Jaz se tudi nisem brezveze. Pa tudi zbolel nisem. Za razliko od sodelavke, ki ni cepljena in je avgusta prebolela kovid. In glej ga zlomka, včeraj javi, da ga je zopet ujela. S tem, da je tokrat mnogo huje kot prvič. Toliko o prebolevnikih in njihovi strašni imunosti. 🤗
Imaš zelo nevarne sodelavce 😲 Si zaslužiš dodatek tako kot jaz......😃🤣😂
Binintinsinse ze 3x, nic ne pomaga nazaj v vrsti bos kmalu za vsako stvar, o tem kvakamo cel cas.
Enako kot sedaj je dovoljena le strežba pri mizah, bodo pa morali gostje – ne glede na svoj morebitni status cepljenega ali prebolevnika – pred vstopom izkazati negativen hitri ali test PCR, ki ne bo smel biti starejši od 12 ur.
Nic mi gremo, pilo se bo jedlo se bo, ziva muzika bo svirala. Brez pogojev.
Ha ha ha ha ha ha ha ti si pa res slep.
Zaenkrat se nisem zastonj saj nisem zbolel ti pa kot praviš si,ker se obnašaš kot se....☹️
Jaz sem se preventivno zaradi zdravja,obnašam se pa kot da se nebi, poleg tega upoštevam vse ukrepe pa tu in tam kak test preventivno,očitno pomaga 😃👍 Pa uživaj na Balkanu.....🍾🥂
Nekaj (ok, marsikaj) ne razumem. Zakaj naj bi Jereb izigral karanteno?
Karantene pa no sem 2xC + P ker sem cepljen lahko delam kar cem, tudi o tem smo pisali, a nekateri ne dojamete da je cepljenje glavni vzrok prenosa okužb.
Preden sem videl tale zapis zgoraj sem odgovoril in vidim, da sem se prenaglil, ker sem kasneje videl, da je 2xc+p👍
Prosim povej kako in s cim sem jo izigral, prosim?
Razlozil sem, da sem naredil samoprijavo in se drzal karantene ceprav sem cepljen! Ni mi bilo pa tega treba - to sem razlagal in ce tvoj neumen um tega ne razume ne norem pomagati. Zato vem kako to gre in na to temo smo imeli debato! Nihce - uradno ne dobi karantene ce se ne prijavi sam! To so vladni ukrepi! Karantene pa NI uradno ce prides cepljen domov.
Bini si nizkotna oseba ki obraca besede in namerno provocira. Za take osebe ni vredno kulture. Nizkotna baraba si. V bistvu je se Alex nehal provocirati a ti ne mores iz svoje koze. To je sramotno.
Najprej pišeš, da ni karantene potem, da se moreš sam prijavit itd, itd.... Kaj si lahko kdo misli o tem glede na to, da si proti večini ukrepov!
Nisi pa videl tistega,kar sem napisal, 'da tako vsak sam ve kaj dela'?
Hvala za oceno osebnosti, jaz tebe ne bom ocenjeval, ker te ne poznam osebno in ne mislim pisat take bedarije o tebi kot jih ti o meni.
Nekaj je zajebancija, nekaj žaljenje in nekaj resna debata.... Sam pa moraš izluščiti pri teh zapisih kaj je kaj🤔 Žal ali na srečo si zgrešil pri oceni za kakih cc90% 😊aja pa brez zamere in vesel božič in srečno n.leto.🌲
Sem ze napisal da je karantena en velik papirni larifari, SAM se moras prijaviti v karanteno, NIJZ or kdo drug ne dela tega tudi ce si pozitiven (cepljen ali necepljen). Bil na tem nedavno.
Ampak ti si jo izigral, da si tako seznanjen o izogibanju, bravo 🥴👏👏👏
Srecno in zdravo, nasa druzba gre v petek do 3.1 praznovat v beograd. Stran od te norije, dol vse operira normalno, je pa ze vse bookirano, slovenci svuda
4. odmerek je pa ze tu, se preden se je dobro zacel 3.
Še jutri in petek na šiht, potem pa dopust. Izkoristil vavčerje in 2tedna nazaj kupil 3mesecno karto za fitnes, danes pa še 5kart za Vogel (tnx babici,da mi je odstopila svoje vavčerje 😂).
Se strinjam - odebeljen tekst opisuje našo realnost, ki se jo tudi sam sramujem, ampak to zame ne more biti razlog, da vendarle ne bi naredil nekaj, kar se zdi prav in smiselno, pa ne glede na to, ali je formalnost ukrepa ustavna ali ni. Važna je vsebina, da moje ravnanje pomaga meni in soljudem in hkrati ne škoduje drugim.
Z danasnjimi ukrepi euja se vse resetira ponovno.....zakaj? Ker ce hoce kdo, ki je ze 2x cepljen poleti do dopust mora se 2x cepiti pozivitveno! Torej 4x
Bolje da se potem cepis od zacetka pa drzi dlje, pa ceprav sta dva odmerka manjsa zascita....
Pa kdo je tu nor res? Cez leto bomo imeli ljudi prepolne cepiva in ogromno takih se prebolelih povrh vsega. Ce to ni sedaj nacrtno porabljanje cepiva brez omejitev kolaterarne skode ne vem, tudi otroci so sedaj popolnoma izpostavljeni.
Katastrofa za clovestvo. Res moglce 1x 2x ok ima smisel a ce ne deluje, ne deluje. 4x pa tudi 5x pa nima veze z zdravjem. Cestitam pfizerju za zmago. Pa ne nad virusom.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Imaš zelo nevarne sodelavce 😲 Si zaslužiš dodatek tako kot jaz......😃🤣😂
Povezava za deljenje
Deli na druge strani