sej si bom po?as mal oddiha od foruma naredil druga? bom preve? zasvojen pa da bo mal miru.
Meni po?asi ampak vztrajno uspeva, da se odvajam.. Ampak postajamo zasvojen z drugimi re?mi namesto forumov... Si re?em: "Ne smem biti skoz na netu!" potem pa ?pilam GT4 na PS2 in sem ?e vedno na neprofitni dejavnosti.
Evo kon?no se je tut men "usralo", da vo??im vse najbolj?e.
In to kar trije! No fantje vse najbolj?e pa ?e na mnoga leta!
Killuminati, da bo? ?e dolgo vozil tvojo 323Fko in slikal va?e Mazde v ZG, Jolly, da ti uspejo projekti, ki jih ima? v na?rtih (S13ko pa zapelji v en gozd samo meni prej povej kam ), Cyb3r tebe pa ?al ne poznam ampak vseeno vse naj naj vam ?elim vsem skupaj!
Spet ene govorice da naj bi bil ?e 4. del, samo jaz kratkomalo ne verjamem
Po besedah mojega prijatelja, filmomanijaka bo! Res je trojka bolj slabo uspe?na ampak Vin v filmu je ljudi ravno toliko zrajcal, da bodo posneli ?tirko. Ko sva bila z njim v kinu v nedeljo so ljudje ob pojavu Vina za?eli vriskati kot, da se je film ?ele za?el.
323F nisi edini, ki mu film ni pustil globjega vtisa.
Najprej hvala.Sem ga vpra?al koliko pride je rekel okoli 20k za normalen avspuh od 40k pa ?e za zelo kvalitetne potem me je pa vpra?al kateri motor imam ko pa sem mu povedal je rekel da je brezveze da mi govori ceno ker je predrago.
A to za 40 jurjev ti je on rekel za cel komplet al kaj?? :ne vem: Al samo za zadnji lonec?!? Mogo?e celo za kolektor?
Matr je nasilen tale ?lovek! Res so fore k v unega sko?i potem gresta pa naprej kot da ni? ni bilo. Pa kako enega ?isto "po nesre?i" brcne v kroglice in leti naprej kot, da ni? ni bilo un se pa valja... Sicer pa nogomet ni lep ?port. Vem iz isku?enj (kompliciran zlom zapestja na levi roki).
ampak so pa fudbalerji verjetno najve?ji mehku?ci pod soncem, ker tolk valjanja in jokanja ni v nobenem drugem ?portu
Po drugi strani pa bi velikokrat namesto sodnikov potrebovali mati?arje in ?upnike ker se tako pogosto objemajo in poljubljajo.
Komaj je ?akala, da je predala lento, da se je lahko nastavila, saj hvala Bogu, da je tako... meni pa se ne zdi slaba za pogledat, nea samo jamrajte, kot, da imate doma super duper ma?ke... kar se pa ti?e afnanja pa je tako, saj jo ne bo tukaj noben ?enil, za ponucat pa bi bila, al se motim
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani