Skoči na vsebino
ponočnjaki
Napisano

Bil pri kolegu v Mateni....o fak, iz podna mu podtalnica v klet tece v obliki gejzirja....lahko samo gleda, crpat ne more ker ni crpalke ki bi vec ven dala kot not pride (itak vse nazaj fase).

Smo mal stvari odvozili.

Ironija? Zivim 50m od sotocja save in sore ki poplavljata , 200m za elektrarno pa smo na najbolj varnem obmocju Medvod. Samo zato ker je nas breg 20m visji od desnega, in obemen reka zavije levo....tudi ca elektrarno zbije se celotno Zbiljsko zlije proti Mednem...

So pa ze vsi pripravljeni da gredo ribe pobrat med vejevje ko se bo reka umaknila. Moderna ribicija

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Ne vem malo sem zmeden, ker so za jutri razglasili rde?i alarm in mo?nost poplav ampak meni se zdi glede na vremenske karte, da bo tole problem bolj pojutri?njem.

se bojim da bo sedaj iz preventive vsak mo?nej?i de? rde?i alarm, tako kot vsaka zimska runda sibirski mraz in mo?nost ?ledu. Potem ne bo ve? mo?no lo?iti pravih nevarnosti

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Lepo v Color Medvode, pa naj ti dajo komplet nove barve za monitorje, jo nalije? zadaj skozi tiste re?e (dobi? navodila, skozi katero re?o gre katera barva) in bo spet nekaj let dober.

misli? helios.....oz, tistega ki je ?e helios kupil......

Tebe jebe kabel po moje, rukaj ga malo pa bo? videl

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

te slike so z ?estke CD143, in je popolnoma enaka situacija, kot pravi dpicul ni tako te?ko desno gumo dol in nekaj plastike, je pa seveda la?je ?e je avto dvignjen, ker dobi? ro?ico za napenjalc premikat, namre? tiste kovinske cevi so DIREKT napoto in ima? limitiran prostor

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

No, hvala, Jures, a ni potrebno. Se je oglasil napenjalec jermena za pogon alternatorja. Malo WDja, pa je petka pri?la sama domov. Zaenkrat bomo takole re?evali te?avo, dokler se vreme toliko ne umiri, da zadevo razkopljem in zamenjam. Nerodno je, ker do vsega tega pride? le od spodaj, ko sname? za??itni pokrov. Saj ve?, kje ima petka alternator in napenjalca... Jaz sicer imam kanal, nimam pa gara?e nad njim. In v de?ju in mrazu raje delam v kak?ni drugi luknji...

E sem menjal to. Gre samo za lager ki stane 3eur v napenjalcu. Ne rabis celega menjat.

In ja je jeba

Eto

http://www.mazda-si.net/topic/5436-vozilca-by-jures-m5m6-mx-5/page-21

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Ce rabita nosilce motorja mam vse 3. Senkam

Znam tud zamenjat...to pa za pivo...:)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

?enina petka ?kripnila. :(

Zdaj grem iskat, pa da ugotovim, kaj je sploh narobe. Zaenkrat vem samo to, da mo?no ?kriplje, ko za?ene motor. Sumim na alternator... In ravno zdaj, ko se je vreme skisalo, jaz pa nimam gara?e... :angry2:

Porocaj!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO KOTIČEK
Napisano

Aaa pol nisi bil v nestu

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO KOTIČEK
Napisano

V petek sem bil v Rovinju, vceraj pa v Novigradu....

v petek sem bil ob 15h v mestu za ene 2 urci.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO KOTIČEK
Napisano

Ta vikend bil 2x po istri....jures-a nikjer srecal, ceprav sem bil v Rovinju...kje se je tiscal bog ti vedi...motor na stojalo...hmmmm kje pa :) sezona se zdalec ni zakljucena...pa bolj pocasi in previdno pa bo...zaenkrat 11k km...10.000 z Versysom 1.000 pa ta vikend z novim :)

ja madoni?, zvrcn. kateri dan si bil?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Zajtrk pri 14C zunaj, pol pa kopat :):)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO KOTIČEK
Napisano

b547e418e33b0f5d19826ec0681f3b3e.jpg

5ec98c267e0f46b145557d55e1f1d99f.jpg

3 ure smo hodili, in ko so vsi, tud pes, dol padl, sem sel mal enduro...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Krompirjeve pocitnice na motorju, Rovinj 19C....oh yeah.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

No vidi?. ?e si kej ?tromarja, potem to najbr? lahko doma naredi?. Sicer pa, bo najbr? kmalu kaj takega na kakem oglasu :-)

A ma moja zadaj ledice notri?

