Skoči na vsebino
Nogomet
Napisano

Barca!

Ce ne gre vijolicastim, pol ne gre niti vijolicasto rdecim :)

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Bil letos 3x tam in v ita , seveda vsak vikend na HR. Voznja z lucmi je utopija.

Kakor vem so naknadno omilili zakon da so obvezne na avtocesti ter situacijah kot je dez itd cez dan

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Hoce povedat da je doat da rocko samo tipnes pa imas 3x blink.

Glede zakona smo edini ki dosledno sledimo kot ovce spet, italijani, francozi, hrvatje, avatrijci ....nihce ne vozi z lucmi podnevi.

V franciji ti celo blendajo ce mas prizgane

Ta blink je priceless sem ga dal tudi v petko spet, ampak ja je just a bunch of crap ce ga ne aktivira clovek.

Fotrova panda ma pa celo 5x blink, jao meni ce se zmotis al pa da imas za rondojem takoj kak izvoz ker ga mimopeljes z desnim smernikom

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Sumi naj bi uradno bil iz kome. Bravo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Je..? avtomatiko. ?e nekdo ni sposoben upravljanja s stikalom lu?i, tak naj ne vozi.

Zanimivo kako se avtomobilska industrija trudi voznike narediti ?imbolj pasivne z raznimi pripomo?ki. Nevem zakaj, a zato da se bo folk la?je dremal za volanom ali zato da bo la?je srfal pa smsal za volanom.

Cudno da ni ze auto smernika, ki ga upravljas z drsom prsta po volanu....manualne tipke so namrec passe....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Govorita o DJu right hand

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

To za mano je mazda cx5, srebrna!

Jaz bi PREPOVEDAL te pof.... dnevne luci in vse kar naj bi cloveku avto pomagal v smislu bom sam vklopil!

63644ba6cc16dbac2df0b03137ec4512.jpg

61aa04e25f2e94283705438e111c99e3.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Baje ma tvoj avto sedaj pred zra?nim ?e ribji filter.

pa ribji ?ar nad ma?ino....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Ni me odnesl, ne boste se oddahnl pred mano !!!!! :hudicek:  :hudicek:  :hudicek:

Mojo ta??o na Vi?u tud ne........

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Kaj moderatorji? Napisana beseda ni nujno, da je kletvica >> http://goo.gl/uitYBi ... Vcasih ni treba vsega tako dobesedno vzeti... Saj smo vec ali manj vsi polnoletni... :angry2::cheers:

Mene si kregu :)

Zato obstaja funkcija ignore, zato tud ne vem zakaj se gre....vem samo da Me Slivka pobere na poti v toplice

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

gospa l.1947 poskrbela, da bo ?koda ?e zadaj malo prenovljena....

Mi je bilo ?al, ampak ker je bila ?isto izgubljena, da sploh ni vedela za evropsko poro?ilo + slu?ben avto, sem moral poklicati policijo, kar pomeni ?e kazen za njo  :( . Jaz desno na ?martinko, ona iz Labijevega dovoza levo na ?martinko, bumf v moj zadnji levi bok, ker se je bilo treba ustaviti (prehod in pe?ci).

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Ta mesec prelil ?e 3 polne tanke nafte ?ez motor  :zvizga:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razni zanimivi posnetki in članki
Napisano

To se dela na nasi obvoznici zjutraj sem ravno teden nazaj napisal. Zavijanje na izvoz z levega

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Jures zdej pa ?e te?i? s tem poveli?evanjem Hrva?ke in zani?evanjem Slovenije. Se po?utim k na nekem hr?kastem forumu. :jezicek:

Resnica boli

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Pejmo danes po obali, imamo ?oln je bolje.....

Ku***! 1 uro do meje in potem 2 uri od Portoro?a do Kopra....?ivela SLO.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Ko predsednik drzave izjavi, da je problem v drzavi......

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

od oktobra so parkirnino v Rovinju iz poletnih oderu?kih 5 kunna uro za termin 08:00 - 22:00 vrnili na izven sezonskih svinjsko dragih 2 kuni 09:00 - 20:00. na predpla?ni?ki kartici imam 35 kun in je to nemogo?e pokuriti pa smo vsak dan v mestu po nekaj ur.... :pepsi: .

Pa ?e to - ?e pla?a? na primer pol ure pred 20:00, ti upo?teva parkirnino do 09:30 se pravi razliko v naslednji dan.   

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Tesla S danes podpisana dobava 167 avtov za Amsterdamsko letalisce - taxi za lojalne stranke

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Obnova počitniške prikolice
Napisano

Dnevi so prekratki

c7805af5ca455a6ee2efca4bf386daf5.jpg

8fb0498846b72b7d046807a09fd8b1e3.jpg

a87604203c9f5b959a7dee71f02cc1b9.jpg

Od zunaj sedaj manjka samo se streha in oba del podnja na vogalih. Pa mal lepotnih popravkov barve, ceprav za to me bk.

Edino okna upam da vzdrzijo mucenje otrok....so le naceta.

Spodnji del drugace ni bol misljen da je toliko vijolcen, a bolje prekrije kot bela vse zadeve :):)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Baje imam drugi teden zagovor diplome. Babi in ata naj bi ?la pa na morje ta vikend, mo? pa mi je zbolel. Super...bom imela veliko ?asa za priprave:)

re?itev: jaz grem na morje ali gre? zraven pa pomaga? ?oln ven vle?t, bolan mo? otroke ?uva, al pa otroke dostavim na babi servis  :jezicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Obnova počitniške prikolice
Napisano

?e je podobna sestava kakor silikon potem jaz uporabim mo?no me?anico ceta. Potem z silikonom zapolnim luknje, vzamem ?prico in po?pricam preko vsega. Nato z prstom potegne? vi?ek vstran, ki pa se ti ne prijema ve? potem na vse okoli, ker je to po?pricano z Cetom (oz. drugim detergentom za pomivanje posode).

No jaz ho?em da se prime....povsod :) ?ez tole kar je na sliki price ?ez plasti?na za??ita.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.