Upam, da je Commerzbank najvecji shit od bank v Nemciji, ker ce ni, potem uboge stranke se slabse banke!
Sem vceraj zelel dvignit glavnino denarja na TRR in mi recejo, da je blagajna ze zaprta in naj pridem naslednji dan. (Jebala vas blagajna, nesposobnezi)!
Pridem danes, na tej blagajni neka Helga (kot iz Alo-alo), ful zviska gleda, ker vidi da nisem 'njihov', potem par minut bulji carunalnik ter kasneje mojo osebno ter bancno kartico. In to res traja, potem primerja moje podpise. (Tapravi grafolog strokovnjak)?
Aja pa se tole;
Preden sem dvignil denar, sem moral do enega bankomata, da prinesem izpisek s stanjem na TRR (ja madona kot da nima vpogleda na svojem racunalniku na osnovi moje bancne kartice)?
Ko pomislim se, da me vodenje TRR pri teh pacientih stane debelih 10? mesecno, se jih ne bo tezko odkrizati!!!
V domovini imam Unicredit v Kamniku in to je popolnoma drug nivo, usluznost na najvisjem nivoju; prides na blagajno, dvignes in nasvidenje (kadarkoli v delovnem casu)!
Danes se peljem z dokaj umirjenim tempom in mimo mene 3 priletne dame (generacija moje prednice), s pomocjo baterije. Ampak ker tega nisem vzel za osebni poraz inbker ne tekmujem prav z nikomer, sem jih zgolj prijazno pozdravil. Jah, smo si pac razlicni
Sem jo pa urezal danes kake 40km cez drn in strn od mojega Haindlfinga do letalisca MUC ter se malo po bliznjem Freisingu
Najvec tezav mi povzroca sedez, ki mi je glavna ovira za daljse voznja, saj je skrajno neudoben (s tem da nisem v obliki sinjega kita, da je v tem tezava, pac pa vsak dan kaj migam za zdravo telo).
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Vec stvari kot si morda mislis.
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani