za sluzbo. Trenutno tukaj dol sem na standby delam zjutraj in zvecer, a ko grem na plazo ali okoli so lahko kaki kriticni maili v cakanju.
Ce imas mobilni router in ene 5 vnetih mulcov, ki so prikljuceni na Youtube, se da verjetno tudi to preseci ...
V bistvu neomejeno... samo po 20GB se Mobitelovim narocnikom v omrezju Cronet (T.Mobile) zmanjsa hitrost na max. 384 kbps, Si.mobilovom pa v omrezju VIPnet na max. 64 kbps ...
Pa za Mobitelovce velja opcija od vklopa do datuma obracunskega obdobja in se ptoem samodejno podaljsa, ce je prej ne prekines, pri Si.mobilu pa od aktivacije velja 30 dni in se sama izklopi ...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Men je pa vceraj na parkiriscu pred SportsDirect-om v Kranju (za Merkurjem) en bumbar pritisnil zadnji odbijac... ... Placa tam na parkingu je ogromno... samo ocitno se najdejo nesposobni spoferji ... in potem se spizdijo, kot da nic ni ... Sicer veliko res ni, je pa bil odbijac snet ob strani in popraskan zadaj... Ce je pa kaksen nosilec se pod odbijacem polomljen pa ne vem... to bodo pa potem pogledali na servisu ...
Glede na to, da grem jutri zgodaj zjutraj proti morju, sem klical zavarovalnico in so rekli, naj poklicem policijo, da naredijo zapisnik in poslikajo... Sem jih cakal dobro uro, da so prisli... poslikali, popisali vse potrebne podatke... tako, da grem lahko potem po dopustu do zavarovalnice naprej urejat...
lp
Thomas
mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Povezava za deljenje
Deli na druge strani