Štiri prijateljice - dame - so se srečale na 30. obletnici mature. Ena je pripravljala hrano, a preostale tri pa so se začele pogovarjati o uspešnosti svojih sinov.
Prva se je pohvalila, da je njen sin doštudiral ekonomijo, postal bankir in je tako bogat, da je svojemu najboljšemu prijatelju poklonil za rojstni dan Ferrari.
Druga je povedala, da je njen sin postal pilot, odprl svoje letalsko podjetje, postal tako bogat, da je lahko svojemu najboljšemu prijatelju poklonil letalo.
Tretja je navdušena pripomnila, da je njen sin postal inženir, ustanovil svoje razvojno podjetje in svojemu najboljšemu prijatelju zgradil dvorec.
Četrta se je vrnila s polnim krožnikom hrane in želela vedeti, o čem se pogovarjajo.
Povedale so ji, da so se pogovarjale o tem, kako uspešni so postali njihovi sinovi. Vprašale so jo, kako pa je z njenim sinom.
Rekla je, da je njen sin gej in da dela v gej baru. Začudene so jo vprašale, če je zelo razočarana nad svojim sinom, ker ni postal uspešen.
- "O, neeee!!! Zelo dobro mu gre. Prejšnji teden je imel rojstni dan in je od svojih fantov dobil Ferrari, letalo in dvorec..."
Kaj ima pa karma s tem, da Mazdim pooblaščeni serviser ne opravi dela, za katerega sem ga plačal?
In kaj ima karma s tem, da je prijatelj kupil novi avto? In kaj ima karma s tem, da novi avti nimajo rezervne gume? In kaj ima karma s tem, da so naše ceste razsute in je mož treščil v eno jamo in scepil gumo?
J##e me pa, ja, ampak mislim, da me j##e sistem, ne pa karma. Ker se sistem obrača tako, da molze čim več denarja za čim manj storitve. Naj##em pa potem jaz...
Žena pride prej iz službe in najde moža v postelji z neznanko. Besna mu reče, da ga zapušča. Mož jo prosi, naj prisluhne njegovemu pojasnilu, zakaj se je to zgodilo:
- "Peljal sem se z avtom in ob cesti zagledal jokajočo mlado žensko, umazano, v raztrgani obleki in boso. Ker se mi je zasmilila, sem jo vzel v avto in jo odpeljal domov, da se očedi. Ko se je stuširala, sem ji dal tvoje perilo, ki ti je premajhno, svileno bluzo in hlače, ki si ju samo enkrat nosila in tvoje superge za tek, ki si jih samo dvakrat obula. Dal sem ji celo nekaj goveje pečenke iz hladilnika, s katero mi nisi postregla. Lepo se mi je zahvalila za vse in se napotila iz hiše. Na pragu pa se je obrnila in me vprašala: Imate še kaj takega, česar vaša žena ne uporablja več..."
Prosim prijatelja, da me pelje po hčerkin avto na servis. Prideva na najbolj odročen kraj na tej trasi in on ugotovi, da ima prazno gumo. Rezerve pa novi avti nimajo... Zdaj taboriva v avtu ob cesti sredi ničesar in čakava njegovo ženo, da nama pripelje dizalco, ključ in zimsko gumo. Po avto bova šla pa spet jutri.
Glej, ne mi še ti s tem. Ni mi do tega, da si kvarim dan s slabimi spomini. In ni mi do tega, da sem tu vsem v posmeh.
Ker...
Ker jih bo veliko tukaj, ki se bodo krohotali, ko bodo prebrali, da sem Mazdo BT-50 peljal na Fordov servis...
Sem klical na Mazdo za nov križ kardana, pa je postavil ceno, da me je kar posedlo. Ko sem ga vprašal, če je to cena skupaj z menjavo, pa mi odgovori, da je to cena brez menjave in brez DDVja. Nato po spletu okoliščin pridem na Fordov servis in medtem, ko se sodelavec meni za svoj avto vprašam zraven še za ta križ. Cena skupaj z montažo in DDV okoli 20€ nižja kot je na Mazdi samo rezervni del brez DDV in montaže...
Dobropis? Dobro jih lahko popišam in to bo vse, kar se bo dalo zmenit. Pri Mazdi niso kaj dovzetni za reklamacije, sploh, če ga servis userje. No, njihov servis nikoli ne zaserje - to tako mora biti. Tudi kombinirke pustijo pod pokrovom motorja, da so naslednjič takoj pri roki...
Sveže oženjen moški je dal v spomin svojega mobitela številko svoje žene pod ime: Moje življenje.
Po enem letu zakona je dal številko v spomin pod ime: Ema.
Po petih letih zakona je spremenil ime v: Žena.
Po desetih letih: Ta stara.
Po petnajstih letih: Okupator.
Po dvajsetih letih: Napačna številka!!!
Pa je bila prva noč - nič!
Pa je bila druga noč - nič !!
Potem je tamlada rekla:
- "Če se me ne boš nocoj lotil, grem dol na ulico in privlečem gor taprvega fanta, ki bo prišel mimo!"
- "Če je pa tako ... kaj ko bi še meni enega zraven privlekla?"
- "O punca, s čem se ukvarjaš?"
- "Fotomodel sem."
- "A res??? Kje pa?"
- "Na instagramu. S čem pa se ti ukvarjaš?"
- "Vojak, snajperist."
- "Res? Kje?"
- "V Call of duty 4..."
Pred tremi tedni sem imel BTjko na pooblaščenem servisu Interclass v Ljubljani (tisti, ki so pozabili kombinirke in tisti, ki so pozabili priviti vijake, ko so menjali jermenico). Kljub servisu se BTjka čudno trese, kadar je pod obremenitvijo. In to vedno bolj. Zato danes odprem kanal in zlezem pod avto. In odkrijem uničen križ na kardanu. Za dodatek: križ je popolnoma suh, čeprav naj bi ga na servisu podmazali. Ma, pizde usrane, ne pa servis!!! Boljše naredim, če ga peljem tu v vasi enemu 'majstru', ki pod kozolcem popravlja stare traktorje. Boljši servis bo naredil pa bistveno cenejše kot pa pooblaščeni servis...
Ženska pokliče odvetnika in mu potoži, da bi se rada ločila.
- "Kaj pa je osnova za to vaše početje?"
- "Seveda imam osnovno šolo."
- "Ne, ne, mislim, kaj je povod za to?"
- "Seveda je vse splavalo po vod', zato pa hočem ločitev!"
- "Ne, ne, poslušajte, a vas mož tepe?"
- "Ime mu je Lojze, ne Pepe."
- "Poslušajte me! Zakaj se hočete ločiti, zaboga?"
- "Ker se z njim sploh ne da normalno pogovarjat'..."
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Štiri prijateljice - dame - so se srečale na 30. obletnici mature. Ena je pripravljala hrano, a preostale tri pa so se začele pogovarjati o uspešnosti svojih sinov.
Prva se je pohvalila, da je njen sin doštudiral ekonomijo, postal bankir in je tako bogat, da je svojemu najboljšemu prijatelju poklonil za rojstni dan Ferrari.
Druga je povedala, da je njen sin postal pilot, odprl svoje letalsko podjetje, postal tako bogat, da je lahko svojemu najboljšemu prijatelju poklonil letalo.
Tretja je navdušena pripomnila, da je njen sin postal inženir, ustanovil svoje razvojno podjetje in svojemu najboljšemu prijatelju zgradil dvorec.
Četrta se je vrnila s polnim krožnikom hrane in želela vedeti, o čem se pogovarjajo.
Povedale so ji, da so se pogovarjale o tem, kako uspešni so postali njihovi sinovi. Vprašale so jo, kako pa je z njenim sinom.
Rekla je, da je njen sin gej in da dela v gej baru. Začudene so jo vprašale, če je zelo razočarana nad svojim sinom, ker ni postal uspešen.
- "O, neeee!!! Zelo dobro mu gre. Prejšnji teden je imel rojstni dan in je od svojih fantov dobil Ferrari, letalo in dvorec..."
Povezava za deljenje
Deli na druge strani