Pri obeh je meja za "fair usage" postavljena na 20GB ... Mobitelovi naro?niki morajo rocno izbrati omrezje HT Mobile (Cronet), Si.mobilovi narocniki pa VIPnet ...
Boss... tukaj pa ze malo pretiravas... Tile "Pirati s hribov" so sli za zajebancijo s traktorji na morje... Vsako leto se malo pohecajo na taksen in drugacen nacin... Lani so sli recimo s "fr?omatiki" oz. Tomosovimi mopedi ...
Tko pravi kolega ki bolj kot ne ?ivi o tega. Relativno velike provizije za ni? dela anede? mamu jim.
Ampak mu nudijo platformo, od katere lahko zivi... Nihce nikogar ne sili, da uporablja eBay in PayPal ... Ce ne bi bilo donosno za obe strani, tak servis ne bi prezivel ...
Res je kar pi?e? o obliki. A poglej ju pa po 150 000 km in petih letih. S kom bo? ve? na servisih oz v katerga bo? ve? ? zmetal in za katerga od teh dveh bo? ?e kaj dobil na avtonetu. NA ?alost je na? slo trg tako zahojen, da rezen "premium"znak in kak VAG vse ostalo lahko odpi?e?. Tudi za alfo vsi pravjo da je lepa kup je pa noben.
Noja... Jaz sem svojo sestico pred kratkim prodal... Stara je bila 5 let... Cene na avto.net pa podobne... Tako za pet let staro sestico, kot tudi za pet let starega Passata... Prodal sem jo zelo hitro (v petek dal oglas, v ponedeljek je bila zaarana)... Interesentov je bilo kar nekaj... Med njimi pa zacuda nobenega "trenirkarja" ...
Cenovno sta pri ceni po ceniku novih nekje v podobnem razredu... Po obcutku bi rekel, da je Passat celo malo drazji... oz. Ne dobis toliko opreme... Nisem se pa pogljabljal v pakete opreme... Tako, da je to le moj obcutek... Ko sem kpoval sestico, je bil Passat s podobno oprema kar nekaj drazji... Tako kot recimo tudi Renault Laguna...
Tukaj se tudi vidi, koliko je takih, ki jih prav malo briga, kaj se dogaja okoli njih ... V sedmih minutah videa so izgubili skorj polovico casa zaradi brezbriznih soferjev... tako kamionarjev, kot tudi osebnih vozil ... :ne vem:
Zdele kmalu prevzamem LJ PELE Miato, pa jo bom imel do ju3, ker mi bo Simon ?timal zavore na ?rnozmajki (sej veste Mazda6 1. gen. in njene zavore, to to nikoli ni dolgcajt in se stalno nekaj dogaja, hehe). ?e me kdo sre?a z Miato, greva na pa z veseljem ga malo zapeljem naokoli brez strehe, komi ?akam.
Ne mi pravt - to?no takrat mal ?ez tri sem bil v Medvodah in je kr nesramno ?e tolklo. Pridem gor, do rondoja in zavijem proti zbiljam pa kot, da ni ni? - vse suho. WTF
Pri nas (okolica Medvod) je bilo nekaj malih zrnc toce ... potem po parih sekundah se ja pa samo ulilo, kot iz ?kafa ... Na sre?o je to tudi bilo vse... Avto je sicer na sre?o bil ?e v gara?i ... ?e en teden in bo zamenjal lastnika... Bi bilo sranje, da bi ga sedaj stolkla ?e kak?na to?a ... Sicer je zavarovano... ampak vseeno so sitnosti ...
Komunisti, fa?isti, nacisti, itd. .... vsi so isti oz. vsi se kon?ajo na "isti"
Brezveze se je zaradi takih traparij kregat ... ker itak ne bomo nic spremenili... samo eni bodo skregani na smrt ... drugi bodo z lopatami letali za tretjimi ... ...
Ce nisi nic nastavljal, potem ga ne mores izslediti... Ce pa si kaj nastavljal in nima povezave v svet (kar je pri WiFi modelu skoraj nemogoce, edino ce se prijavi v kaksno znano omrezje, ki je ze shranjeno) je situacija podobno ... Ce pa je od tega ze vec dni in je baterija ze spustila duso, pa je spet enaka situacija... Torej ga lahko najdes le ce se slucajno spotaknes ob tablico
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Neomejen mobilni internet na Hrva?kem za Mobitelove naro?nike za 10?/mesec:
http://www.mobitel.si/akcije/ht-internet.aspx
Paket Neomejeni od Si.mobila za 9,9?/mesec (velja od 18.7.2013 dalje)
http://www.simobil.si/sl/actions.cp2?cid=0...p;linkid=action
Pri obeh je meja za "fair usage" postavljena na 20GB ... Mobitelovi naro?niki morajo rocno izbrati omrezje HT Mobile (Cronet), Si.mobilovi narocniki pa VIPnet ...
lp
Thomas
mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Povezava za deljenje
Deli na druge strani