Gta imitacija je....za luci pa ne vem poglej

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Sitnica, en rele pa zica....za tvojega, za nove pa en klik w SWu

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ugani kaj je na sliki...
Napisano

No pa uganite v kateri kraj sem se zapelju in na katero vzpetino se vzpel? :danzoman:

Lep SEATov salon :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

ravi se ne more? zanesti na to, da ?e gori lu?ka na armaturi, da ti dejansko gorijo zasen?ni ?arometi. Tak na?in delovanja je vzpostavljen z modulom,

Tole si marsovsko napisal, ker v bistvu se ti ni treba zanasat (pri tebi), ne pa da se ne mores....

Razen parkirne seveda

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO KOTIČEK
Napisano

V torek z mopedom na morje in naslednji vikend zaklju?ek po zaklju?ku po Istri, ?e kdo ?eli, z obveznim 'enduro' postankom - pivo na koncu kamenjaka.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Ufff ne vem kako naj ?e bolj razlo?im - v moji generaciji 6-ke ne glede ali gori lu?ka na armaturi ali ne, so skos pri?gane zasen?ne lu?i. Ravno tako gori ta lu?ka, ?e pri?ge? samo pozicijske lu?i brez zasen?nih ?arometov. Se pravi se ne more? zanesti na to, da ?e gori lu?ka na armaturi, da ti dejansko gorijo zasen?ni ?arometi. Tak na?in delovanja je vzpostavljen z modulom, ki ga vgrajujejo v avtomobile, ki se prodajajo v dr?avah, kjer je  DRL obvezen. V ostalih dr?avah dajo drugi modul, ki uga?a zasen?ne lu?i, ko jih ne rabi in tako je tudi pri novih modelih s to razliko, da skozi gorijo samo LED dnevne lu?i avtomatika pa samodejno vklaplja in izklaplja zasen?ne ?aromete. In ?e presedla? z avtomobila, kjer ne rabi? razmi?ljat o lu?eh v takega, kjer se ne more? ravno zanesti na avtomatiko se ti pa? lahko zgodi, da spregleda?, da kaj ne gori, ko bi moralo goret.

In potem mora? v bistvu pomislit, da je potrebno v de?ju iz AUTO preklopit na ro?no pri?gane lu?i, da delujejo.

Ampak pri tebi je druga?e, ker ne more? biti brez zasen?enih in nima veze s tem kar govorimo, razen ?e res nima? na parkirnih ali na nuli, bo? ti osvetljen kot je treba

Pri ostalih, tudi spektrovi ti pa ta lu?ka deluje skupaj z avtomatiko, ker kot prvo nima vklopljenih stalnih zasen?enih ampak jih mora? dati ali:

- ro?no

- ali na auto, da jih ob temi vklopi sam

s tem da na auto pomeni, da si brez vsega ob dnevu, zato sem jaz dodal LED, in lepo dela.

?E VEDNO pa mora? imeti v glavi da v slabem dnevnem vremenu preklopi? sam! Ker te avtomatika poleni, in ti se zana?a? in ne gleda? tiste ku lu?ke.

Je pa tukaj tudi velika krivda pri prodaji avtov, ne ne gospod, ta ima ?e vse avtomatsko ni? vam ni treba delat. Pa se kupcu zdi. zdelo se mu bo tudi ko bo pala?inka.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Moje so se ba spektrovi 6 na tvoji ta novi pa ne...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Drugace namen je pure marketing

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO KOTIČEK
Napisano

Rovinjcani ta vikend pri nas, grejo na maraton :). SM990 KTM hud bajk, vceraj naredil 30km

fe41473d8bc8eb29d18aae37ebe8d7b4.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Gre za tovarniski osebni avto pod pogoji le mansa kjer je rezultat odvisen od moci / hitrosti in tudi kolikokrat gre tankat, ker vpliva na povp hitrost. Oz manj ko zre vecja bo povprecna medtem ko 'leti' kot ostali ali celo bolje.

To dokazuje da kljub polnem gasu trosi manj je pa tu se vpliv hitrih postankov.

Nekateri tekmeci z turbinskimi in podobnimi 200-300 konjskimi avti so verjetno bolj dirkasko hitrejsi a jim je povprecno zj. Kak postanek ali dva vec.

Kar pomeni da se na 5000km cilj lahko pripeljes hitreje in ceneje pa ce tudi se peljes 50km/h manj kot ostali....(en primer)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.