Skoči na vsebino
ponočnjaki
Napisano

sej si bom po?as mal oddiha od foruma naredil druga? bom preve? zasvojen :D pa da bo mal miru.

Meni po?asi ampak vztrajno uspeva, da se odvajam.. Ampak postajamo zasvojen z drugimi re?mi namesto forumov... Si re?em: "Ne smem biti skoz na netu!" potem pa ?pilam GT4 na PS2 in sem ?e vedno na neprofitni dejavnosti. :hohoho:

U spat bo treba. :blink:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Grega
Napisano

...od danes naprej jih pa ?tejem 25, tako da sem postal zrel in moder ?lovek :hohoho::bravo:

U mater si ?e star! Samo ?e enkrat toliko pa bo? ?e 50! :blink::lol:

No vse najbolj?e stari! :bravo::bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Novi clan v mazda family
Napisano

?estitam! A potem si tudi ti fan Kevina Costnerja? :P Lepo ime si mu izbral.

ki upam da bo nekoc mazdas

Sinko zdaj me pa poslu?aj: ?ez 18 let, ko bo? dobil izpit glej, da bo? kupil Mazdo! :D

No zdaj pa lepo po pameti in ?imve? zdravja celi dru?inici, ?im manj neprespanih no?i in nasploh ?im ve? veselih dru?ini! :rispekt:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Labi
Napisano

Evo ga, de?urni jedec ima rojstni dan! :bravo: Vse naj pa ?e na veliko Big Macov, pleskavic .... Ma saj so ti ?e napisali ?esa vse.

No vse najbolj?e! :cheers::vino:

:vesel:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Cyb3r(27), killuminati(22), Jolly(24)
Napisano

Evo kon?no se je tut men "usralo", da vo??im vse najbolj?e. :bravo::rulam:

In to kar trije! No fantje vse najbolj?e pa ?e na mnoga leta! :cheers:

Killuminati, da bo? ?e dolgo vozil tvojo 323Fko in slikal va?e Mazde v ZG, Jolly, da ti uspejo projekti, ki jih ima? v na?rtih (S13ko pa zapelji v en gozd samo meni prej povej kam :P ), Cyb3r tebe pa ?al ne poznam ampak vseeno vse naj naj vam ?elim vsem skupaj! :aaaaa:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Spet ene govorice da naj bi bil ?e 4. del, samo jaz kratkomalo ne verjamem

Po besedah mojega prijatelja, filmomanijaka bo! Res je trojka bolj slabo uspe?na ampak Vin v filmu je ljudi ravno toliko zrajcal, da bodo posneli ?tirko. Ko sva bila z njim v kinu v nedeljo so ljudje ob pojavu Vina za?eli vriskati kot, da se je film ?ele za?el. :hohoho:

323F nisi edini, ki mu film ni pustil globjega vtisa. ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Samo res je bebavo padel! :hohoho:

Una ogromna noga, ki ga pohodi izgleda kot original! Ali pa Mortral Kombat scene! :hohoho::bravo:

Tale udarec se bo res zapisal v zgodovino! :rolleyes:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Devito
Napisano

Najprej hvala.Sem ga vpra?al koliko pride je rekel okoli 20k za normalen avspuh od 40k pa ?e za zelo kvalitetne potem me je pa vpra?al kateri motor imam ko pa sem mu povedal je rekel da je brezveze da mi govori ceno ker je predrago.

A to za 40 jurjev ti je on rekel za cel komplet al kaj?? :ne vem: Al samo za zadnji lonec?!? :whatever: Mogo?e celo za kolektor?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

BHawk
Napisano

evo ?e eden k se bo mel fino!!!!

Vse naj naj!!! :bravo::rozico::rozico::rozico:

lp

UKlop?i? uradni forumski rojstnodnevni vsenajbulj?e za?eljator. (prevod: zadnje ?ase vedno prvi za?eli vse najbol?e za RD. :P )

No BHawk vse najbolj?e, ?eprav nima? ve? strupeno ?rno MX-6ko. :(

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Ampak glede na to

....
Matr je nasilen tale ?lovek! ?zmeden? Res so fore k v unega sko?i potem gresta pa naprej kot da ni? ni bilo. Pa kako enega ?isto "po nesre?i" brcne v kroglice in leti naprej kot, da ni? ni bilo un se pa valja... Sicer pa nogomet ni lep ?port. Vem iz isku?enj (kompliciran zlom zapestja na levi roki).

ampak so pa fudbalerji verjetno najve?ji mehku?ci pod soncem, ker tolk valjanja in jokanja ni v nobenem drugem ?portu

:hohoho: Po drugi strani pa bi velikokrat namesto sodnikov potrebovali mati?arje in ?upnike ker se tako pogosto objemajo in poljubljajo. Objavljena slika
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

jeeeeeeeee

zmagal smo!!!!!!

KDO PA JE SPLOH ZMAGU??? :hohoho::hohoho:

Mi, ker smo nazadnje premagali Italijo!!! :bravo: Mi smo bolj?i od svetovnih prvakov!! B)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sanja Grohar
Napisano

Komaj je ?akala, da je predala lento, da se je lahko nastavila, saj hvala Bogu, da je tako... meni pa se ne zdi slaba za pogledat, nea samo jamrajte, kot, da imate doma super duper ma?ke... kar se pa ti?e afnanja pa je tako, saj jo ne bo tukaj noben ?enil, za ponucat pa bi bila, al se motim :P:bravo::D

Lp

To?no tako! :bravo:
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.