Je..? avtomatiko. ?e nekdo ni sposoben upravljanja s stikalom lu?i, tak naj ne vozi.
Zanimivo kako se avtomobilska industrija trudi voznike narediti ?imbolj pasivne z raznimi pripomo?ki. Nevem zakaj, a zato da se bo folk la?je dremal za volanom ali zato da bo la?je srfal pa smsal za volanom.
Cudno da ni ze auto smernika, ki ga upravljas z drsom prsta po volanu....manualne tipke so namrec passe....
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Kaj moderatorji? Napisana beseda ni nujno, da je kletvica >> http://goo.gl/uitYBi ... Vcasih ni treba vsega tako dobesedno vzeti... Saj smo vec ali manj vsi polnoletni...
Mene si kregu
Zato obstaja funkcija ignore, zato tud ne vem zakaj se gre....vem samo da Me Slivka pobere na poti v toplice
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
gospa l.1947 poskrbela, da bo ?koda ?e zadaj malo prenovljena....
Mi je bilo ?al, ampak ker je bila ?isto izgubljena, da sploh ni vedela za evropsko poro?ilo + slu?ben avto, sem moral poklicati policijo, kar pomeni ?e kazen za njo . Jaz desno na ?martinko, ona iz Labijevega dovoza levo na ?martinko, bumf v moj zadnji levi bok, ker se je bilo treba ustaviti (prehod in pe?ci).
od oktobra so parkirnino v Rovinju iz poletnih oderu?kih 5 kunna uro za termin 08:00 - 22:00 vrnili na izven sezonskih svinjsko dragih 2 kuni 09:00 - 20:00. na predpla?ni?ki kartici imam 35 kun in je to nemogo?e pokuriti pa smo vsak dan v mestu po nekaj ur.... .
Pa ?e to - ?e pla?a? na primer pol ure pred 20:00, ti upo?teva parkirnino do 09:30 se pravi razliko v naslednji dan.
?e je podobna sestava kakor silikon potem jaz uporabim mo?no me?anico ceta. Potem z silikonom zapolnim luknje, vzamem ?prico in po?pricam preko vsega. Nato z prstom potegne? vi?ek vstran, ki pa se ti ne prijema ve? potem na vse okoli, ker je to po?pricano z Cetom (oz. drugim detergentom za pomivanje posode).
No jaz ho?em da se prime....povsod ?ez tole kar je na sliki price ?ez plasti?na za??ita.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Barca!
Ce ne gre vijolicastim, pol ne gre niti vijolicasto rdecim
Povezava za deljenje
Deli na druge strani